Csapathírek a Premier League nyitómérkőzése előtt
2017-08-10 12:00 | Írta: tökágyús | Kategória: Interjúk

Arsene Wengernek nagyon sok fejtörést okozhat a csapat összeállítása, ugyanis van néhány játékos, akinek az állapota finoman szólva is kétséges a Leicester elleni, Premier League nyitómeccs előtt.

Alexis biztosan kihagyja a mérkőzést, de lássuk mit mondott a francia azokról, akik szintén nem játszottak a Chelsea elleni döntőn:

"Nagyon kérdőjelesek a játékosok, akik nem játszottak a Community Shielden. Özil és Ramsey játéka is kérdéses, Mertesacker sem biztos, hogy készen áll a sérülése után, Koscielny pedig eltiltás miatt nem léphet pályára."

"Van néhány játékos, aki visszatér a keretbe, de nincs játékban, például Mustafi. Alexis biztosan nem lép pályára és nem szívesen vállalnék túl sok kockázatot a kérdőjeles játékosokkal sem. Kockáztathatok egy, maximum két játékos esetében, de inkább azokra az emberekre számítok, akiknek van mérkőzés a lábukban az utolsó pár hétben."

"Készen állunk az összecsapásra és nagyon várjuk már a kezdetét."

"Azt hiszem fizikailag rendesen felkészültünk, jó szinten vagyunk. Majdnem minden játékos játszott az edzőmérkőzéseken, úgyhogy összességében úgy gondolom, hogy jó volt a felkészülésünk."

"Most az a dolgunk, hogy a fizikai felkészültségünk minőségben is kijöjjön a pályán, de ami igazán számít, hogy erősen kezdjük a mérkőzést és a bajnokságot, ne úgy mint az utóbbi években. Ez az amit szeretnénk elérni a szezon elején."

 

forrás: arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-08-12 14:26
sinnfein: Wenger zöld utat adott Giroud-nak, de ő úgy döntött, hogy marad és megküzd a helyéért. Respect!
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2017-08-12 14:23
Fontos volt ez a győzelem több szempontból is, először is abból hogy NYERTÜNK (1 ideje ilyen nem volt a nyitóban :D), ez hátha lendületet ad a továbbiakban, lassan-lassan jönnek vissza a sérültek is, Kos és Mustafival stabilabb lesz a védelem, Monreal is sokkal magabiztosabb a bal oldalon Koscival magamellett. A másik meg Laca gólja, talán nem lesz görcsös és nem nyomja teher a vállát, hogy megszerezze az első gólját. Bár abból a gólörömből nem úgy tűnt, hogy nagyon idegeskedős figura lenne :D Kell az ilyesfajta önbizalom, főleg egy csatárnak, persze csak akkor ha ez gólokkal, jó játékkal párosul. A sérüléseket kell elkerülni és megfelelően rotálni, és akkor úgy gondolom, hogy lehet keresni valónk a végén...
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2017-08-12 12:39
Gordon: Giroud persze, hogy jó-pofizik lacával, hiszen már nem fogjuk eladni...azt is megértem, hogy durcis volt rá. Senki sem örülne annak az embernek aki miatt lehet, hogy "kirúgnak" a csapatból. Annak is nagyon örültem, hogy Vardy-t tavaly nem vettük meg. Neki csak a kontra játék fekszik. Lássuk be az arzenál a meccsek jelentős százalékában betömörülő védelem ellen játszana, s ez ellen Vardy mit sem ér. Elneny nálam maradna a kezdőben, viszont walcott és wilshire eladólistán lenne. Helyettük hozni Lemart és Seri-t. Cech-nek meg szólni kellene, hogy ne wojtek szczesny-je el a meccset. Amitől a legjobban félek az az, hogy idén is minden meccsen lesz 5-6 sérültünk akikből legalább 2-3 meghatározó ember.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-08-12 12:34
Ozilnek nem volt a legjobb meccse, oks, bár kihagyott egy hetet. Viszont nagyon figyeltek rá és emberkovetest is kapott ndidi személyében. Ozil vonalakat nagyon jól bontotta meg, sokszor visszajött labdáért, kihuzodott szélre, ami a tömör busz ellen hasznos tudna lenni. A probléma ezzel csak az, hogy ezt nem használtuk ki. Elneny sokkal kevesebbet mozog a kapu felé, és itt jön ki Ramsey játékának lényege, amit igazi btbkent képes hozni. Mezőnyben elneny játéka hasznosabb, de Ramsey százszor veszélyesebb a támadó harmadban. Ha a walesi jó formát mutat, nálam ő a favorit xhaka parjakent. A másik, hogy ennek a 3-4-1-2nek ebben a formában, ilyen csapatok ellen, hosszutavon nem sok ertelme van. Most a felforgatott védelem miatt talán okés volt. A klasszikus 442es csapatok ellen jo lehet, de látható volt tegnap is, hogy egy arnyekekkel már keptelenek vagyunk mit kezdeni, és ezt a középpályás védekezésünk eléggé megszenvedi. Szóval tök jó ez a nagy gyozelmi arány, de a sorsdöntő a meccsen az ultraattack 4231re váltás volt, ami annyira adta, hogy még Theo emberhatranyat is kezelni tudtuk. Wenger taktikailag 2-es szintre lépett ;)
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2017-08-12 12:09
Ha ez így megy tovább, a negyedik meccsünket az intenzívről nézem (és úgy tűnik, hogy a családom sem fog látogatni). Én hülye, csak a meccs után tudtam meg, hogy a meccs fordulatait, kontrapunktualitását, izgalmait a FA rendelte meg a két csapattól a PL-nyitány tiszteletére, a PL-szezon promójaként. Szóval előre lezsírozott volt az egész. Vagy mégsem? Nagyon hajtottunk, de nem játszottunk jól. Ox milliószor (és egyszer-kétszer Bell is) megbontotta a védelmet, csak a befejező játékunk teljesen esetleges. Ami fix, az Zsiru produkciója. Amit ez a Frizura csinál egy fél éve, az nem emberi. Azért egy védelem mindenesetre nem ártana...
 
Profil
Üzenet
Gordon véleménye:
2017-08-12 11:32
Nagy gratula a csapatnak, igy kell küzdeni. Legjobb védőnk és támadónk hiányzott van ilyen, minden kezdet nehéz, de jobb mint a tavalyi elsö meccs. Kolasinac nagyon jól tolja. Bellerin Holding formán kivül van Xhaka már a Chelsea ellen is jól játszott csak pont gólt érő labdát adott az ellenfélnek.(cserébe adott 2 gólpasszt legalább ) Lacazatte szerintem 20 góltól is többet lő idén. Egyébként nagyon jó volt nézni hogy egyik akciónál épp Giroud adott szép visszapaszt Kazettának majd becselezett és lövés, utánna rá 2 percre mikor győztes gólt fejelt Giroud meg egymásba borulva örültek meg simogattak a másikat homi modon. Csak nincs közöttük ellenszenv.:))) Ha már senkit akkar venni Wenger legalább a gyenge láncszemeket kezdje el eladni. : Gibbs , Walcott . Jenkinson stb Még a többiekre rossz hatással vannak edzésen. Várjuk vissza Alexist , Kosit , Mustafit aztán a jövő héten irány Stoke, Még annyi Ha Özil ilyen picsa módon játszik ekkora fizuval akkor inkább Ramsey vagy Elneni játszon a helyén vagy akár Wilshere:D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (133 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 4
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design