Mertesacker a rehabilitációról
2017-02-27 16:51 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
"Nagyszerű ember, egy nagyon beteg srác... még az általa hallgatott zenék is a tiszetességről szólnak."

Ezt gondolja Danny Welbeck Per Mertesackerről, miután két hónapig együtt töltötték a rehabilitációjukat.

Mertesacker és Welbeck is visszatért már a csapatba, utóbbi a Southampton elleni FA-kupa-mérkőzésen duplázott. Welbeck elmondta, hogy Per volt az egyik oka, amiért mindig mosolygós maradt a nehéz időkben is.

"Mindig mosolyog" - válaszolta Per. "Ő egy pozitív srác."

"Természetesen ha egyidőben sérült valakivel az ember, akkor megosztják egymás között a fájdalmukat. Volt egy mondásunk, miszerint ha megosztjuk a fájdalmat, akkor az csak fele annyira fáj, ezért folyamatosan mosolyogtunk, edzettünk és tettük együtt a dolgunkat."

"Ilyenkor létezik egy kisebb kötelék, de minden a visszatérésről szól. Danny egy kicsit előbb visszatért, mint én, de sokat edzettünk együtt, és ez sokat jelentett."

"Többet találkoztam vele, mint a többiekkel, ezért örülök neki, hogy vette a kihívást. Mindig próbáltam támogatni, ő is támogatott engem, ezért ez nagyon jót tett nekünk, és jó munkát végeztünk. Csak annyit mondhatok, hogy nagyszerű volt dolgozni vele. Nagyon jó srác, és mindenkit felráz az öltözőben."

"Nem arról van szó, hogy ő lenne a hangadó, vagy jó tanácsokat ad, amikor sérült vagy, hanem gondoskodik arról is, hogy jó legyen a hangulat, a zene és minden passzoljon. Én is megpróbáltam mindenkit felrázni."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-03-02 18:13
Kezd a tököm tele lenni már, hogy naponta más Sanchezes pletykákat olvasok. Meg ilyen tüntetések, ilyen játékosok szólalnak fel stb. Nagyon hamar pontot kéne tenni ennek az ügynek a végére, mert ez senkire nincs jó hatással. Főleg a klubra nézve nem. Sajnos az az érzésem, hogy ebből mi jól semmiképp nem fogunk kijönni, mert ha elmegy akkor nem vagyunk alkuképes szituációban. Én alsó hangon elkérnék érte 60 millát, de mivel jövőre lejár a szerződése nem fogják elvinni max. 40-ért és azt mondják ha nem kell b.sszátok meg nyáron ingyen visszük. Az edzőkérdésnek is mihamarabb véget kell vetni, mert akkor még talán meggondolja magát ha egy jó motivátor jön. Sajnos ebben is rossz előérzetem van, hogy Wenger csak az emberek agyát húzza és nagyon jól tudja, hogy nem fog menni sehova, de akkor lesülhet a pofájáról a bőr ha ezt megteszi.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-03-02 18:06
roszko: Sajnos vannak kétségeim afelől, hogy valóban a játékosok nem akartak letámadni, vagy csak Wenger korlátozta le őket. Ha az lett volna a taktika, hogy presszingeljünk, akkor Wenger miért nem volt képes felállni a padról, és jelezni a játékosoknak? Sanchez azért támadott le, mert ő egyszerűen ilyen, hiába követel meg tőle mást a mester, nem tudja vissza fogni magát.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-03-02 16:41
Persze , hoy ideges mikor olyan dolgokkal van gond ami Zs osztályban is egy vicc . Nem arról van szó hogy nem akarnának , hanem , hogy könnyelmüek . A fene megeszi öket ha a többit nem bántja mert akkor nem érdemlik meg a mezt . Kb hogy érzékelteseem mi a gond egy Robben kb a mérközés elött 1 héttel ezzel feküdt kellt edzések után vagy 20 Angol meccset is megnézett talán és 11 kor még hívta Levát . Mig nálunk kb egy Coq edzés után hazament átöltözött és kiverte a brét . Ennyi már elég és a pályán kijön ez . Söt szokták mondani már a folyoson elveszik a párharcot és ez nem hülyeség . Lehet felrugja 1 szer , 2 szer 3-ra ugyan ugy jön és ezt fel se bírja fogni akkor jön rá hogy ma 20-szor is felrughatja 21 -re el fog menni melette . Ez a hozzáállás választja el a bajnokot a tehetségestől mert ő felkészült nem csak tesben hanem fejben is . Nem kell , hogy barátok legyenek , söt egy öltözben mindig van gond az csak mese hogy mindeki cimbi . Engem az bánt hogy könnyelmüek és gondolom ezt érzi Alexis is . Ott van pl Özil kb az ő posztján a mélységi írányitot kel támadni letámadásnál meg fedezni ami meg is tett . Söt neki volt a legtöbb szerelése egész mérközésen . Erre hetek óta megy a felhajtás ugye , kin lett elverve a por Özilen mert hát biztos megint ő .... flegma ...külömben is nagy a szeme ..stb ,olyan is mondja aki a meccset se látta vagy éppen pont hugyozott a 8 sörtöl amit bevert és közbe nem látta , hogy a 2 -ik golnál azt hisazem pl Coq olyan faszán ott hagyja Robbent nem megy rá igy simán rávitte a labdát és abból lett a gól , vagy hogy a Xhaka és Coq ahelyett , hogy a labdás embert támadnák folyamat holt területekre futkostak be . Ox is tudja hogy ki kellen lépni a falból de vacilál hátra néz menjek ne menjek de addigra végig mozizta a gól . Alexis meg folyamat mutatta nekik mit kellene feljönni a támadásokkal , letámadni de basztak rá . Ezért lett ennyire csúnya nem indok rá , hogy gyorsba kaptak 2 golt 3-1 nekünk nagyon jó lett volna . Erre feladták és onnatól kezdve szégyen kritikán aluli . Aki ezt nem tudja feldolgozni az nem való egy top klubba ha meg igen akkor vegye komolyan ahogy pl Alexis de mondhatnám Kosit vagy Mustafit még a kis Iwobi is jobban képben volt mint a többiek . Szóval lehet itt taktikázni , kell is mert vannak hibák de ameddig a játékosok nem veszik elég komoylan addig mindig ez lesz . Vagy ameddig valaki elviszi a balhét heylettük .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2017-03-02 15:23
Mondtam én, hogy Enriquének nagyon kifelé áll a rúdja :D Amúgy igaz, hogy Sanchez viselkedhetne profibb módon, hisztik nélkül, de ha valaki megengedheti magának ezt, akkor az pont ő. És nem csak azért, mert milyen hű de jó játékos, ezt mindenki tudja, hanem mert 200%-ot ad minden meccsen, és nem csak lézeng a pályán szaros gatyával. basset: Szerintem nagy csapat vagyunk... Ha nem lennénk azok, nem akarnánk elzavarni Wengert, mert "csak" 3. vagy 4. helyet érünk el a bajnokságban.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2017-03-02 14:00
miért lenne gond a holnapi bejelentés? bármikor jelenti be meccs előtt fogunk állni...:D márc-ápr mondott egyébként....csak Én már nagyon várom mi lesz!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-03-02 12:38
Az oké , hogy gond van de hA van valaki aki tesz ellene az Alexis és pont ara kellene törekedni , hogy megtartsuk , meg szerintem nem túlzás , hogy ő az egyedüli aki minden meccsen 110 % pörög de nem azért mert eladja magát . A többiek csak példát vehetnek róla meg magázhatják szerintem .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (89 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 17
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design