Wenger hosszabbított
2017-06-01 12:00 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk

Az Arsenal Football Club és Arséne Wenger kétéves szerződéshosszabbításban egyeztek meg.

A hír bejelentésekor a többségi tulajdonos, Stan Kroenke ezt mondta:

"Az a célunk, hogy megnyerjük a Premier League-et és az európai nagy kupákat. Ezt várják a szurkolók, a játékosok, a stáb, a menedzser és a klub vezetése is, és addig nem nyugszunk, amíg ezt el nem érjük. Arséne a legjobb menedzser, aki ebben tud nekünk segíteni. Fantasztikus eredményei vannak, és mindenki támogatja őt."

Arséne és a vezérigazgató, Ivan Gazidis megvizsgálta a pályán és azon kívül folyó ténykedést, hogy meghatározzák a klucspozíciókat, amiben fejlődni kell.

Arséne, aki rekordot jelentő hetedik alkalommal emelhette magasba az FA-kupát, ezt mondta:

"Imádom ezt a klubot, és optimistán és izgatottan várom a jövőt. Megnézzük, mit csinálunk jól, és hol tudunk még fejlődni. Jó játékosok alkotják a csapatot, és néhány erősítéssel még sikeresebbek lehetünk. Elkötelezettek vagyunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, és ez lesz a középpontban nyáron és a következő szezon során."

"Hálás vagyok a vezetőség támogatásáért, és Stan is mindent megtesz, hogy még több trófeát nyerjünk. Ezt akarja mindenki, és tudom, hogy a szurkolók is ezt szeretnék világszerte."

Ráadásul tavaly nyáron rekordot jelentő 110 millió fontot fektettek be játékosokba, majdnem 40 milliót eszközökbe a London Colney-ra és a Hale End-i akadémiára az utóbbi két évben.

Ivan ezt mondta:

"Nincs önelégültség jelen a klubnál. Az a célunk, hogy kupákat nyerjünk hazai porondon és Európában is. Minden ennek érdekében van megtervezve, és idén nyáron keményen fogunk dolgozni a pályán és azon kívül is, hogy javuljunk a következő szezonra. Az utóbbi években a klub elismertsége minden szempontból nőtt, és megvannak a lehetőségeink, hogy sikeresek legyünk, és elérjük azokat a célokat, amiket a szurkolók és mi felállítottunk magunknak."

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-06-07 19:58
Mikor a csapat 5 let a bajnokságban és szaros anyagi megfontolásbol elengedjük az eggyik legjobb játékosunkat akin még a hülye is látja hogy a világ eggyik legjobb bekkjle lehet nem hiába erölködik a Barca se , és 6 éves szerzödéseel képesek lennénk elengedni persze nem hiszem ,hogy igy van csak tegyük fel . Akkor én azt mondom ,hogy Gyujtsuk fel az Emiratest !!!
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2017-06-07 19:00
Azé ha bello megy a barcába ne hogy má 40-ért elengedjük. 6 éves szerződése van még, nem egy jövőre lejáró. Nagy kukit a Barca popsijába, lejártak azok az idők, amikor hugyé-szaré elvihettek tőlünk jó gémereket. Ha Neymarért meg Suarezért tudtak csengetni, akkor nekünk is tudnak csengetni. egy 70 millát adhatnak szépen érte. Na jó hajlandó lennék 60-ra lemenni, persze fontban nem euróban.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-06-07 17:15
Menni fog ez mint a vadlibák....! Ide a rozsdás bökőt! De menjen is az ilyen katalán díszfasz...egyébként is jobb bekkben ha hajstílust vált a gamer rakás szar lesz...lásd Debu, lásd Bello. Kell a francnak...3 védős rendszerben Ox hozza a szintet védekezésben és támadásban többet is nála. Agyőőőőő...csak húzzuk le a geci barszát mert ha felvértezett tárgyalóink egy 20 milla +Arda Turan részletben dolgot hoznak össze hatalmas boldogság lesz a szívemben (irónia a javából). Viszont egyre jobban rácuppanok (nem kell túlgondolni) a Mbappe gyerekre. Jim is írta hogy nem egyben fizetnénk a 100+t ezt értem is de Mi tudnánk neki biztos kezdőt adni egész mókás fizuval és a vételár jelentősebb részét adnánk mint a többi csapat aki akarja. Mert most a realban hol játszana? Amikor ott a padon nem férnek el a jó gamarek? Öngyilkosság neki a spanyol liga. Nálunk puff puff gyorspasszos kiugratós fociban tudna élni Sancsival meg Özillel. De megmondom a tutkót...Kazettat se fogadnám ellenszenvvel. Csak vert 30+ gólt múlt szezonjában az is. És akkor itt van még Mahrez is. Szóval ebből a 3asból nekem bármelyik jöhetne....rosszul nem járunk. Bal bekk megvan.. helyettese lehet a fiatal angol gyerek. Chamberst visszahívjuk kölcsönből és KH-ban is bőven megvagyunk (szerintem Holdingot adjuk most oda PL csapatnak). A kp a kérdéses. Ide azért még el tudnék képzelni gamert. Coq, Elnyinnyo oké de nem alapoznék rá. Csakusz Ramsey duónak kellene alternatíva. Jah olvastátok Giru kiborulását...meg kell beszélnie a családdal meg a menedzsmentjével mi legyen mert hallja a csatár pletyókat..DDDD Azzal az asszonnyal akit megcsalt? Azzal kell megbeszélnie a továbbiakat?:DDD Pld egy Kazetta=Giru plusz kis pénz cserében benne volnék. Nah most hirtelen ennyi. Majd jönnek még a gondolatok:D
 
Profil
Üzenet
mrkvcspl véleménye:
2017-06-07 16:57
roszko: Fabregas is ugyanezt csinálta, hosszabbított, agyondicsérte Wengert, majd kisírta,hogy adják el a Barcának, mert minden vágya ott focizni.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-06-07 15:41
Ezek csak pletykák szerintem , alapba megint kiforgatták a szavait , az egész nyilatkozatot kell elolvasni egyben . Nemrég hosszabitott 6 évet ez konkrétum ahogy az is ,hogy azt mondta , ő nem tárgyalt senkivel , ha elmegy nagyot csalodok benne de egyenlőre nincs okom kételkedni . Nem mellesleg szerintem a klub se akar elengeni egy ekkora értéket , mikor folyamat azt mondják bajnkok akarnak lenni erre még rá tesz egy ilyen szezon . A cole óta nem volt ilyen tehetséges szélsönk és ha elengedjük egy jó darabig nem is lesz ujra az biztos . Az idei szezonja hullámzó volt de ha azt vesszük hogy szinte az egészet sérülten játszotta végig meg is kellett volna müteni , sokmindenre magyaraázatot ad szerintem . Eygébként ezért mondom mindig nem kell szidni az öreget azért mert folyamatosan hárít és maszlagol és csak nagyon burkoltan utalgat dolgokra ,mert itt az ujjabb példa arra ha öszinte vagy és nincs miröl Írni pillanatok alatt kiforgatják a szavaidat és belemagyaráznak dolgokat felnagyitnak részleteket . Csak az elmult években szinte a fél csapatot eladták már ezek a firkászok . Bármikor jobban eltudtam volna képzelni ,hogy dobbant és vissza megy azokhoz a látens homokosokhoz de ebben a helyzetben egy viccnek tartom az egészet .
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2017-06-07 15:16
A nemzeti sport ezt írja Bellerinről: [link]

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (156 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 26
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design