Mérkőzés utáni interjú
2016-08-01 10:43 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata 3-1-es győzelemmel fejezte be a kaliforniai túráját a Chivas Guadalajara ellen.

A mérkőzésről...

"Tökéletes felkészülési mérkőzés volt egy eltökélt Chivas ellen. Összességében úgy gondolom, hogy türelmesnek kellett maradnunk, mert jobban kezdtek, mint mi. 20 perc után belejöttünk a mérkőzésbe, és a vége már sima volt. Érdekes volt látni néhány fiatal játékost - a védelmünk nagyon fiatal volt. Összességében jó túra volt."

Arról, hogy három győzelemmel kezdték az előszezont...

"Minden mérkőzés más, és mindig teljesíteni kell. A korábbi győzelmekből önbizalmat meríthetünk és elismerést kaphatunk, de szerénynek kell maradni, hogy újra bebizonyíthassa a csapat, hogy jó. Ez forog kockán. Jobb győzni, mint kikapni, de jelenleg még csak a felkészülésnél tartunk. Egy jó felkészülés önbizalmat adhat, de jól tudjuk, hogy nehéz lesz a szezonkezdet számunkra."

Arról, milyen fontos Santi a csapatnak...

"Ő biztosítja a technikát a középpályára, és a tavalyi szezonban öt-hat hónapig nem játszhatott. Erőnlétben még nincs a csúcson jelenleg. Ezért cseréltem le a félidőben. Fizikailag még egy kicsit le van maradva a többiektől, de úgy gondolom, hogy rendben lesz, talán nem augusztus 15-re, de augusztus végére biztosan."

Rob Holdingról...

"Jó benyomást tett rám a teljesítményével, hiszen nagyon gyorsan alkalmazkodott egy magasabb szinthez. Okos, higgadt, van benne tartás és lenyűgözően játszik. Ez gyakran nincs így együtt."

Arról, hogy várhatóan leigazolja-e Shkoran Mustafit...

"Még egyetlen üzletet sem ütöttünk nyélbe, amiről nem tudnak. Ez a válaszom. Önök beszélnek Mustafiról. Legyen az Mustafi vagy akárki más - még nincs semmi konkrétum."

Arról, hogy van-e megkötött üzlet...

"Nincs."

Arról, hogy érdeklődik-e Lacazette iránt...

"Megértem hogy Önöket az átigazolások érdeklik, de nem tudok senkiről sem beszámolni."

Bielikről, Chambersről és Holdingról...

"Jelenleg Per Mertesacker sérült, Laurent Koscielny a szabadságát tölti, és még itt van Gabriel. Egyikük biztosan fog játszani, vagy legalábbis ott lesz a csapatban a szezonnyitón. Jelenleg mindenkit meg kell néznem, aztán tudok majd döntést hozni. De amint Ön is mondta, Holding nagyon gyorsan alkalmazkodott. Mindhárman nagyon jó játékosok, de egy kicsit tapasztalatlanok. Két héten belül dönteni fogok."

Arról, hogy Guardiola Angliába jött...

"Nagyszerű, mert egy kicsit olyan lesz a bajnokság, mintha a menedzserek világbajnokságát rendeznék meg Angliában, hiszen a legjobb menedzserek Angliába jönnek, hogy még jobban megnehezítsék az életüket! De ezt akarjuk, mert így lesz jó a Premier League-nek. Minél több minőségi menedzserünk van, annál érdekesebb lesz a bajnokság, és annál nagyobb figyelem hárul ránk a világ minden tájáról."

Alex Oxlade-Chamberlainről...

"Ez egy nagyon fontos szezon lesz neki. Nagyon sokat hagyott ki. Sérült volt, nem mehetett az Európa-bajnokságra, de ha egészséges lett volna, akkor biztosan ott lett volna. Óvatos vagyok vele. 45 percet adtam neki az MLS All-Stars ellen, most pedig 70-et. Remélem, hogy rendesen fel tud készülni, és egészséges lesz a szezonnyitóra. Erőt hoz a csapatba, és át tudja törni az ellenfél vedekezését. Minden képessége megvan ehhez. Nehéz megmondani, mi hiányzik belőle - ezért is akarom, hogy a legjobbját nyújtsa. Talán nem hisz magában eléggé, és ez az utolsó lépés számára."

Arról, hogy az Amerikában elért eredmények átvihetők-e a Premier League-be...

