Wenger a Stoke elleni vereség után
2017-08-21 20:30 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wenger a Stoke elleni vereséget követően a védekezésbeli hiányosságokról beszélt, amelyek közül az egyik a mérkőzés egyetlen, mindent eldöntő gólját is eredményezte, hiszen hiába a majdnem 80%-os labdabirtoklás, a mérkőzést Jesé második félidei, gyors gólja döntötte el.

A francia szakember nem volt elégedett a védekezéssel, de a kapu előtti élesség hiányát is kiemelte.

 

A mérkőzés kimeneteléről:

"Nagyon frusztráltak vagyunk, mert elveszítettünk egy mérkőzést, amelyet nyerni kellett volna és ez borzalmas. Megvoltak a lehetőségeink, de nem csak, hogy nem fejeztük be őket, hanem még egy nagyon könnyű gólt is adtunk az ellenfélnek, egyből a szünet után. Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy egy ilyen meccsen nagyon fontos, hogy végig koncentráltak legyünk a védekezésben, majd amikor kijöttünk a második félidőre, egyből rosszul védekeztünk. Ez az, ami nem megbocsátható a mai napban. Hiszem, hogy ha nem azon a szinten játszunk, ahogy elterveztük, akkor az megbosszulja magát. Ezen a napon 80%-os labdabirtoklással veszítettünk el egy mérkőzést, távol a hazai pályától."

 

Az összeszokottság hiányáról elöl:

"Igen, azt gondolom, hogy az utolsó labdáink sokszor pontatlanok, részben ezért is. Nem koncentráltunk eléggé, hogy jó helyre kerüljön a labda, de a támadásokat is sokkal jobban kellene befejeznünk."

 

Lacazette meg nem adott góljáról:

"Érvényes gól volt, ennyire egyszerű."

 

A pozitívumokról:

"Nagyon fontos, hogy ne csak a negatív dolgokat lássuk és már a következő meccsen pozitívan tudjunk reagálni erre a vereségre. Ennek ellenére azonban azt kell mondanom, hogy olyan védekezéssel, mint amilyen a gól előtt volt nekünk, nem sok jóra számíthat az ember a Premier Leagueben. Fel kell ismernünk, hogy ha nagyon nagy energiákkal megyünk bele a támadásokba, akkor azt a védekezésben is követni kell."

 

Hector Bellerín bal oldali játékáról:

"Tud ott játszani, Chamberlain és ő is. Mindketten inkább jobb oldali játékosok, de az adott mérkőzéstől függően változtathatok a pozíciójukon."

 

Arról, hogy miért így állt fel a védelem:

"Előző héten három gólt kaptunk, úgyhogy változtattam egy keveset, Mustafi visszatért, Holding egy kicsit veszített az önbizalmából. Az előszezonban egészen jó volt a védelmünk. Ha elveszítesz egy mérkőzést, akkor elveszíted, viszont mi nem csak azért veszítettünk ma, mert gyenge volt a védekezésünk. Amikor annyi helyzeted van idegenben, mint nekünk és nem lősz gólt, akkor panaszkodhatsz a védelemre és a támadósorra is, egyaránt. Elveszítettük a mérkőzést és megértem, hogy ez mennyire lehangoló, de voltak pozitív dolgok is. Sok lehetőségünk volt, uraltuk a mérkőzést, de sajnos elhullajtottunk három pontot."

 

