Mérkőzés elemzés
2009-10-17 18:05 | Írta: dede1 | Kategória: Mérkőzések

Nagyon jól indult a találkozó, az első 20 percben gyors támadó játékot játszott a csapat. Szinte a kapujához szegeztük a B. Cityt, aminek meg is lett az eredménye, mert rugtunk két gólt. Előbb R.v.Persie, majd Diaby volt eredményes.

Ez kissé megviselte a vendégek idegeit, mert 3-4 kiméletlen szerelést láttunk tőlük: R.v.Persie-t teritették le kétszer, de Wolcott sem úszta meg a keménykedést. Teo-nak le is kellett bicegni a pályáról és csak ápolás után térhetett vissza, igaz csak rövid időre, mert a 32. percben le kellett cserélni, Arshavin jött be helyette.

Továbbra is nagy tempót diktáltunk a City nagy ritkán veszélyeztetett, inkább a kemény, néha dúrva védekezésre helyezte a hangsúlyt.

A 38. percben Mannone egy beadásnál nem volt elég határozott, kiejtette a labdát és a vendégek megszerezték szépítő góljukat.

A félidő utolsó 5 percében Arshavin veszélyeztetett, lövéseit csak nagy üggyel-bajjal hárította a City kapusa.

A második félidő elején kitámadott a Birmingham és több veszélyes támadást vezetett eredmény nélkül. Ebben az időszakban a csapatunk nem találta az első félidő ritmusát, több hiba is becsuszott a támadások építésébe.

57. percben közvetett szabadrugáshoz jutottunk a kaputól 8 méterre, de a legurítást R.v.Persie fölé vágta. Óriási helyzet volt !

Váltakozó, nagy küzdelem volt a pályán. Az Arsenal döntésre akarta vinni a dolgot, de a befejezések nem sikerültek, pedig nagyon igyekezett a csapat. Főleg Arshavin játszott nagy akarással, de a harmadik gól nem akart összejönni.

72. percben Sagna váltotta Rosickyt. Továbbra is küzdelmes volt a játék, a 79. percben Mannone újra bizonytalankodott, de szerencsére megusztuk gól nélkül.

85. percben a nagyon jó teljesítményt nyújtó Arshavin egy baloldali támadás után okosan csavart a bal alsóba. Az utolsó percek újra az Arsenal percei voltak. Több jó támadást vezettünk, de a negyedik gólt nem sikerült belőni, pedig a 90. percben Diabynak volt óriási helyzete, de kihagyta.

Összegezve: küzdelmes mérkőzésen, jó játékkal sikerült egy jó ellenfelet legyőznünk.

Értékelések: Mannone ma nagyon bizonytalan volt, a gól az Ő lelkén szárad. A hátvéd négyes jó teljesítményt nyújtott. A középpályás sor mind védekezésben, mind támadásban kiválót alkotott. Elöl R.v.Persie rengeteget mozgott, jól játszott. Arshavin a csapat legjobbja volt, ma nagy akarással és okosan focizott az orosz!

SZÉP VOLT FIÚK !

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Gabesz véleménye:
2009-10-18 01:39
Ennyi, SirThomas... Mellesleg általában a nagyok kapják a legnagyobb potyákat, inkább ez törvény, számtalan példa volt erre már a futball-történelemben....
 
Profil
Üzenet
SirThomas véleménye:
2009-10-18 00:51
Mit sir itt mindenki?????? Vito a 3. (!!!!!!!!!) szamu kapusunk es ahhoz kepest... Megneznemmit tud barmelyik "NAGY" csapat (ha mar itt mindenki ezzel puffogtat) 3. szamu kapusa. Egyebkent a nagy csapatba nagy kapus kell igaz, es nekunk van is nem is egy. :D (Halkan megjegeyznem a mai 2 Cech golt, mindketto joval nagyobb benazas eredmenye volt mint a Vito fele kapustamadas...)
 
Profil
Üzenet
Dobos Zoltán véleménye:
2009-10-17 23:50
Jó akkor ne igazoljunk kapust és üljünk a seggünkön amíg 1-2 potyán elmegy 1-2 meccsünk.Nem kritizáltam Mannonet,hiszen korábol és tapasztalatából adódva abszolút megbocsájtható a hiba,én csak azt suggalom h jobb megelőzni a bajt,és nem akkor felébredni mokor elmegy a bajnokság. 1 nagy csapat ott kezdődik és ez törvény h,nagy kapussal dolgozik és nem ˝csak´ potenciális nagy kapussal,és nem leszek elfogult :P :)
 
Profil
Üzenet
Gabesz véleménye:
2009-10-17 22:25
Teljes mértékben Mannone hibájának titulálni az ellenfél egyetlen gólját azért erős picit. Akkor már percek óta ott szórakoztunk a saját tizanhatosunkon környékén, ahogy szoktuk az utóbbi mérkőzéseken, így a szokásos ajándék gól legalább annyira volt a védelem hibája is, mint a kapusé. Szóval nyugodtan ide lehet biggyeszteni a "kapus dolga az,h a a kapu felé tartó labdákat megfogja" - hirtelenjében előtt vaktöltény mellé azt is,h akkor a védelem dolga pedig nem más, mint h ne legyenek a kapu felé tartó labdák. Halkan jegyzem meg, van ahol ilyen kapustámadásért szabadot ítélnek kifelé. S azt sem szabad elfelejteni,h Vito iszonyatosat mentett a második félidőben, megkímélve minket az egyenlítő góltól, persze, megint voltak olyanok, akik a hibája után rögtön melegebbre küldték (meg igazoljunk "NAGY" kapust - bazdmeg, a nagyok is hibáznak, menj fel a Youtube-ra), erre nem reagálnék élesebben... A meccsről összességében: (leszámítva a szokásos elbízzuk magunkat, majd fél óra kell mire észhez térünk - esetet) egy igazi erőfutballt játszó, kellemetlen ellenfél ellen győztünk, de hát mit várjunk a B.hamtől, tele vannak vadbarom északiakkal, Eduardo esetét ugye nem kell említeni. Viszont mentálisan mindenképpen az ellenfél fölé magasodtunk ma. Rosicky nagyot játszott, hihetetlen az ember, a pálya minden részén fellelhető volt, s nagyon jó indításokat adott, jó ideig átvette Cesc munkájának nagy részét, aki ma elég halovány volt, de ezt meg lehet neki bocsájtani a múltkori meccs miatt. Gibbs zseniálisan helyettesítette Clichy-t, abszolút minőségit alakított, ahogy végre Diaby is, Song pedig hozta a kötelezőt. RVP jobbik lába (bal) megint elsült, az ellenkező oldalról még mindig vannak nehézségei, de nem gáz, sokat mozgott, kivette a részét a támadásokból. Arshavinnál nem volt kérdés,h berúgja, meg is tette, nagyon élt a mai találkozón. Reméljük Walcott sérülése nem komoly... Jah, Vermaelen baszott gólt rúgni, tiszta szégyen, ez van... :D GO GUNNERZ!
 
Profil
Üzenet
Dobos Zoltán véleménye:
2009-10-17 22:15
 
Profil
Üzenet
Dobos Zoltán véleménye:
2009-10-17 20:24
:D én nem láttam a meccset ugy terveztem h majd hétfőnmer netten nem akartam kinlodni,de eddig bírtam xD...1 nagy kő esetle a szívemről.Mannone védéseit nm láttam de a hiba elég nagy hiba volt,jo kapus lehet belőlede 1 ilyen NAGY csapatba kéne már ' ide illő NAGY kapus,könyörgök Wengernek :S,de grat a csapatnak :)))

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (23 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 36
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design