Mérkőzés utáni interjú
2016-04-17 20:59 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Az eredményről?

„Nagyon csalódott vagyok. Ez az olyan napok egyike, amikor nem szeretnél mérkőzés utáni interjút adni, mert nem kellemes. 70%-ban nálunk volt a labda, az utolsó passzok nem voltak eléggé pontosak. A végén a Crystal Palace egyetlen kapura lövésből betalált. Mélyen játszottak és jól védekeztek. Egy ellentámadásból gólt szereztek, ez a mérkőzés összegzése. Nagyon frusztráló.”

A vezéregyéniségről?

„Szerintem ma ez nem erről szólt. Meg kellett volna szereznünk a második gólunkat, és nem kellett volna gólt kapnunk. Ez a nap sajnálata. Tudtuk, hogy nem lehetünk frusztráltak és nem csinálhatunk védelmi hibát. Azt kell hogy mondjam, megfelelő embereik voltak a kontrákra. Gyorsak és erősek. Mikor 1-0 volt, nem igen jöttek előre.”

Zavarja, hogy az Arsenal nem használta ki a lehetőségeit?

„Igen, ez a különbség. Általában nagyszámú gólhelyzeteink vannak, a mai magas labdabirtoklási arány ellenére nem alakítottunk ki elég helyzetet. Nem voltunk elég élesek. A fejek nem voltak teljesen rendben a West Ham meccset követően, nem volt elég területünk a pálya utolsó harmadában.”

A bajnoki cím?

A mai meccs után nem vagyok abban a hangulatban, hogy a bajnokságról álmodozzak. A mentális veszélyeket kell orvosolnunk és felkészülni a következő mérkőzésre. Magunk mögé is kell figyelnünk, jól kell játszanunk és meccseket kell nyernünk. A bajnokság végéig küzdenünk kell, hogy a legjobb négyben végezzünk. Ha képesek vagyunk többre, akkor elvégezzük, de ne álmodozzunk, koncentráljunk a következő mérkőzésre.”

Miért nem végzik ki az ellenfelet?

„Vannak olyan meccsek, mint ma, amikor 1-0-ra kell nyerni.”

A játékosok önbizalom hiányáról?

„Olyan csapat vagyunk, amelyik kezdeményező, emiatt gólok várhatóak. Vállaljuk a kockázatot azzal, hogy az ellenfélre erőltetjük a játékunkat, de több gólt kellene lőnünk.”

Akarnak jobb helyen végezni, mint a negyedik hely?

„Amíg nem nyersz meg minden meccset, a hiányokat akarod pótolni. Felelősséggel tartozok az eredményért, én vagyok a legfrusztráltabb. Össze kell tartanunk, a legjobbunkat kell nyújtatnunk a szezon végéig, meglátjuk mire lesz ez elég.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2016-04-19 21:27
Wenger a szerződését még legalább kitölti,tehát marad egy utolsó esélye a jövő szezonban,de félek hogy tovább fogja blamálni magát,mert amit elmondott a múlt héten az igencsak azt jelenti hogy minden marad a régiben...
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2016-04-19 20:56
Jó hír bassethund !! Ha nem sérült meg akkor elkel adni a citynek jó lesz !! Nálunk úgyis csak fikázàk !!! Nem tudom mit tehetne virsli a csont repedés ellen itt páran biztos nagy szakértői a dolognak !!?? Szerintem kellene neki fából faragni egy újat az biztos keményebb lenne!!!:-))) Amúgy meg nagy faszság lenne eladni !!
 
Profil
Üzenet
Bárki véleménye:
2016-04-19 20:50
A leszternél sem ugrabugrál az edző a pályaszélén mégis verelytékezve szakadnak a játákosok a pályán ! Még ha egyesek utálják is őket szerintem tiszteletre méltó a hozáállásuk !! A nevenincs német védöjük hasznosabb egyedül mint nálunk három !!! Ezért kell őket utálni ???? Feltüzelni /vért itatni / csak azzal lehet aki akarja is ! Példa / mou az egyik legnagyobb pszicho az edzők közt , mit tudot csinálni a cselzinél ??? Csak amíg a játékosok akarták tovább nem !!!!!! Ranieri mit tudot annak idején a cselzinél ??? Mit tud a leszternél !!!!! Akarják , vagy nem ezen múlik!!! Futni küzdeni csak a játékosok tudnak az edző nem !!!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2016-04-19 20:10
Henryek utan is volt Arsenal.. Ozil es Sanchez nelkul is lesz! De ez csak egy pletyka.. szarok vagyunk, es ilyenkor:egybol rarepulnek a firkaszok az ilyen faszsagokra. Nem mennek ezek sehova.. legalabbis Sanchez biztos marad. A 2 szezon alatt ugy "ismertem" meg mint aki nem hagyna el a csapatot egy ilyen gyenge egyeni teljesitmeny utan. Iden azert arnyeka:volt onmaganak a csilei.. neki ez szemelyes kudarc. Es ilyen esetben csak a gyava fereg menekul.. Sanchez nagy harcos, nem hagyja el a leket kapott hajot :D Ozillel mar ovatosabb lennek.. az zsoldos. Kivancsi leszek mi lesz itt.. lehet Anarchy lesz :D 1 biztos.. minden evben fejben bukunk el. Meg ha a serules hullamokat is nezzuk. Nagyreszt fejben szopjuk be a faszt. Nem tudom kierte a felelos.. de Wenger tobb trofeat nyert mint barmelyik jatekosunk. :D. En meg mindig azt mondom hogy egy Csk kell aki picsan rugdossa az sracokat a palyan, ha belangyulnanak:D en ebben latom a megoldast..nem sztarokban meg edzo csereben.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-04-19 18:31
misi: ha menne mindkettő akkor vége az Arsenalnak............le lehet bontani az egészet és behinteni sóval. Mi meg mehetünk egy kibaszott tégláért hogy vmi emlék legyen. Totális csőd lenne. Pénzel kell őket itt tartani és IGAZOLNI VILÁGSZTÁROKAT! Ha kell 150 évre el kell adósodni...itt most nem az unokámnak akarok PL-t hanem magamnak...szarok én arra mi lesz 20 év múlva. Jelent akarom kiélvezni a lehető legjobban.....hedonistaként!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2016-04-19 18:27
nézd basset...nem tudom miért a 75. percre tették de nem is érdekel (ha egyáltalán lesz ilyen). Mivel mi itt hungaryban vagyunk nyomást nem tudunk gyakorolni arra a szarra amiben jelenleg az Arsenal dagonyázik. Csak a kinti szurkerek tudnak érdemi változást elérni...ha ehhez a 75. percben otthagyják az egészet akkor hajrá. Nyilván Wenger ezt személyes támadásként fogja értékelni és fennhangon ki lesz készülve hogy inkább a csapatot kellene bíztatni nem elégedetlenkedni....DE erre hungaryból én ezt üzenem: nyasgem! Még mielőtt valaki felvetné....nem pusztán Wenger hanem Gazidis és Kroenke elleni megmozdulás lesz ez. ui., örülök hogy újra vagy roszko! reagálva a legelső hszdre ne gondold azt hogy aki Wenger ellen itt most ki kel magából és vígad az pszichopata. Egyszerűen a JELENLEGI Wengertől herótja van. Nagyon kíváncsi leszek a csütörtök estére!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (85 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 18
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design