Jon Toral és Hector Bellerin aláírt az Arsenallal
2011-05-27 20:40 | Írta: Corenale | Kategória: Pletykák

A skysports szerint az Arsenal leigazolta az egyaránt 16 éves Jon Toral-t és Hector Bellerin-t a Barcelonaból.

Márciusban a Barca elnöke, Sandro Rosell bevallotta, hogy a két klub között nem jó a viszony, és az Arsenal szándékát, miszerint leigazolná Jon Toral-t a Barcelona saját ifi-akadémiájáról, egy "kissé erkölcstelennek" ítélték meg.

A skysports kitart amellett, hogy a két ifi játékos egy 5 éves szerződsét írt alá az észak-londoni klubbal abban reménykedve, hogy hasonló karriert futnak be, mint Cesc Fabregas, az Arsenal kapitánya, aki Európa egyik legkiválóbb tehetségévé vált Arséne Wenger szárnyai alatt.

A francia kijelentette, hogy  a szezon végén sem fog változni az a filozófiája, hogy fiatal tehetségek nevelésébe fektessen be a jövőbeli sikerek fényében, azonban elvárják tőle, hogy tapasztalt játékosokat szerződtessen a klubhoz, mivel az Arsenal ezt a szezont is kupa nélkül zárta.

forrás: thegunninghawk.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
hobcsi véleménye:
2011-05-28 15:56
Nem tagadom, hogy én örülnék a váltásnak, s meg tudom mondani miért. Jelenleg úgy látom, hogy Wenger Úr feltesz egy matematikai egyenletbe alaptéziseket, amelyekkel a továbbiakban nem foglalkozik. Ha valami mégsem úgy alakul azt egyszerűen nem értjük. Hogy láss rá példát: Fabregas maradni fog és igazi csapatkapitányhoz méltón húzni fog, mint a barom. Ez alaptézis, erre "B" terv nincs, mert így lesz. Abba bele sem gondol senki, hogy mi van, ha Fabregas eligazol, vagy kijelentik, hogy marad, s nem engedik el. Mert az alaptézis egésze, vagy egyes elemei rögtön megdőlnek. Mert azt azért remélem belátod, hogy Fabregasnak nem az a célja, hogy a Wenger-féle folyton megújuló fiatalítás projekt reklámarca legyen.
 
Profil
Üzenet
hobcsi véleménye:
2011-05-28 15:51
@leslie72: Ha gondolod ki lehet számolni a dolgot. Ehhez még bennfentesnek sem kell lenni. Nekem abból van elegem, hogy mindenki hasra van esve attól, hogy Wenger mekkora okosságot csinál, hogy nem szórja a pénzt, s fiatalokt vesz. Vesz valakit 1 millióért, aki 5 év alatt lesz játékos és 6-ot ér mondjuk addigra, arra ennyi pénz még el fogunk költeni. Mindenki azt hiszi, hogy ott lezárul a dolog. Az az ember meg idejön, s ingyen edz, dolgozik, meg robotol öt évig, nem eszik, nem iszik, semmit nem csinál, csak hirtelen lesz belőle valaki. Ha ezt közgazdasági szemmel megvizsgálod, akkor tudod, hogy kap egy szerződést, ami biztosít neki egy fizetést. Minél jobbá válik ez annál több lesz, az egyéb járulékos költségeket nem is evszem, ami az oktatásával jár. Tehát, ha 5 év múlva akarsz egy olyan játékost, akinek az értéke 6 millió font, akkor ezt az összeget be is fogod rá fektetni. Tehát mondjuk van egy 6 millát érő játékosod, s erre ne költs el többet, mint 6 milliót. (Akkor került 6 millióba + 4 évbe), ha ugyanezt a játékost megveszed máshonnan 10-ért, amikor kész, akkor került 4 millióval többe, de időt nem használsz rá. Ez remélem érthető. Tehát elkezdheti mindkettő visszatermelni az árát, de az egyiket csak jóval később tudod hasznosítani. Remélem érthető. Persze így olcsóbb ajátékos, s nem mondtam, hogy ne hozzanak ilyeneket, de hasra sem kell esni ettől a politikától. S az elmúlt években ugyan voltak irreális transzferek, de nagyon olcsók is. (Özil, Khedira, Sahin) Annyit bőven megértek volna nekünk is amennyiért továbbálltak. S azért mondjuk özil 15 millió eurós ára és Koschielny közel ekkora ára szerintem nincs arányban a tudással. S a poén, hogy a mi keretünk van olyan erős, hogy azzal bajnokságot kell nyerni. Amíg ez a Wenger-féle: "jók voltatok akkor is, ha szarul játszottatok" megy, addig nem is nyer semmit a csapat. Fergusson behúzta volna a csapatunkkal a CC kupát, de nem kizárt, hogy mást is. Ez a csapatnál mentális hiba, ez nem gyűlölet kérdése, csak meglátás.
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2011-05-28 12:33
hobcsi, te mindig úgy jössz elő a számokkal, mintha bennfentes lennél, és belelátnál a csapatok költségvetésébe. Én nem értek hozzá és persze nem is ismerem a számokat. De fiatalokat mindig kell igazolni, az bizonyos. A Wenger utálatod pedig nagyon süt. Jogod van hozzá, de sokan szeretik, fogadd el te is. Ő hozta ide nekünk Titi-t, Pirest stb., vele nyertünk veretlenül bajnokságot, kupákat. Most nem megy annyira. Nem azt mondom, hogy rossz lenne leváltani őt valaki másra, csak nem tudom, hogy az jobb lenne-e? Remélem nem írtam semmi bántót, nem volt szándékomban. Ez csak az én véleményem.
 
Profil
Üzenet
hobcsi véleménye:
2011-05-28 12:21
@Robika33: Na mielőtt hasra esnénk attól, hogy ez mennyire jó politika azért le kell írni, hogy egy fiatal játékos kinevelése több év. Addig egy rakat időt és energiát és legfőképpen pénzt ölnek az illetőbe, aki vagy bejön, vagy nem. Ennek megfelelően akiket el tudunk adni azok hoznak valamennyit, de akiket nem, vagy ingyen eresztünk szélnek, azok bukók. S egy klasszis játékos kinevelése többnyire nem sokkal kevesebb, maximum 1-2 millió font nyereség (ami ekkora klubnál aprópénz). Úgyhogy mielőtt hasra esünk Wenger spanyol viaszától (amit mellesleg nem ő talált fel), azelőtt kicsit merengjünk el ezeken a számokon. Ettől függetlenül persze kellenek tehetségek, de van egy olyan érzés, hogy mi mindig a jövő csapatába vásárolunk, a jelen csapatának rovására. S ha egyszer ezek a játékosok beérnek is ez lesz, mert majd az akkori 16-18 évesekre költünk, őket meg eladjuk. De persze nyerni akarunk kupákat, amiről maga Wenger nyilatkozta, hogy ő simán elkísérletezne még 7 évet kupa nélkül...
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2011-05-28 12:09
Semmi erkölcstelen nincs szerintem sem. A Barca ugyanezt csinálja a dél-amerikai csapatokkal (lásd pl. Messi).
 
Profil
Üzenet
cset véleménye:
2011-05-28 12:07
lesliek-nek igaza van, csak az igazolásba mi az erkölcstelen kedves Sandro?:D

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (25 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design