Mérkőzés utáni interjú
2019-12-27 18:14 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk

Ugyan első mérkőzésén az Arsenal vezetőedzőjeként meg kellett elégednie az egy ponttal Mikel Artetának, szerinte bizakodásra adhat okot a csapat hozzáállása és tartása, amiről tanúbizonyságot tett, miután a Bournemouth otthonában hátrányba került.

A mérkőzés után Arteta a sajtó rendelkezésére állt - és itt olvasható a szöveges leirata annak, ami elhangzott:

Arról, hogy ez volt az első mérkőzése az Arsenal edzőjeként...

"Nagyon elégedett vagyok néhány dologgal, amit láttam, gondolok itt a hozzáállásra, tartásra, szenvedélyre, küzdelemre és lelkierőre, amit mutattunk. Ez nagyon remek volt. Talán még jobb is, mint amire számítottam a 90 perc során. Sok mindent viszontláttam a pályán azok közül, amiket gyakoroltunk. A játékosok értették, mit akartam, és megpróbálták pályára vinni azt. A befejezés hiányzott végül."

Mennyire zavarta, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést...

"Nagyszerű lett volna nyerni, mert nagy energiákat és önbizalmat szabadított volna fel a csapatban, de ki kell elemeznünk a csapat teljesítményét. Meg kell találnunk a pozitívumokat és természetesen más területeken pedig sokat kell fejlődnünk."

Mennyi pszichológiai munkára van szükség a játékosok felrázásához...

"Ez egy folyamat lesz. Nagyon aggódtam, mi lesz velünk, ha kapunk egy gólt. Kaptunk is, de nagyon elégedett voltam a csapat tartásával, amiről tanúbizonyságot tettek. Amikor bejöttek a félidőben az öltözőbe, az arcuk és a reakcióik a helyükön voltak. Látszott rajtuk, mennyire akarják a győzelmet. Természetesen ha halad a csapat, majd kap egy gólt, akkor az önbizalom kisebb lesz, és a múltban történt rossz emlékek visszajöhetnek. Ez szerencsére nem történt meg, sőt teljesen az ellentéte történt, és ez egy nagy pozitívum a csapatra nézve."

Hogy érezte magát vezetőedzőként...

"Nagyon jó dolog, hogy hozzá vagyok szokva a cserékhez és a taktikai változtatásokhoz, mert mindig tudtam tanácsokat adni a mérkőzés során. Nagyon jó szakemberek vesznek körül, akik nekem is adnak tanácsokat. Jól éreztem magam, de nagyon eláztam."

Mesut Özil teljesítményéről...

"Elképesztő volt a hozzáállása már az első napon is, amikor idekerültem. Ezt észre is vettem. Úgy gondolom, hogy ilyenkor mindenkinek tiszta lappal kell indulnia, ez így igazságos. Amikor készültünk a mérkőzésre és elemeztük az ellenfelet, hol tudnánk megsebezni őket, úgy gondoltuk, hogy neki ebben kulcsszerepe lehet. Így készítettük elő a mérkőzésre való felkészülést. Ő jól végezte a dolgát, és két-három gólban is benne lehetett volna."

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2020-03-07 23:14
Pikirt megjegyzéseidre nem vagyok kiváncsi. Inkább nézd meg a meccset.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2020-03-07 23:12
Roszko! Méghogy "mennyit adtunk ki magunkból"? Simán bukjuk a meccset, ha a WHU a helyzetei 1/3-át berúgja. Méghogy nem volt baj a kezdővel. Nketiah egy lúzer faszkalap, játék-ostobaságán csak lassúsága és helyzetfelismerési képtelensége nagyobb. Képességeit igen jól mutatja, amikor Pepe melóját ostobán elrontja nyilvánvaló leshelyzetével. Mi a bánatot keres ez a gyerek a PL-ben? És Artetánál kezdő.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2020-03-07 23:12
Te csak azt szeretnéd :D
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2020-03-07 23:02
fifa11 elragadott a hév, és mentegeted a menthetetlent. Óriási mákkal megnyert három pont a mai (a gólunk persze szabályos volt: meg is lepődtem, hogy a vonalazó emberek belátták). A meccs összefoglaló statisztikája: Goal attempts: 8:14; Shots on Goal: 2:6; Goalkeeper Saves: 6:1. És basszhatjuk a 613 total passes-t az előbbi sorok fényében. Csak csendben jegyzem meg: szép csendben kezdünk visszacsúszni a baszk szintjére. Fantázia semmi, passzpontosság nulla, erőnlét nulla. Védelem agyrém. Nketiah-val emberhátrányban játszatja Arteta a csapatot, -- miért nem szól neki a stáb? Három értékelhető teljesítmény volt: Leno az 50 n-edik percben, Saka és a madridos srác az első félidőben. Xhaka 8 rossz megoldását követte 1 jó, -- ismét a régi. Hol van a koncepció, a helyzet átlátása, a személyiség varázsa, meg a többi.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2020-03-07 22:37
A meccset szerintem domináltuk , helyzetet viszont nem tudtunk kialakitani . Természetesen ez nagyon kevés volt . A presszinghez ( ha ezt takarja az agresszivitás ) ,elég csak megnézni a többi " top" csapatot mindenki jól meggondolja mikor mennyit ad ki magából . Egyik csapat se szaggatja az istrángokat még a Pool se . A kezdővel meg szerintem nem volt gond , egyedül Papa véleményes szerintem . Nkhetia pedig jó formában volt eddig , ma nem ment neki ahogy kb senkinek sem . Niles mellőzése engem is idegesit de ha megnézzük , hogy mindenki megkapta a,lehetőséget aki úgy teljesített és mások esetében ezt elfogadtuk .Akkor biztos van rá magyarázat. Bello meg egyértelműen City miatt kezdett a padon.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2020-03-07 21:15
Incula: Szerintem megint átesel a ló túloldalára. Nálunk lényegesen jobban játszó csapatok? Tottenham mi a brében jobb pl.? Most nem azt mondom, hogy mi mennyivel jobbak vagyunk, de ellenük miért kéne leírni a csapatot? Mostanában nagyon be vannak sülve,szarul játszanak, és ez szerencsére az eredményeiken is megmutatkozik. Szerintem a Leicester és a Pool sem olyan jó, mint ősszel, ezt a Liverpoolt el lehet kapni, de persze ehhez majd nekünk is fel kell szívni magunkat. Meg ott a Wolves is, én bírom őket, egy nagyon jó csapat lettek, de látod ma is azt a nem kifejezetten acélos Brightont nem bírták begyűrni hazai pályán. Pedig még fogadtam is rájuk.. Kicsik valóban kellemetlenek, de ki tudja lehet mire mi a Villával játszunk, ők már kiestek, vagy épp bennmaradtak, nem tudhatjuk. Szóval nem azt mondom, hogy nálunk minden milyen szuper lenne, mert ez hülyeség, de én a többieknél sem látom annyira rózsásan a helyzetet.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (1187 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 14
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design