Beharangozó: Arsenal-Watford
2017-01-31 12:46 | Írta: pIeTRo | Kategória: Mérkőzések

A hétvégi Southampton elleni magabiztos Fa Kupa győzelem után ismét egy olyan mérkőzés előtt állunk, amelyet – ha csak a két csapat egymás elleni mutatóiból indulunk ki – fél lábbal is nyernünk kell.

Ha belekukkantunk a történelem könyvekbe, akkor bizony szembetűnő adat a zsinórban 7 megnyert bajnoki mérkőzés, amelyen 19-szer sikerült megzörgetnünk a Watford hálóját. Ennél jobb egymást követő győzelmi statisztikával csak a Newcastle ellen rendelkezünk (9).

Tavaly az Emiratesben egy tükörsima 4-0-val, míg az idei kiírásban idegenben is egy nagyszerű első félidős teljesítményt követően 3-1-el küldtük öltözőbe a Darazsakat.

Esélyeinket tovább növelve, a Watford jelenlegi statisztikáit is érdemes szemügyre venni. Walter Mazzarri alatt jócskán inog a pad, ugyanis legutóbb december elején tudtak bajnokit nyerni. Hét forduló óta egyetlen győzelmet sem tudnak felmutatni és ami a legaggasztóbb számukra, hogy a hét meccsből négyszer 0 pont volt a jutalmuk. Ráadásul a hétvégén búcsúzni kényszerültek az FA Kupától is, miután a Millwallal szemben maradtak alul. Így a tabellán is lejjebb és lejjebb csúsznak, bár a kieső helyek így is még 8 pontra vannak tőlük, egy ilyen hullámvölgyből nagyon nehéz kilábalni, és valljuk be, nem az Arsenal a legkellemesebb ellenfél abban, hogy visszatérjenek a sikerek ösvényére.

A problémát felismerve a klubvezetés rögtön két támadót is igazolt, Mauro Zarate a Fiorentinától, míg M’Baye Niang a Milántól érkezett, igaz utóbbi csak kölcsönbe. Habár a csapat kapitánya, Troy Deeney vezeti a házi gól lövő listát a maga 5 találatával, de a tavaly 18 gólig jutó Odion Ighalo igencsak gyér teljesítményt nyújt. Idén 18 bajnokin lépett pályára és mindössze egyszer talált a hálóba. Nem véletlen tehát sem a támadók igazolása, sem a felröppent pletykák, miszerint Ighalo távozhat a Watford csapatától a megfelelő ajánlat fejében.

A győzelem tehát kötelező, már csak azért is, mert a nyakunkon loholó Spurs valószínűleg nem kíméli a januári átigazolási ablakban igen termékeny Sunderlandet, illetve reménykedhetünk, hogy a Chelsea is elhullajt pár pontot az Anfield Roadon, közelebb engedve az Arsenalt a tabella első helyéhez.

 

forrás: premierleague.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2017-02-01 15:04
Én azért szeretném elolvasni.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-01 12:09
Lefty: Egyetértek, de szerintem a motiváció csak másodlagos kérdés a meccsen, mert rossz taktikai hadrendben a legjobban motivált játékosok se mennek semmire. Nem tudom, hogy a Watford milyen játékot játszik, viszont az egy remek taktikai húzás volt a részükről, hogy nem buszoztak, hanem presszingeltek ezerrel (te jó ég, egy Deeney presszingtől kikészültünk) és csak sikeres labdakihozatalunk után rendeződtek vissza. Nem volt Xhaka, nem volt gyors labdakihozatal, mert Coq as Dm és Ramsey as btb nem tudják megcsinálni. De ettől függetlenül a gólok nem taktikai hibákból, hanem qrva nagy mákból születtek. A transition a második félidőben annyit változott, hogy Iwobi a jobbik oldalára került, meg Sanchez hamis9ből rendszeresen visszalépett (erre Giroud sajnos alkalmatlan és OX csere sem változtatott ezen). Taktikailag ezért a második félidő szerintem a miénk volt, ezt kellett volna csinálni az első félidőben is, csak gondolom Wenger a chelsea meccsre tartogatott. A watford csak a máknak köszönheti a győzelmet. Innentől viszont csak Sanchezt szeretném kezdőként 9esbe látni, mert nem nélküle nem tudjuk felvinni a labdát. Az edzőkérdés egyre erősödik, mert nem hiszem, hogy Sanchez és Özil most is ragaszkodna Wengerhez, illetve már azt sem hiszem, hogy még a két sztárunk esetleges hosszabbítása ér annyit, hogy hosszabbítsunk Wengerrel.
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2017-02-01 11:37
Jimcer nem írtam semmit Wengerről !!! A szurkoló társakrol írtam véleményt ! Igen legyen kritika miért ne , de csak kritika?? Ide böfögve a butaság ??? Miért elöbréb vagyunk mint Özil és szancsez előtt ??? Miben vagyunk elöbréb ???
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2017-02-01 11:24
Ez a különbség edző és edző között. A cselzi semmivel nem jobb nálunk, sőt! Az első 5-ből csak a cityt tudták megverni eddig, csak ők hozzák a kötelezőket. Mákosak vagy nem, 1 gólt valahogy mindig begyötörnek, ergo nem kapnak sokszor gólt sem. Mi egy meccset nem tudunk kapott gól nélkül lehozni (igen ebben benne vannak a bírói döntések meg az agyatlan faultok is), viszont mi tudunk 2-3 gólokat is rúgni egy meccsen, de ebben az a nevetséges, hogy csak hátrányban. Azt amit a meccsek első felében leművelünk a pofám szokott égni, amikor nézem. Ez szerintem abszolút az edző sara. Én nem fogom az öreget szidni, de ha hátrányban vért itat a játékosokkal és nekimennek az ellenfélnek, akkor miért nem lehet ezt a meccs elején? A vak is látja (valaki úgy látszik nem), hogy 70-80%-os labdabirtoklásnál, amikor az ellenfél a félpályát se tudja átlépni, akkor is 10 helyzet kell egy gólhoz. Akkor meg a meccs elején azt várjuk, hogy véletlen találunk egyet? A szélső védekezés meg egyszerűen katasztrófa. Megint megcsináltuk az olcsójános megoldást: Gabriel, mint jobbhátvéd... Amúgy Bouldnak mi a feladata csapaton belül? Nem ő a védelem edzője? Ha igen, akkor hadd ne mondjam mit gondolok a munkájáról.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-01 09:48
Chory: mert akkor átmentünk volna 4-2-4 középen Ox-Özil, elől pedig Iwobi-Lucas-Sanchez-Walcott, a transition játékunk meghalt volna, mert a Watford "kegyetlen" presszingje alapból megölte a labdakihozatalunkat, és még fedezetünk se lett volna a kontrák levédekezéséhez. Ergo túl kockázatos és kikaptunk volna... Oh wait... Így is... Amúgy örüljünk annak, hogy ezek a hibák nem egy szépen megnyert hétközi fordulót követő hétvégi derbin jöttek elő, ami amúgy a bajnoki cím eldöntésére lett volna hivatott. Így már most elengedhetjük az egészet, mert minden mindegy. Szombaton - ha Ox is megsérült - a már foltozott középpályánk is Lucas lesz.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2017-02-01 09:35
a podolski kapufáért megérte a szenvedés #lucasforpresident

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (160 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 19
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design