forrás: arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-08-23 11:02
Látom már, hogy ebben az évben nem a csapatnak, hanem Kroenkének fogok drukkolni. Így legalább nyerek.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-08-23 09:28
Its not about OX, its about sending a message. Ilyenkor a Walcott/sing da thing akta jut eszembe. Fabre, Nasri, aztán Song, vPersie elment és Walcottnak a legjobb szezonja után fél éve volt hátra a szerződéséből. A klub egyszerűen nem engedhette meg, hogy elengedje (még Wenger is képes volt csatárként játszatni). Persze, lehet dobálózni azzal, hogy OX nem lőtt gólt, meg sérült, de a jelenlegi 343-ban egyértelműen húzóembere a csapatnak, hosszú idő után megvan a posztja, ahonnan tényleg tud fejlődni és Wenger rá is gondolva építi fel a taktikát. A tavalyi évében ráadásul rengeteget fejlődött fejben. Utánpótlásba vettük, felépítettük, minden baja ellenére megadta neki Wenger a bizalmat, és minden ellenére olyan körülmények között találja magát, hogy sajnos képes azt mondani: „gyerekek, köszi a segítséget, de azt se látom, hogy holnap mi lesz, nem hogy két év múlva, szóval inkább lépnék, cső”. És igen, ahogy Jimcer is mondja, ha a saját „gyerekünk” visszaszól, mit várunk el a sztárjainktól. És azért annak is van üzenete, hogy Gibbs és a haveroktól nem tudunk megszabadulni, viszont a húzóembereinkkel nem tudunk hosszabbítani. De mi komoly célokért hajtó csapat vagyunk amúgy és idén PL-t nyerünk. Mondjuk lehet erről Oxnak elfelejtettek szólni.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-08-23 09:25
Szerintem az a baja mindenkinek Ox eladásával, hogy lelke mélyén tudja nem fogunk senkit honi a helyére, legalábbis érdemben. Egyre vékonyodik a keret, már legalább 4 játékost kéne venni, hogy ne legyünk szarban, de jó ha 1 fog jönni.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-08-23 07:26
Ox témához: már mikor leírtam ezen gondolataimat, lehet visszalapozni (vmikor nyáron). Most őszintén - megint az útwengeres éjszakai posztot lopom, mert nagyon jól ír ott most vmelyik admin…nem wenger csöpögés van - DE mi az ami miatt így kiborulunk ha elmegy Ox?:D Az évenkénti két gól? Vagy a baszott sok sérülés fog hiányozni? Fut a pálya szélen sebesen ez az egy skillje van...beadni nem tud, lőni nem tud! 35ért lehet riválisnak is eladni mert ezzel mi erősödünk ők gyengülnek. Meg lószart se csinált eddig de Ő követelőzik? Wenger helyében akkor mondanám neki arra az ajtó kisköcsög! Ott van Bellerin aki ha levágja normálisan a haját és nem ilyen buzi szamuráj lesz akkor visszatér az ereje...de ott van a Nellson gyerek is! Kinek fog Ox hiányozni? Nehogy azt gondoljuk már, hogy a klub ambíciójának hiánya miatt megy el. Mit tett Ő le az asztalra eddig, hogy elvárása legyen? Lófaszt. Szidjátok itt Walcit hogy szar...tény, de néha legalább belebotlik a labdába és 10 év alatt megvan neki a 100 gól...Oxnak mennyi idő kellene? 1000 év? :D Hagyjuk már. Sajnos ez az angol mag dolog Wenger 32131651651651651651. hibája volt mióta az Arsenalnál van...vagyis nem hiba csak pont azt a 4-5 gamert találta meg, akik a leghasznavehetetlenebb és legszarabb angolok! Ez van. Itt van Gibbs...4m adna érte a Galata de 10-et kérünk....Ő is itt marad. De én aszondom az Ő teljesítményéért a 4-is íncsiklandozó! SZVSZ adjuk Oxot elfele és hozzunk gamert a helyére...Lemar/Draxler el is férne. Sancsezt már nem szabad engedni. Az már sok lenne még ha 70-et is adnak érte. Nélküle tuti nem lesz top4...pedig most kell a BL jövőre...csak úgy tudunk érdemben erősíteni ha ott vagyunk. Én a pool elleni meccs után legalább két érkezőt várok (védelembe/támadóba).
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2017-08-22 21:00
Jimcer:Ment a meghívó,de azt írja az oldal hogy nem ajánlott freemailre küldeni,mert nem mindig kapja meg a címzett.Kukkancs már rá és ha nem érkezett meg,küldj már másik mail címet!Seri most tolja a Napoli ellen!Hát eddig nem meggyőző,viszont rohadt robbanékony és gyors.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-08-22 17:18
Eljött az a pillanat, hogy kurvára elfáradtam ebbe a klubba a játékosoktól, wengeren át a vezetőségig. Régen is volt szerencsétlenkedés, de ami most megy, az kezd lassan olyan mértékű fos lenni, amivel már se az ész, se a szív, de még az asztrál síkon sem tudok azonosulni. Lejáró szerződésű játékosok megtartása, játszatása ész nélkül igazolva azzal, hogy ez az új trend / első értelmes szezont produkálók nyomják fullba a kretént, mert velünk tényleg mindenki kibaszhat / idén aztánt tényleg bajnokok leszünk kontra a leszter hint egy hármas otthon, és kikapunk stókban / a 78. percben még mindig jön Walcott az 50 misis csatárunk helyére, hogy a kemény munkahetek után a képembe röhögve megmutassa, hogyan lehet a semmivel rohadt sok pénzt keresni / a léket kapott, süllyedő hajón nem felelősségre vonjuk a kormányost, hanem szerződést hosszabbítunk vele, mert ő a legjobb a piacon / Lemar megvan, Lemar nincs meg. Néha komolyan nem értem magam. Már nevetni sem tudok ezen. Ebben mégis mi a jó? (már bocsánat)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (43 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 42
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design