Mérkőzés utáni interjú
2019-12-27 18:14 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk

Ugyan első mérkőzésén az Arsenal vezetőedzőjeként meg kellett elégednie az egy ponttal Mikel Artetának, szerinte bizakodásra adhat okot a csapat hozzáállása és tartása, amiről tanúbizonyságot tett, miután a Bournemouth otthonában hátrányba került.

A mérkőzés után Arteta a sajtó rendelkezésére állt - és itt olvasható a szöveges leirata annak, ami elhangzott:

Arról, hogy ez volt az első mérkőzése az Arsenal edzőjeként...

"Nagyon elégedett vagyok néhány dologgal, amit láttam, gondolok itt a hozzáállásra, tartásra, szenvedélyre, küzdelemre és lelkierőre, amit mutattunk. Ez nagyon remek volt. Talán még jobb is, mint amire számítottam a 90 perc során. Sok mindent viszontláttam a pályán azok közül, amiket gyakoroltunk. A játékosok értették, mit akartam, és megpróbálták pályára vinni azt. A befejezés hiányzott végül."

Mennyire zavarta, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést...

"Nagyszerű lett volna nyerni, mert nagy energiákat és önbizalmat szabadított volna fel a csapatban, de ki kell elemeznünk a csapat teljesítményét. Meg kell találnunk a pozitívumokat és természetesen más területeken pedig sokat kell fejlődnünk."

Mennyi pszichológiai munkára van szükség a játékosok felrázásához...

"Ez egy folyamat lesz. Nagyon aggódtam, mi lesz velünk, ha kapunk egy gólt. Kaptunk is, de nagyon elégedett voltam a csapat tartásával, amiről tanúbizonyságot tettek. Amikor bejöttek a félidőben az öltözőbe, az arcuk és a reakcióik a helyükön voltak. Látszott rajtuk, mennyire akarják a győzelmet. Természetesen ha halad a csapat, majd kap egy gólt, akkor az önbizalom kisebb lesz, és a múltban történt rossz emlékek visszajöhetnek. Ez szerencsére nem történt meg, sőt teljesen az ellentéte történt, és ez egy nagy pozitívum a csapatra nézve."

Hogy érezte magát vezetőedzőként...

"Nagyon jó dolog, hogy hozzá vagyok szokva a cserékhez és a taktikai változtatásokhoz, mert mindig tudtam tanácsokat adni a mérkőzés során. Nagyon jó szakemberek vesznek körül, akik nekem is adnak tanácsokat. Jól éreztem magam, de nagyon eláztam."

Mesut Özil teljesítményéről...

"Elképesztő volt a hozzáállása már az első napon is, amikor idekerültem. Ezt észre is vettem. Úgy gondolom, hogy ilyenkor mindenkinek tiszta lappal kell indulnia, ez így igazságos. Amikor készültünk a mérkőzésre és elemeztük az ellenfelet, hol tudnánk megsebezni őket, úgy gondoltuk, hogy neki ebben kulcsszerepe lehet. Így készítettük elő a mérkőzésre való felkészülést. Ő jól végezte a dolgát, és két-három gólban is benne lehetett volna."

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2020-03-07 21:09
A 3 pont nagyon kellett, de a játék képével nem vagyok megelégedve egyáltalán. Hazai pályán nehogymár egy kiesőjelölt ellen - mégha kellemetlen stílust is képviselnek - kevesebb lövést, helyzetet tudjunk kialakítani. Nem értem miért nem tudtunk dominálni. Arteta hibázott a kezdő kinevezésével, Sokratis nem jobb bekk, nem kéne ott erőltetni, támadásban semmit nem tud hozzátenni, és ha gyors szélsővel kerül szembe, általában bajban van. Cedric felépülhetne már, de ez nem mentség, mikro ott lett volna Bellerín vagy Niles. Teljesen WTF döntés. Nketiah rúgott pár gólt, elég gólérzékeny, de nem kéne kezdőként erőltetni, mert mezőnyben -1 ember. Kommentátor meg is jegyezte, Lacazette 5 perc alatt már többet csinált, mint előtte Nketiah 1 óra alatt. Amúgy szerintetek miből fakad az, hogy az a fajta agresszív játék nem nagyon van meg, ami Arteta első meccsein? Chelsea elleni vereség vagy a MU ellen olyan jól letámadtunk, és mentünk lendületesen előre. Vagy ez annak köszönhető, hogy az ellenfelek inkább beállnak ellenünk, és marad a lassabb építkezés? Másik meg, hogy túl sok az egydimenziós játékos a csapatban, akik bár abban amiben jók, tényleg jók, de annál több mindenbe kéne jeleskedni. Az a gáz, hogy ez nagyon sok játékosunkra igaz, védők közül valaki vagy jó lábbal (Mari kifejezetten annak tűnik), de kevés védekezésben, vagy aránylag jól védekezik, de egy falábú támadásban. A középpályásaink remekül passzolnak, de lassúak, stb, stb. Lehetne sorolni. Na mindegy, City ellen szerintem kikapunk, de ne legyen igazam.
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2020-03-07 20:45
A Citry nem West Ham, ők nem bal@aszkodják el a helyzeteiket. Nemj tudom nmivel tudnánk meglepni őket. Ha így kezdünk mint ma, már 20 perc után 0:3, miként az az utolsó 3-4 City elleni fellépésünkön realizálódott.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2020-03-07 19:47
A szerencse ellensúlyozta játékvezetésnek nem nevezhető bohóckodást. Amúgy a győzelmet inkább Lenonak tulajdonítanám. Kezd megint olyan érzésem lenni , hogy megfordulni látszik az elmúlt évek szokása , és már nem mernek letámadni minket , inkább mélyen védekezve kontrákra játszanak az ellenfelek , legalábbis egyre több csapat szorul ebbe a helyzetbe ellenünk . Ezzel viszont kezdeni kell majd valamit . Belső védőink valami félelmetes módon suták voltak . A többiek csak szimplán tompák . Ezzel eggyütt 5 ponta van a 4-ik hely . Szerdán jó lenne meglepni a Cityt
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2020-03-07 18:27
Ezzel a játékkal az 50 pontot se érjük el! A 10 hátralévő meccs közül, ötön nálunk lényegesen jobban játszó csapat az ellenfél (M City, Liverpool, Leicester, Farkasok, csirkések). Négyszer pedig kiesés ellen küzdő lesz az ellenfél (Brighton, Villa, Darazsak, Kanárik), és Southamptonba sem nyerni járunk az utóbbi években. Szóval nagy szerencse, hogy bemákoltuk ezt a meccset és megvan a kritikus 40 pont.
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2020-03-07 17:57
Hoztuk ma egy impotens Barca szintjét. 70% labdabirtoklás, 600+ passz, 90%-os passzhatékonyság, de kapu előtt nem sok mindent tudtunk kezdeni. De csak jött az a gól, a retek bírók el is vették, szerencsére vonalaztak ész nélkül, erre jó a videóbíró. Azért így is szórakoztatóbb volt mint egy random Emery meccs az idei szezonban.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2020-03-07 17:25
Mi a retkes ... f.szom . Csaló g.eci banda !!!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (1187 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 14
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design