Itt a Villa, hol a Villa
2013-01-28 21:22 | Írta: GoldHand | Kategória: Pletykák

Már több angol, és spanyol sajtó is tudni vélte, hogy a Barcelona 31 éves spanyol támadója, David Villa télen biztosan nem hagyja el a katalán klubot. Az elmúlt hetekben azonban újabb pletykák röppentek fel, miszerint a spanyol gólvágó maga kérte, hogy csatlakozhasson a Londoni klubhoz, emellett az Arsenalnál is mindent megtesznek az elkövetkezendő három napban, hogy megszerezhessék a spanyol csatárt. A dologhoz hozzá tartozik, hogy Wenger és csapata Villa mellett, a West Ham United támadójáért, Diameért is harcol a következő 72 órában.

A megbízható http://wearethenorthbank.com információ szerint, az Arsenak két igazolást intéz, vagy legalábbis próbál véglegesíteni, mielőtt pénteken lezárul az átigazolási időszak. Az Arsenal illetékesei még ma is Barcelonaban jártak, hogy tárgyaljanak a katalán klub vezetőivel. Villa ha másért nem, már csak a kevés játéklehetőség miatt is szeretné elhagyni a klubot, hiszen eddig mindössze 11-szer lépett pályára a szezonban. Misem bizonyítja jobban Villa megszerzésének érdekét, mintsem, hogy az Arsenal akár 110 ezer font heti fizetést is hajlandó lenni kifizetni a támadónak.

Három nap van hátra az átigazolási szezonban, jelen pillanatban még semmit sem lehet tudni, de Wengeréken biztosan nem fog múlni egyik, vagy másik játékos szerződtetése.

Hogy ki a másik célpont ? – nem más, mint a West Ham United középpályása, Mohamed Diame.

Villa mellett ő az a másik játékos, akiért az Arsenal „ hajlandó” lenne pénz fizetni a januári átigazolási szezonban.

 

Ugyan visszatért a középpályára Abou Diaby, de ismerve a francia játékost, finoman szólva sem életbiztosítás az ő hosszú távú játéka a csapatban, ismerve sérülékeny formáját. A francia mellett ott van a cseh karmester Rosicky, aki nemrég tért vissza sérüléséből, de ő sem lesz már fiatalabb, emellett az a Ramsey, akire jelen pillanatban nem sok Arsenal szurkoló bízná rá a csapat középpályát. Mint ismeretes Arteta sérülését szenvedett a csapat egyik tréningjén, egyes hírek szerint 3 hét pihenő vár a spanyol játékosra, így érhető, ha Wenger szeretné mindenképpen megerősíteni a középpályát.

Diame megszerzése valamivel „könnyebbnek” tűnik, hiszen az ő szerződésében van egy 3,5 millió fontos kivásárlási ár.

Kérdés, hogy Wenger mindkét játékost szeretné, esetleg csak Villa, vagy Diame megszerzése a cél, egy biztos, hogy a klub már csak velük tárgyal az elkövetkezendő három napban. Az hogy a spanyol,  vagy a francia fog érkezni, ma még talán a „jó öreg” Arséne se tudja.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
seres véleménye:
2013-01-29 14:53
srácok most olvasom ns online-on villa nem elado , ugyhogy télen biztos nem jön marad ezek szerint diame bár öszintén róla semmit sem tudok nem is hallottam soha a nevét hogy valami tehetség vagy mi lenne, na mindegy ha őt sem sikerül leigazolni akkor azzal kell főzni ami van az meg nembiztos hogy eléri a 4. helyet ez van
 
Profil
Üzenet
Martin04 véleménye:
2013-01-29 09:19
jah és szerkesztő uraktól kérdezem, a góllövőlista szezon végére jó lesz??? mert hát botrányos a hiányosság...
 
Profil
Üzenet
Martin04 véleménye:
2013-01-29 09:16
félretéve, hogy hny éves, meg mennyi a fizetése, nem kell Villa, mert a bl ben már játszott, teht ahol igazán szükség lenne rá az a kupa kilőve. Akkor kellett volna elhozni amikor a Barca vette őt meg, még 28-9 évesen, akkor megérte volna, de így már nem igazán. Szerintem inkább meg kellene várni a nyarat és valaki olyat hozni aki jó csatár(na nem mintha Villa nem lenne az) ,nem francia :) és jó korban van...na meg megéri a pénzét...És nyárra vrható hogy megint alakul kicsit a keret, mert hát Bendtner, Chamak valszeg távozik véglegesen+ Denilson is. Arshavin is menni fog szerintem, és sajna nagy esélyt látok Rosicky távozására is, mivel már ő is 32 éves és elég keveset játszik mivel sérült....valamint szerintem Pak sem fog már itt játszani...(ha rajtam múlna Diabyt is eladnám egy francia csapatba, taln ott nem lenne ennyit sérült szerencsétlen,sajnálom azért, mert jó képességű játékos) Szóval nyáron mindenképpen kellene venni egy gólerős csatárt, 1 vagy inkább kettő középpályást, és lehetőleg az orvosi stábot halálosan megfenyegetni, mert valamit itt nagyon nem jól csinálnak, hogy ennyi sérülés van már hosszú évek óta...
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2013-01-29 08:01
Robin hány éves? Jaa, hogy 30 lesz? És mégis ő a PL legjobb csatára. A spanyolok meg simán beilleszkednek az angol bajnokságba, még Michu is mekkora ász lett. Én szeretem Villát, remélem meg tudnak vele állapodni.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2013-01-29 07:39
Song faszkalap lett és elszállt vele a ló.....visszavenni nem szokás nálunk senkit csak Henry-t. A cikkben említett két játékos kell nekünk szerintem. 17-18 millából meg lehetne oldani. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen csapat: Wojo-Sagna-Merte-Verma-Gibbs-Diamé-Wilshere-Cazorla-Podo-Villa-Giroud kezdő odabaszna rendesen. És ami a legfontosabb minőség ülne a padon is (vagy legalábbis nem a hulladék): Jenkinson, Kosi (a védelembe kell majd nyáron pakolni + kapus sem ártana) Ramsey, Arteta, Diaby, Rosicky, Coqlen, Ox, Walcott. Nagyon bízom mindkét játékos érkezésében. Jó gamerek és baromság a korra fogni a dolgot egy világklasszinál. Ez a másik meg, hogy PL ritmusát nem tudná felvenni tönkre bassza az idegeim.......nem a magyar bajnokságból jön hanem a spanyolból emberek....!
 
Profil
Üzenet
smith77 véleménye:
2013-01-28 23:59
Songot vegyük vissza!!!!!! ne Diamét

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (10 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 23
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design