ARSENAL HUNGARY Nyíregyházán!
2013-03-19 19:48 | Írta: Zimi
Az Arsenal hivatalos magyarországi szurkolói klubja (Arsenal Hungary) az április 19-20-i hétvégén nagyobb szabású rendezvényt szervez Nyíregyházára, külföldi vendégek – lengyel és szlovákiai/felvidéki Arsenalosok – részvételével.

A hétvégi programokra nem csak regisztrált klubtagok mehetnek el, hanem bárki aki magyar Arsenal szurkoló, de kérik a szervezők, hogy előre jelentkezzenek náluk. A városbeliek és környékbeliek érdeklődésére különösen számítanak!


Előzetesen felvázolt program (a jelentkezők számának ismeretében ezt később pontosítják):


PÉNTEK – ápr. 19.

•    Kb. 18 óra körül – megfelelő létszámú jelentkező esetén – szurkolói ankétot és bemutatkozót tart az Arsenal Hungary vezetősége egy később meghatározott helyszínen. Ide azokat várják, akik nem tagjai még az egyesületnek, de szeretnének róluk hallani. Kérdéseket is fel lehet tenni az Arsenallal kapcsolatos együttműködésről, jövőbeli terveikről, a tagság előnyeiről, illetve a csatlakozás feltételeiről. Ezt a beszélgetést arra is fel lehet használni, hogy akik másnap focizni szeretnének azok csapatba rendeződjenek, ne a foci előtt menjen ezzel az idő.

•    Kb. 20-21 órától városnézésre kerülhetne sor az Arsenal Poland helyszínre érkező lengyel tagjaival, akik addigra várhatóan már meg fognak érkezni. Ha a szlovákiai Arsenalosok is már megérkeznek péntek este, akkor ők is csatlakoznak (lehet ők csak szombat korareggel érkeznek).


SZOMBAT – ápr. 20.

•    Kb. 10 órától szurkolói focitorna van betervezve (valószínűleg teremben, esetleg műfüvön). Az Arsenal Hungary, az Arsenal Poland és az Arsenal South-Slovakia mindenképpen ki fog állítani egy csapatot, de a nyíregyházi Arsenalos érdeklődők is toborzhatnak egyet, ill. lehet egy nyíregyházi vendégcsapatot is hívnak.

•    Kb.13-15 óra között a focit követően ismét városnézésre kerülhet sor a külföldi vendégekkel.

•    16 órától közösen tekintik meg a jelenlevők a Fulham – Arsenal bajnoki mérkőzést az egyik helyi sportkocsmában.

•    Kb.19-22 óra között közös vacsora van betervezve, ami lehet hogy sütögetés/bográcsozás formájában fog megvalósulni.

•    Kb.23 órától kötetlen program, hangulat függvényében. Mivel a vendégek többsége még szombaton is a városban alszik, hajnalba nyúlóan is lehet maradni.


A szervezők külön kérik, hogy lehetőleg ne csak a focit és a meccsnézést, hanem a pénteki szurkolói ankétot is tiszteljék meg a jelenlétükkel minél többen, a környékbeli Arsenal szurkolók ragadják meg az alkalmat, hogy a szurkolói klubot vezetők közül többen most térségükben lesznek és akik eddig is hallottak már az ASZK-ról, most első kézből kaphatnak kérdéseikre választ.


JELENTKEZÉS:

Név szerinti jelentkezést kérnek, feltüntetve, hogy a jelentkező menne-e a pénteki „bemutatkozó ankétra”, ki az aki focizna is, illetve aki nem helybéli jelezheti, hogy kér-e szállás intézést péntekre és/vagy szombatra. Jelentkezni legegyszerűbb e-mailben  (info@arsenalhungary.hu), de az FC-Arsenal.hu szerkesztőkön keresztül is lehet.


SZÁLLÁS:

A kb. 12-15 fő külföldi Arsenalosnak, ill. a Budapestről, Londonból és máshonnan érkező klubtagoknak egy helyre próbálnak szállást intézni, előreláthatóan valamilyen kollégiumban. Aki időben szól neki is tudnak ugyanoda foglalni.


KÖLTSÉGEK:

A foci költségét (pályabérlet) teljes egészében az egyesület állja, azon a részvétel mindenkinek ingyenes. Ha lesz közös sütögetés/bográcsozás, akkor az alapanyagok árába az egyesület szintén beszáll valamennyi összeggel, a többit a résztvevők dobják majd össze. A szállást viszont mindenki magának fogja fizetni.


A programokban és időpontokban bekövetkezett változás jogát a szervezők fenntartják. A jelentkezők létszámának függvényében a programok módosulhatnak/bővülhetnek!
Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 17
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design