Wenger a Stoke elleni vereség után
2017-08-21 20:30 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wenger a Stoke elleni vereséget követően a védekezésbeli hiányosságokról beszélt, amelyek közül az egyik a mérkőzés egyetlen, mindent eldöntő gólját is eredményezte, hiszen hiába a majdnem 80%-os labdabirtoklás, a mérkőzést Jesé második félidei, gyors gólja döntötte el.

A francia szakember nem volt elégedett a védekezéssel, de a kapu előtti élesség hiányát is kiemelte.

 

A mérkőzés kimeneteléről:

"Nagyon frusztráltak vagyunk, mert elveszítettünk egy mérkőzést, amelyet nyerni kellett volna és ez borzalmas. Megvoltak a lehetőségeink, de nem csak, hogy nem fejeztük be őket, hanem még egy nagyon könnyű gólt is adtunk az ellenfélnek, egyből a szünet után. Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy egy ilyen meccsen nagyon fontos, hogy végig koncentráltak legyünk a védekezésben, majd amikor kijöttünk a második félidőre, egyből rosszul védekeztünk. Ez az, ami nem megbocsátható a mai napban. Hiszem, hogy ha nem azon a szinten játszunk, ahogy elterveztük, akkor az megbosszulja magát. Ezen a napon 80%-os labdabirtoklással veszítettünk el egy mérkőzést, távol a hazai pályától."

 

Az összeszokottság hiányáról elöl:

"Igen, azt gondolom, hogy az utolsó labdáink sokszor pontatlanok, részben ezért is. Nem koncentráltunk eléggé, hogy jó helyre kerüljön a labda, de a támadásokat is sokkal jobban kellene befejeznünk."

 

Lacazette meg nem adott góljáról:

"Érvényes gól volt, ennyire egyszerű."

 

A pozitívumokról:

"Nagyon fontos, hogy ne csak a negatív dolgokat lássuk és már a következő meccsen pozitívan tudjunk reagálni erre a vereségre. Ennek ellenére azonban azt kell mondanom, hogy olyan védekezéssel, mint amilyen a gól előtt volt nekünk, nem sok jóra számíthat az ember a Premier Leagueben. Fel kell ismernünk, hogy ha nagyon nagy energiákkal megyünk bele a támadásokba, akkor azt a védekezésben is követni kell."

 

Hector Bellerín bal oldali játékáról:

"Tud ott játszani, Chamberlain és ő is. Mindketten inkább jobb oldali játékosok, de az adott mérkőzéstől függően változtathatok a pozíciójukon."

 

Arról, hogy miért így állt fel a védelem:

"Előző héten három gólt kaptunk, úgyhogy változtattam egy keveset, Mustafi visszatért, Holding egy kicsit veszített az önbizalmából. Az előszezonban egészen jó volt a védelmünk. Ha elveszítesz egy mérkőzést, akkor elveszíted, viszont mi nem csak azért veszítettünk ma, mert gyenge volt a védekezésünk. Amikor annyi helyzeted van idegenben, mint nekünk és nem lősz gólt, akkor panaszkodhatsz a védelemre és a támadósorra is, egyaránt. Elveszítettük a mérkőzést és megértem, hogy ez mennyire lehangoló, de voltak pozitív dolgok is. Sok lehetőségünk volt, uraltuk a mérkőzést, de sajnos elhullajtottunk három pontot."

 

forrás: arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sunzara véleménye:
2017-08-22 17:05
Mennyi valóságalapja van Oxlade távozásának ? Ha igaz a hír, akkor mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a játékos itt maradjon. Számomra ő az a kincs, akit semmi pénzért nem engednék el. Iszonyat nagy tehetség. Ha nem a lové...(£125,000 gubacs a felajánlott heti fizetés részünkről) akkor ki kell vizsgálni, hogy mi van a háttérben.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-22 16:24
Jim nem Wengerék hanem Gazdisék az öreg már tavaly a szezon elején mondta ,hogy Alexisnek és Özilnek meg kell adni amit kérnek
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-08-22 16:18
Hát ha igaz akkor menjen a kurva anyjába ,áruló geci . Éveken keresztül szenvedtünk vele nem adtuk el ,egy jó szezon után meg el akar menni. Bár elég ellentmondásosak a források ez mai hír és Jhon cross hozta le aki elég hiteles és közel áll Wengerhez . Ezzel szembe pár napja Orstein azt írta hogy Oxi nem nagyon erölteti a,távozást . 2 kifejezetten benfentes forrás ellent mond egymásnak ilyenre nem is emlékszek hogy lett volna már . Egyébként Cross azt is írta , hogy a City megprobálja újra Alexist leigazolni .Wenger elszánt és nem akarja ríválisokhoz engedni öket de közös döntés lesz a vezetőséggel . Egyébként ha Crossnak lesz igaza azt mondom Alexist idén már nem szabad elengedni mert ez több mint pénz kérdés de Oxit be kell árazni és bucsu helyére pedig Draxler ,Lemár ,Mahrez 3-ból pótolni.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-08-22 15:10
nah az útwenger azt írja Ox közölte wengerrel bármennyit adnak neki nem hosszabbít...jövőre Ő is (ezt akartam írni de múltkor lebasztak aztán nem akartam magas labdát dobni Jano srácnak) ingyen megy akkor...pedig más oldalakon nem írtak ilyet (olyat olvastam, hogy a héten tisztázódik a dolog meg heti 115.000) 1 dolog biztos az az ürge akit a hosszabbítások miatt hoztak....egy rakás szar eddig:DDD....kell támadó higgyétek el...mert weblappal meg walcottal nem nyerünk csak röhögőgörcsöt! ÉS jövőre késő lesz!!!!! Mindenki tudja majd, hogy szar helyzetben vagyunk mert kell a pótlás!!!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-08-22 14:58
gyerekek muszáj most megvenni egy jobbképességű támadót pld Draxlert. Őt írtátok többen is. Kiszorult a kezdőből elhozható...nem szabad megvárni hogy Sancsez dobbant ingyé és jövőre meg az eleje legyen szar a csapatnak...azé lehet itt osztani a csileit de egy szezonban vagy 40 gólban benne van...az baromi sok!!! Azt 15 millás tehetség nem pótolja. Jó Kazetta tegyük fel fasza lesz...de az Özil-Sancsez-Kazetta trió lesz fasza...és onnan jövőre 1 biztos kiesik!! Már most vegyük meg ha van leppatano olcsón! Höwedest én is elhoznám!
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-08-22 14:28
Szerintem is csak akkor jön támadó, ha valaki dobbant (Sanchez pl.). De szerintem mondjuk hogy elől megvagyunk, csak lendüljenek formába...

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (43 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design