Mertesacker a rehabilitációról
2017-02-27 16:51 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
"Nagyszerű ember, egy nagyon beteg srác... még az általa hallgatott zenék is a tiszetességről szólnak."

Ezt gondolja Danny Welbeck Per Mertesackerről, miután két hónapig együtt töltötték a rehabilitációjukat.

Mertesacker és Welbeck is visszatért már a csapatba, utóbbi a Southampton elleni FA-kupa-mérkőzésen duplázott. Welbeck elmondta, hogy Per volt az egyik oka, amiért mindig mosolygós maradt a nehéz időkben is.

"Mindig mosolyog" - válaszolta Per. "Ő egy pozitív srác."

"Természetesen ha egyidőben sérült valakivel az ember, akkor megosztják egymás között a fájdalmukat. Volt egy mondásunk, miszerint ha megosztjuk a fájdalmat, akkor az csak fele annyira fáj, ezért folyamatosan mosolyogtunk, edzettünk és tettük együtt a dolgunkat."

"Ilyenkor létezik egy kisebb kötelék, de minden a visszatérésről szól. Danny egy kicsit előbb visszatért, mint én, de sokat edzettünk együtt, és ez sokat jelentett."

"Többet találkoztam vele, mint a többiekkel, ezért örülök neki, hogy vette a kihívást. Mindig próbáltam támogatni, ő is támogatott engem, ezért ez nagyon jót tett nekünk, és jó munkát végeztünk. Csak annyit mondhatok, hogy nagyszerű volt dolgozni vele. Nagyon jó srác, és mindenkit felráz az öltözőben."

"Nem arról van szó, hogy ő lenne a hangadó, vagy jó tanácsokat ad, amikor sérült vagy, hanem gondoskodik arról is, hogy jó legyen a hangulat, a zene és minden passzoljon. Én is megpróbáltam mindenkit felrázni."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Ricsi8844 véleménye:
2017-03-02 12:37
És ez a visszaesés már régebben bekövetkezett... Nem tudjuk pontosan , hogy mikor kezdődött a széthúzás.Csapaton belüli széthúzás + szurkolói nyomás Wenger felé és egyes játékosok felé stb stb... Én csak azt akartam sugalni , hogy ez egy komplex probléma...
 
Profil
Üzenet
Ricsi8844 véleménye:
2017-03-02 12:32
Roszko nem Alexis -re akartam ráverni az összes sarat... Egyet értek abban , hogy Wenger felelős a témában. Írtam is , hogy váltani kell ma is meg már régebben is... Csak nagyon nagy a visszaesés a csapat játékban!!! Ez pedig biztos , hogy öltözőn belüli problémára utal... Nem csak a vereségek miatt van.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-03-02 12:20
Akkor ezek szerint Alexis egy hisztis és miatta vagyunk olyan szarok amilyenek vagyunk és el kell adni . NO comment !!! Lényeg , hogy akkor te eggyet értesz vele , nincs több kérdésem .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-03-02 11:59
Most akkor olvasd el még egyszer mit ír !!!!! Alelxisről van szó nem az öregről !!!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2017-03-02 11:35
Ricsi8844 szerintem rosszul lántod , biztos ,hogy van gond az öltözöben és biztos , hogy Alexis a kirobbantója ezt lehetett hallni a BY meccs után is , de szerintem igaza van . Ha jól megnézzük nem egy játékos lenyilatkozta , hogy nem megfelelő a hozzáállás . Ami szerintem heyltálló semmi nyomás nincs rajtuk legalábbis látszolag nem nyomasztja öket tiszetlet a kivételnek . Szerintem Igaza van Alexisnek. Az év végén ha megy az öreg van sok szimpatikus utod aki mozditható a nyáron. Ezen a téren most szerncsénk van de a legjobban én Allegrit szeretném . Minden téren ő a legjobb megoldás szerintem ,nem mellesleg szakmailag talán csak Pep veszi fel vele a versenyt de mégis nem ez a fő ok amiért a legjobban szeretném hanem a habitusa miatt . Egy igazi vaddisznó csupa nagy betüvel . Ugy gondolom az öreg eggyik hibája az irrálisan sok a saját nevelés,felfedezett a keretben ( kéynszer szülte ) és mindeggyik a saját borja akikkel túlságosan is elnéző . Lassan 10 éve nézzük , hogy kulcs pillanatokban reszelik a körmüket semmi következmény nélkül ,ahogy Kosi mondta Cserbe hagyták az öreget . Ezzel minden egyző igy van ,igy viszont szertenék egy igazi határozott embert a csapat élére aki ha kell megetszi azt, meg tudja tenni , hogy darabokra vágja az öltözöt és nem nézi ki kicsoda , ki angol , ki kedvenc semmit csak szimplán a hozzáállást és az összképet neki ki felel meg ki fér bele az elképzeléseibe . Plusz az ö nevével szerintem a keret is egyben tartható lenne , igy pedig sikerülhet az amit egy egyzőváltásnak kellene , hogy jelentsen mégpedig , hogy javuljon a csapat , nem szintet tartani , uj csapatot épiteni az csak rizsa, kamu akkor már az öreg is maradhatna , cimek kellenek ahoz pedig Alexisek kellenek akik nem csak jopofiskodni tudnak .
 
Profil
Üzenet
Ricsi8844 véleménye:
2017-03-02 10:41
Tegnap este elég sokat filóztam Wenger helyzetén... Szerintem képtelenség , hogy maradna... Nem lesz képes a csapatot gatyába rázni , ennek nagyon sok oka lehet és itt nem csak a gyenge taktikára és csapat összeállításra célzok... Biztos vagyok benne , hogy itt sokall nagyobb gondok vannak (öltözőn belül) mint mi azt gondolnánk!Hiába végzi Alexis és Özil látszólag 100%-al a munkályát tönkre verték a saját és csapatársaik morálját a folytonos hisztikkel és követelőzéseikkel ... Én nagyon sok gondot az ő nyakukba varrok , még akkor is , ha nem látok be az öltözőbe.Sanchez engem nem etet meg a jó teljesítményével mint sokakat... Szerintem csak mihamarabb el akarja adni magát! ( csak megérzés) Wenger meg jól teszi , hogy játszatja őket , mert így a nyáron több pénzt tudunk kisajtolni az érdeklődőkből..Én már rég kitettem volna a keretből aki nem a csapatért él-hal ,de ez rossz üzletpolitika lenne!És a végére egy kis OF: Wenger mondta , hogy jövőre is edzősködni fog... Megnézném a Katalányoknál :D :D :D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (89 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design