Arsenal - NU játékosértékelés
2008-08-30 20:52 | Írta: slice & Persie | Kategória: Mérkőzések

Almunia(-):Nagyon kevés volt a védenivalója,de azt is hiba nélkül oldotta meg.

Sagna(6.5):Kezd emlékeztetni a tavalyi Sagna-ra,bár a támadásokat nem segítette annyira,mint megszokhattuk nála, de a védőmunkájára nem lehetett panasz.

Touré(7):Kitűnően védekezett,egy élő sziklafal volt,ha van egy kis szerencséje óriási gólt lőhetett volna.

Gallas(6.5):Touréhoz hasonlóan nem lehetett átjutni rajta,észrevétlenül állította meg az ellenfél védőit.Valószínűleg az idény helyzetét hagyta ki az első percekben.

Clichy(8.5):van Persie és Fabregas mellett egyértelműen az Arsenal legjobbja volt,remekül védekezett és a támadásokat is rendszeresen és eredményesen segítette,emellett majdnem megszerezte első Arsenal-os gólját.

Eboué(6.5):Nem játszott rosszul,de volt már jobb meccse is Arsenal mezben.A második gól előtt szenzációsan hagyott állva három védőt,a gólpassza pedig sarokkal...

Fabregas(8.5):Hihetetlen.Ha ő is játszik legyőzhetetlenek vagyunk.Remekül védekezett,egy csomó labdát szerzett (főként az első félidőben),a sarkas passzai,átadásai,szervezőkézsége szenzációs.Hihetetlen...

Denilson(6.5):Én húsz perc után lecseréltem volna.De Wenger nem.És igaza lett.A második félidőben az egyik legjobb játékosunk volt,sokat szerelt,megszerezte első Premier League-ás gólját(ami előtt nem mellesleg ő szerezte vissza a labdát), és remekül passzolgatott.Csak az első félidő miatt 6.5...

Nasri(7):Az első félidő szürke teljesítménye után,a második félidőben vezéregyéniség volt,hihetlenül játszott, és majdnem gólt szerzett.Remekül cselezett,irányított,és sokszor erőszakosan szerzett labdát.

Adebayor(7):Bár gólt ugyan ezúttal sem szerzett,remekül játszott,a tizenegyes előtti csel után szerintem még most is a labdát keresi a védő.Kihagyott ugyan egy ziccert,de kiharcolt egy tizenegyest,és adott egy gólpasszt.Jól játszott.

van Persie(8.5):Ha nem cserélik le egyértelműen ő (lenne) a meccs embere.Mindent elmond ,hogy ötször találta el a kaput, ebből két gól lett,és egy majdnem beakadt egy olyan szögből,ahonnan más nem próbál kapura lőnni.Párszor úgy passzolt a társaknak,hogy az még az Arsenal-ban is nagy szó.Visszakaptuk az igazi van Persie-t?


Cserék:

Vela(-):Megmutatta,hogy igazán tehetséges,technikáns játékos,jó párszor megforgatta az ellenfél védőit, és majdnem rúgott egy gólt.

Song(-):Erőszakos labdaszerzésekkel hívta fel magára a figyelmet,szerény véleményem szerint csak azért nem kezdő, mert nem annyira illik az Arsenal sok és rövidpasszos játékába.

Walcott(-):Kihagyott ugyan egy nagy helyzetet,de volt egy olyan csele,ami után lesz egy-két kellemetlen éjszakája a védőnek,emellett volt egy-két jó elfutása a szélen. 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
tapi véleménye:
2008-08-31 09:07
Songot be kell építeni valahogy a csapatba szerintem tudná pótolni Flamini-t,de azis lehet hogy túl nagy nyomás lenne neki,én nemtudom nem én ismerem hanem Wenger Song nagyon tehetséges,mindenképp jó volna ha sikerülne megtanítani vele az Arsenal játékát megbízható teljesítményre képes,ezt se Eboué nem tudja se Denilson
 
Profil
Üzenet
szerinted véleménye:
2008-08-31 08:37
égész szezonba igy kell játszani!!
 
Profil
Üzenet
TheRoli véleménye:
2008-08-30 22:33
Srácok eboue-t leértékeltétek, sztem ez egy nagyon jó meccse volt 7-et megérdemel, sokat dolgozott,jól védekezette ha kellet igaz azt megoldotta a drága Sagna-nk, támadások hoz is sokat hozzátett, ez az én szeréyn veéleméynem, de sztem sokan nem így lesznek vele
 
Profil
Üzenet
veritaz véleménye:
2008-08-30 22:30
a goal.com játékosértékelése ARSENAL Manuel Almunia: 7.0 - Had very little to do in truth. Will have been relieved to see Butt’s header come back off the bar but a comfortable afternoon in the London sunshine for the Spaniard. Bacary Sagna: 7.0 - Newcastle offered little attacking threat and Sagna cruised through the game. Kolo Toure: 7.5 - Unlucky not to have scored. Tested Given early on, had another shot which flew just wide and aimed a header straight at the Newcastle keeper in the second half. William Gallas: 7.0 - Skied an early chance for the Gunners but looked strong at the back and was rarely tested. Gael Clichy: 7.5 – His passing and movement was excellent as usual although he didn’t get forwards as often as he has usually does. Emmanuel Eboue: 7.5 - Set up Arsenal’s second with some lovely passing and a sneaky back heel and a much stronger performance than last week’s effort against Fulham. Denilson: 8.0 - Much better from the young Brazilian. Looked much happier with Fabregas alongside him and took his chance well to make it 3-0 and claim his first Premier League goal. Cesc Fabregas: 8.0 - Lovely dink to put in van Persie early on and his passing was impressive all afternoon. How the Gunners missed him last weekend. Samir Nasri: 7.5 - Looks like he will develop into an excellent acquisition. Worked some good positions and supplied some excellent crosses. Robin van Persie: 9.0 - Excellent penalty opened the scoring and looked lively all afternoon. Smashed home the second just before half time and was unlucky not to bag a hat trick after firing another chance against the bar. Emmanuel Adebayor: 8.0 - Won the penalty and some neat play with Eboue helped set up the second for the Togolese. Substitutions: Carlos Vela: 7.5 - Looked dangerous after replacing van Persie and almost fashioned a couple of chances for himself against tiring Newcastle legs. Alex Song: 6.5 – Replaced Denilson with twenty minutes to go but wasn’t as influential as the young Brazilian. Theo Walcott: 7.0 - Almost made an immediate impact by setting up Vela and missed a great chance with only minutes to go.
 
Profil
Üzenet
Fabregas18 véleménye:
2008-08-30 22:18
bocsi a hosszu hozzásszóláért!!!!!!!!!!!
 
Profil
Üzenet
Fabregas18 véleménye:
2008-08-30 22:17
Fantasztikus volt nézni a meccset! Fabregas fokozatosan de egyre jobban bele fog lendülni a játékba! Clichy, Walcott, Denilson, RvP,Nasri nagyon jól játszott de a többieket is agyon lehetne dicsérni csak nehogy elbízzunk magunkat! Amit nem szabad! A pályán az ágyus passzolások sorozatát a sarkazásokat nem bírtam követni!!!! Óriási élményben volt részem és remélem folytatódik sőt Eduardo, Rosicky és Diaby felépülésével még jobb játéknak leszük tanui!!!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (29 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 46
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design