Az Arsenal szerint Hummels túl drága
2015-01-19 12:20 | Írta: Tomi1983 | Kategória: Pletykák

Az Arsenal mendzsere Arsene Wenger úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a harcot Mats Hummels januári átigozálásáért, mert úgy gondolja, hogy a Borussia Dortmund által kért 31,3 millio fontos ár túl költségessé teszi a transzfert a világbajnok játékosért.


Wenger ehelyett minden erejével arra törekszik, hogy a francia Aymeric Laporte-t elhozza az Athletic Bilbaotól, mert ő sokkal inkább elérhetőnek tűnik és vele is abban a pozícióban tudná erősíteni az Arsenalt, ahol legégetőbb szükség van rá.


Ez viszont az jelenti, hogy tiszta az út a Manchester United és Louis Van Gaal előtt, hogy megszerezze álmai védőjátékosát, mivel a vörös ördögök vezetése készen áll arra, hogy 2015-ben tovább erősítse a holland kérésének megfelelően a keretet.

Wengert továbbra is támadják a transzferek meghiúsulása miatt.

Az ágyúsok drukkerei valószínűleg nem azt akarják hallani, hogy Hummles immár nem a legfontosabb célpont, különösen azért nem, mert a sokat kritizált Wenger még nem volt képes helyettesíteni a korábbi csapatkapitányt, Thomas Vermaelent.

Wenger Augusztusban adta el Vermaelent a Barcelonának.és nem helyettesítette senkivel. Ez a tévedés pedig sokba kerül az Arsenalnak, köszönehtően a védők sorozatos sérüléseinek.

Most Laporte a cél

Az Arsenal nagy csodálója Hummelsnek , de nincsenek róla meggyőződve, hogy a Dortmund elengedné a szezon közepén, ami azt jelenti, hogy valószínűleg már csak a United hajlandó fizetni extra költséget annak érdekében, hogy a Bundesliga óriás megváljon még egy kulcsjátékosától.

Wenger ehelyett úgy gondolja, hogy megfelelő januári ajánlat esetén Laportet inkább elengednék egy európai top csapatba, habár a jelenleg 20 éves játékos kivásárlási ára 34 millió font.

Az Arsenal és a Man United továbbra is középhátvédet keres

Cseppet sem meglepő módon a United, saját védelmi problémáit előtérbe helyezve, szintén szeretné megszerezni az ígéretes tehetséget, aki ez elmúlt 1,5 évben korát meghazudtoló higgadtsággal játszott a spanyol bajnokságban


A Bilbao nem szeretné eladni, de némi nyomásra és persze egy jó ajánlatra, mégis elengedhetik a tehetséges védőt. A hírek szerint az Arsenal áll jobban az aláírásáért folytatott versenyben.


Wenger és a vörös ördögök vezetője, Louis Van Gaal is mindenképpen szeretné megerősíteni a keretét a januári időszakban, de egyértelmű, hogy az izgatott szurkolók a már rutinos Hummelst preferálnák a feltörekvő tehetség Laporte-val szemben.


Forrás: givemesport.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-19 13:38
Paulista érdekes lenne tényleg van fantázia a gyerekben csak hát a munkaválalásit hosszadalmas lenne elintézni mivel még nem volt válogatott. A másik dolog Laporte nekem személyes kedvenc imádom a játékát és csodálom , hogy ilyen fiatalon ilyen szinten játszik nyáron is mondtam ha nem Hummels akkor én öt szeretném . Bár ö érte is nagyon sokat kértek legalábbis nyáron . Amugy szerintem mind a 3 játékosra minimális az esély januárban mert szerintem eggyiktől se fog szezon közbe megválni a klubja legalábbis a némettől meg a franciától nem Paulistát meg nem tudom hogy le e bírnánk papirozni . Van még a Celtikes gyerek Van Dijk aki még szivesen látnék nálunk ö is rajta van a radaron régota talán rá látok most legnagyobb esélyt . Hummels meg szeríntem nyáron mikor távozik nem vagyok biztos abban hogy ennyi pénz fognak adni érte a Dortmund nincs tárgyalási poziciban több okból se kifolyólag se meg lehet a piacon jelenleg ő a legnagyobb név de mellette feltünt pár nagyon védő akik sokkal olcsobbak viszont nagyon jó minöséget képviselnek. Minden esetre kiváncsian várom a fejleményeket köztünk meg a MU között komoly taktikai csaták lesznek védő ugyben mert elhiszem , hogy a Mu nál ismét hatalmas összegeket fognak áldozni játékosokra de januárba 150 millio nem tünik reálisnak meg Van Gall se az a típus , hogy hagyja mágát hülyének nézni.
 
Profil
Üzenet
pille véleménye:
2015-01-19 13:16
Hummels: 13/14 szezon 27 meccs kihagyás, Idén eddig 12nél tart. A játéka árnyéka a vb-n nyújtotthoz..... pénzkidobás az egész pali, kb még cserének sem venném meg annyira sérülékeny. Komolyan ő kell neketek? Kb mint cavani volt 1 jó éve és azóta semmi gyorsabban pukkadt ki a lufi, mint amire vártak emberek. A psg kb szabadulni akar tőle. Ne értsetek félre, kell védő és vkp meg csatár is, de szerintem nem ők.
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2015-01-19 13:00
Jó játékos Hummels, de egy védőért annyi pénzt én sem adnék ki. Laporte jó választás lehet, ha 15 körül elengednék, de mostanában beszélnek Gabriel Paulista-ról is. Szerintem utóbbi lenne a legjobb. A villarealban nagyon meggyőző idén. Hasonlít a stílusa Koscielnyre. Mozgékony, technikás, elég jó a fejjátéka, a védelem minden pontján bevethető és az ára a töredéke lenne hummelsének. Arról nem is beszélve, hogy talán jobban tűrné az esetleges padozást.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (33 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 21
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design