"A folyamatos koncentrációval és a minőségi játékkal képesek lehetünk rá. Még mindig vannak megoldandó problémáink - jobban kell védekeznünk és jobban kell támadnunk. Augusztus 14-én számunkra is elkezdődik a bajnokság, addig mindent rendbe kell raknunk, hogy jó állapotban kezdhessük meg a szezont. A Liverpool ellen kezdünk, majd megyünk a Leicesterhez, ezért nagyon nehéz lesz."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2016-08-04 13:41
Szerintem meg Xhaka azt is tudja amit Coq,meg még írányitani is tud,tehát a franciát a kispadra küldheti,hacsak nem leszünk néha ultra defenzívek és mindketten fent lesznek a pályán...Nagy vétel volt és igenis kellett a mélységi középpályát is erősíteni,mert tavaly egy ilyen játékossal a Leszter előtt végeztünk volna...de az biztos hogy egy Mahrez-nek is lenne itt még hely,ha az öreg nem dédelgetné örökké a maga kis többszörösen leszerepelt gyermekeit....Csak nem gondoljátok hogy le lesz igazolva,ha itt van még a nyakunkon Walcott,Ox,Ramsey,Wilshire,Iwobi,Campbell,stb.akiket mind bevethet a jobb szélen?Lesz egy védő és talán egy csatárigazolás aztán Csá...
 
Profil
Üzenet
HouseMDr véleménye:
2016-08-04 13:21
Campbell nem csatár, sose volt az. Sanchez sem. Lacazette csatár. Xhaka-t kezdőbe igazolta Wenger, ha már annyit sikerül elérnie hogy nem kell orrba-szájba Ramseyt játszatni (még akkor is mikor formán kívül van) akkor már megérte.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2016-08-04 11:53
Lacazette nem rossz játékos, nem láttam sok meccsét, de jobban érzi kaput és sokkal inkább befejezőcsatárnak gondolnám, ellentétben Giroudval, aki elsősorban bója, azaz felállt védelem ellen a kapunak háttal állva inkább a játék építése a feladata, és csak másodsorban a helyzetbe kerülés. Szóval egy teljesen más típusú játékos. Ehhez képest gól/gólpassz mutatói nem sokban különböznek Giroudétól, ami a francia és angol bajnokságot összehasonlítva nem túl jó jel. Az viszont tény, hogy neki nem Özil és Cazorla adta a labdákat. Meg tavalyelőtt gólkirály lett a francia bajnokságban, valami Ibrahimovic előtt. Viszont Giroud kiválásával gyengülne a védekezésünk pontrúgásoknál, és az összjátékunk is valamelyest az ellenfél kapuja előtt. Ezt a csapat összeállításánál pedig figyelembe kell venni. Általánosságbana, amikor mi irányítunk, Lacazettevel a pályán középpályára dp-ben Elneny, Xhaka-t (talán Ramsey-t) várom, míg Giroud-val jöhetne Jack, Santi és Coq vonal. Így valamelyest lehet kompenzálni. Ez azért is fontos, mert a tavalyi szezon utolsó harmadában megszenvedtünk a labdakihozatallal. Aztán, hogy mi lesz akkor amikor átadjuk a területet, hát erre van Wenger, hogy megoldja. Nálam ami Lacazette mellett szól (jobban örülnék Mahreznek), hogy valamit nagyon tudnia kell a srácnak, ha a klub képes lenne 40 millió felett áldozni rá. Wengernek ehhez nagyon kellett győzködnie a vezetőséget. Az ilyen összegben igazolt játékosokkal még nem fürödtünk be (Özil, Sanchez), maradjon is így, szóval ez bizakodásra adhat okot. Már ha jön...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-08-04 10:42
Szerintem is , nem egy rossz játékos , remek képességekkel , de nem látom benne azt a tüzet ami miatt azt mondanám rá ,hogy ő egy kivételes játékos .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2016-08-04 10:30
Hát Coq Elneny, Xhaka in, Flamini Arteta Rosicky out transferek miatt bízom benne én is , Xhaka meg egy kimondottan karakter amit már nagyon régota hiányoltam igazi csk alapanyag . Most már elmondhatjuk , hogy nem csak rózsadombi fiuk vannak nálunk és szerintem velük már hatékonyan fog menni a középpályás labdaszerzés . AZért a Coq , Elneny , Xhaka , Ramsey, Jake névsor kiegészülve Özil és Santival minden tekintetben inpozáns és megfelel a mai futball szellemiségének . Tulajodonképpen középpályán kimondottan 1 darab üveglábú játékosunk maradt szemben a tavalyi 4-el ezért bizom abban , hogy nem lesznek olyan fajta problémánik mint az elmult években . Nekem ez a nyár nagy megnyugvás, olyan téren hogy sokkal szemben évek óta egy harcias karaktert szerettem volna a középpályára aki jó a labdaszerzésben és minőségi az előrejátéka is egy olyan Viera Silva utod félét . Sajnos Jake a sérülései miatt nem tudott hozzá tenni a dolgokhoz pedig benne is meg van viszont Xhaka érkezésével és a dél szláv mentalitásával és nyiltan válalt Arsenal szeretetével ( hiszen ő is egy közülünk igazi Ágyús ) hatalmasat fog dobni rajtunk évek óta probáltunk egy ilyen játkost keresni és végre idén meg van és most mondom Poga a picsába se lesz az örült Swájcihoz képest .
 
Profil
Üzenet
Don Ricco véleménye:
2016-08-04 10:07
Hát ha jönne Mahrez, Lacazette meg Mustafi a sérülések pedig elkerülnek xD akkor bajnokesélyes csapat leszünk.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (87 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 75
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design