Több csapat is vinné Bendtnert
2012-06-23 13:18 | Írta: Christianssen | Kategória: Pletykák
Nicklas Bendtner ügynöke saját elmondása szerint több klubbal is tárgyalásokat folytat, néhány forrás pedig azt is tudni véli, hogy a Malaga vezeti a versenyt a dán csatár aláírásának megszerzéséért.

A dán válogatott játékost az Arsenal az előző szezonban kölcsönadta a Sunderlandek, de ő nem szívesen térne vissza az Emirates Stadionba, mivel nem lenne biztosított számára a rendszeres játéklehetőség.

Az Európa-bajnokságon a dán válogatottban nyújtott teljesítménye viszont több klub érdeklődését és felkeltette, és ügynöke, Ton Brooks elismeri, a játékos több lehetőség közül is választhat.

Brooks állítja, még nem született döntés arról, hol fog játszani Bendtner az elkövetkező időszakban, de a friss jelentések szerint a Malaga lehet a végső befutó.

A Malaga a spanyol foci egyik feltörekvő csapata, és a Bajnokok Ligájában szerepelhet a következő szezonban, miután a 2011-2012-es idényben a negyedik helyet szerezte meg a Primera Divisiónban.

„Számos klubbal állunk tárgyalásban” – mondta Brooks. „Áttekintjük a lehetőségeket, mielőtt eldöntjük, hol fog játszani a jövőben.”

Forrás: skysport.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Gara véleménye:
2012-06-24 11:14
clichy nagyon jo jatekos volt 2-3 evvel ezelott. a gyorsasaga meg ma is megvan, de az utolso nalunk toltott szezonban peldaul 8-10 golt kaptunk pont clichyrol. tud nagyon jol es nagyon maga alatt teljesiteni, de allando format nem hoz sajnos. sajnaltam nagyon mikor elment, mert szerettem, de igazabol nem banom. nem veszitettunk vele annyit, mint ahogy az latszik. 8-10 kapott gol szezononkent... bendo meg akarhogy is teljesitett nincs ra szuksegunk. nem ide valo. aw hiaba gondoltok akarmit, hiaba hiszitek kivulrol azt, hogy ez milyen konnyu. nem, nem az. raadasul az o keze is meg van kotve. nem azt csinalhatja, amit akar. ha ugy lenne, mashogyan csinalna a feladatait. az arsenal, mint club manapsag igenis uzleti tarsasagkent uzemel, nem pedig "pure football" klubkent. tudom, hogy senkit nem erdekelnek a tulajdonosok uzleti erdekei, de aw pont miattuk csinalja azt amit csinal. akarki akarmit mond, ha aw-t nem tiszteli nem agyus.
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2012-06-24 10:57
Lassan kellene már csinálni egy " Beszéljük ki a vezetőséget, és Wengert" Topicot, mert minden hír végén ide lyukadunk ki. Amúgy Bendtner szerintem nyugodtan mehet. Mikor Persie sérült volt, és kapott fél szezont, és nem egyszer az ötösön belülről nem tudott gólt szerezni, nekem onnantól elegem volt belőle. Szerintem Giroud megérdemel egy lehetőséget, és Úgy gondolom, hogy élni is fog vele. Azért a Montpellierben nem volt egy nagy kiszolgáló személyzete, Nálunk Ha Walcott, Arteta, Song tömni fogja labdákkal, és megkapja a lehetőséget, akkor bőven 10 gól fölött teljesíthet
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2012-06-24 07:56
Hát igen Clichy a PL 3. legjobb bal bekkje és ö is még csak 26 éves ,az ő eladása is nagy érvágás , és nagyon jól mutatja a Club filozófiáját ,évekig nevelgetjük azt mondjuk ha bizonyítasz akkor majd az honoráljuk ők bizonyítanak , de semmi kompenzáció semmilyen téren és elmennek, ezért nem áll össze egy normális csapat mert tele vagyunk fiatalokkal és mire kialakul egy jó mag addigra a felét elengedjük ,csak egy megjegyzés Park vétel árát fel lehetet volna használni Mata , Cehil , vagy Götze leigazolásába annó akkor mikor még elakarták őket passzolni és mindig 1-2 misin rinyáltunk ebből a 3 névből 2-nek minimum ki bírtuk volna pótolni a vételárát vagy a fizetéséből ki bírtuk volna hozni Nasri uj fizetését és ha ilyen játékosok érkeztek volna meg legaláb Nasri marad akkor Clichy maradt volna és most csak egy kamu igazolást hoztam fel példának szóval az ilyenek miatt haragszom AW ra mert lehet mondani hogy keveset kap de azt a kicsit is érdekesen osztja be . AW is túl esett a ló túloldalára nagyon fontos lett neki a pénz és hogy az igazgató tanács megveregesse a vállát ,de ha meg ez nem is lenne igaz ,akkor meg egyszerűen összement az öreg és egy bólogató János lett és már nem tudja megfelelő képen képviselni az érdekeinket . Ez a két lehetőség van ,és mondjuk az is hozzá tartozik az igazsághoz, AW mellé mindig kell egy nagyravágyó ember aki mer álmodni és van töke na ő volt Dein amúgy AW mindig elovatoskodja a dolgokat . Ugy csinál mintha idő milliomos lenne és mindig csak motyog valamit és csak mesél de konkrétumot nem mond és a jelenről pedig nem vesz tudomást ,ezt csak azért tudja megcsinálni ill. ezt csak nálunk tudja megcsinálni mert a mi clubunk mostani vezetése hihetetlenül pénz orientált és nagyon költség kímélő számukra AW munkája, az öreg meg csinálja feszt mert szerintem kihívásnak tekinti az egészet öt nem érdeklik a kupák a címek csak az "állandóság " legalábbis csak ezt tud felmutatni mostanában kell egy Usmanov minél hamarabb aki mer álmodni , és a sikert nem milliókba hanem győzelmekkel ,kupákkal ,címekkel méri .
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2012-06-24 07:30
Voltak jó meccsei és fontos góljai-de a 10-es skálán így is csak azt a négyest éri kb.-elég lassú és körülményes,fejjel jó de ez elvárható tőle az alkatához méltóan.Biztos vagyok benne hogy ha az Arsenal-nál nem kellett volna ennyire spórolni az utóbbi években,Bendtner max. a liga-kupa csapatban kapott volna szerepet és már régen más klubhoz kötné a szerződése.
 
Profil
Üzenet
L.Tibor véleménye:
2012-06-24 04:48
 
Profil
Üzenet
smith77 véleménye:
2012-06-24 00:07
védőnek Sakhot hoznám el a PSGből vagy Richardsot a Cityből :D vkpnak meg Fellainit :D Adriannak is örülnék nagyon jó tolja az Atleticoba :) bár az tuti kacsa!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (27 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 11
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design