Az Arsenal szerint Hummels túl drága
2015-01-19 12:20 | Írta: Tomi1983 | Kategória: Pletykák

Az Arsenal mendzsere Arsene Wenger úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a harcot Mats Hummels januári átigozálásáért, mert úgy gondolja, hogy a Borussia Dortmund által kért 31,3 millio fontos ár túl költségessé teszi a transzfert a világbajnok játékosért.


Wenger ehelyett minden erejével arra törekszik, hogy a francia Aymeric Laporte-t elhozza az Athletic Bilbaotól, mert ő sokkal inkább elérhetőnek tűnik és vele is abban a pozícióban tudná erősíteni az Arsenalt, ahol legégetőbb szükség van rá.


Ez viszont az jelenti, hogy tiszta az út a Manchester United és Louis Van Gaal előtt, hogy megszerezze álmai védőjátékosát, mivel a vörös ördögök vezetése készen áll arra, hogy 2015-ben tovább erősítse a holland kérésének megfelelően a keretet.

Wengert továbbra is támadják a transzferek meghiúsulása miatt.

Az ágyúsok drukkerei valószínűleg nem azt akarják hallani, hogy Hummles immár nem a legfontosabb célpont, különösen azért nem, mert a sokat kritizált Wenger még nem volt képes helyettesíteni a korábbi csapatkapitányt, Thomas Vermaelent.

Wenger Augusztusban adta el Vermaelent a Barcelonának.és nem helyettesítette senkivel. Ez a tévedés pedig sokba kerül az Arsenalnak, köszönehtően a védők sorozatos sérüléseinek.

Most Laporte a cél

Az Arsenal nagy csodálója Hummelsnek , de nincsenek róla meggyőződve, hogy a Dortmund elengedné a szezon közepén, ami azt jelenti, hogy valószínűleg már csak a United hajlandó fizetni extra költséget annak érdekében, hogy a Bundesliga óriás megváljon még egy kulcsjátékosától.

Wenger ehelyett úgy gondolja, hogy megfelelő januári ajánlat esetén Laportet inkább elengednék egy európai top csapatba, habár a jelenleg 20 éves játékos kivásárlási ára 34 millió font.

Az Arsenal és a Man United továbbra is középhátvédet keres

Cseppet sem meglepő módon a United, saját védelmi problémáit előtérbe helyezve, szintén szeretné megszerezni az ígéretes tehetséget, aki ez elmúlt 1,5 évben korát meghazudtoló higgadtsággal játszott a spanyol bajnokságban


A Bilbao nem szeretné eladni, de némi nyomásra és persze egy jó ajánlatra, mégis elengedhetik a tehetséges védőt. A hírek szerint az Arsenal áll jobban az aláírásáért folytatott versenyben.


Wenger és a vörös ördögök vezetője, Louis Van Gaal is mindenképpen szeretné megerősíteni a keretét a januári időszakban, de egyértelmű, hogy az izgatott szurkolók a már rutinos Hummelst preferálnák a feltörekvő tehetség Laporte-val szemben.


Forrás: givemesport.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-19 16:58
RayPK +1
 
Profil
Üzenet
cserarzi véleménye:
2015-01-19 16:53
bassethound mostanában kicsit agresszív ! Egy barátnő sokat tudna segíteni a helyzeten !
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2015-01-19 16:42
basset: remek h kigugliztad, de elmentel a kommentem mellett. En arakrol nem irtam semmit, mindenki tudja h ez a 30 irrealis de Hummels-ert is. Remek vedo de rettento serulekeny, pont nem ra lenne szuksegunk. Laporta fiatal (lattam jatszani) es szerintem annak ellenere, hogy fiatal nagyon jo es fegyelmezett. Mertesacker es Koscielny kevereke, jol olvassa a jatekot es kelloen agressziv. Szerintem Wenger 15 kornyeken el is tudna hozni ha akarja.Egyenlore cserenek jo lenne aztan kesobb az oregedo Mertet kiszorithatja. Es calm down, pls.
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2015-01-19 14:08
basset: szerintem te semennyire se ertesz a focihoz. Sot nem csak a focihoz de ugy altalaban a sporthoz. Rohadt nagy hulyesegeket tudsz irni es iszonyat negativ vagy. Most lemostuk a cityt de szerinted szarok voltunk, most e hir szerint versenybe vagyunk rgy nagyon jo vedoert (Laporte) de szerinted az is szar. Az eleg jo lenne neked, h ha a kovetkezo evet 100%-an mindent nyerunk vagy az is csak a szar mazlinak koszonheto? Komolyan nem ertelek...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-19 13:58
pille ide lehet venni szerintem Falcaot is jó játékos de messze nem akkora ász mint amennyit kérnek érte Cavani se fog 50 ért elkelni az is biztos . Hummels meg szerintem nincs tulsztárolva de ezek a sérülések levonnak jocskán az értékéből és elbizonytalanitják a vevöket . Ha télen nem veszünk védöt akkor nyáron 25 28 millioért vagy mi vagy Mu viszi 30 már nem merek írni mert az már pánikból lenne.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-19 13:45
Paulista érdekes lenne tényleg van fantázia a gyerekben csak hát a munkaválalásit hosszadalmas lenne elintézni mivel még nem volt válogatott. A másik dolog Laporte nekem személyes kedvenc imádom a játékát és csodálom , hogy ilyen fiatalon ilyen szinten játszik nyáron is mondtam ha nem Hummels akkor én öt szeretném . Bár ö érte is nagyon sokat kértek legalábbis nyáron . Amugy szerintem mind a 3 játékosra minimális az esély januárban mert szerintem eggyiktől se fog szezon közbe megválni a klubja legalábbis a némettől meg a franciától nem Paulistát meg nem tudom hogy le e bírnánk papirozni . Van még a Celtikes gyerek Van Dijk aki még szivesen látnék nálunk ö is rajta van a radaron régota talán rá látok most legnagyobb esélyt . Hummels meg szeríntem nyáron mikor távozik nem vagyok biztos abban hogy ennyi pénz fognak adni érte a Dortmund nincs tárgyalási poziciban több okból se kifolyólag se meg lehet a piacon jelenleg ő a legnagyobb név de mellette feltünt pár nagyon védő akik sokkal olcsobbak viszont nagyon jó minöséget képviselnek. Minden esetre kiváncsian várom a fejleményeket köztünk meg a MU között komoly taktikai csaták lesznek védő ugyben mert elhiszem , hogy a Mu nál ismét hatalmas összegeket fognak áldozni játékosokra de januárba 150 millio nem tünik reálisnak meg Van Gall se az a típus , hogy hagyja mágát hülyének nézni.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (33 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 14
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design