Premier League 6. forduló
2023-09-24 11:27 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

Észak-londoni derbivel folytatódik a Premier League Angliában...

 

Valóban derbi lehet a mai nap, mivel mindkettő csapat jó formában kezdte az idei szezont. A Tottenham nem igazán gyengült Kane távozásával, míg az Arsenal-nál szépen lassan kialakul a kicsit megváltoztatott felállás és játék.

 

Martinelli elővigyázatosságból a mai mérkőzést is kihagyhatja, míg a helyét átvevő Trossard-ról megjelentek olyan hírek, hogy a BL utáni edzést kihagyta, xe megerősítést nem kaptak erről Arteta-tól a szurkolók.

 

Partey és Timber továbbra is a lelátóról nézheti a mérkőzéseket. Partey októberben térhet vissza, míg a holland hátvéd február környékén, bár sok olyan információ is napvilágra jött, hogy még a 2023-as naptári évben visszatérhet, de ezt kizártnak tartható egy szalagsérülésnél.

A héten végre bejelentették, hogy Odegaard 2028-ig meghosszabbította a szerződését (még szeptember elején aláírták), és az egyik legjobban fizetett játékosa lett a csapatnak.

 

Kezdő:

Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Vieira - Saka, Jesus, Nketiah

Csere: Ramsdale, Cedric, Tomiyasu, Kiwior, Jorginho, Elneny, Smith Rowe, Nelson, Havertz

 

Tv | Spíler 1

Kezdés | 15:00

Játékvezető | Jones R.

Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-09-27 12:35
Ivan Toney-ért 80 millió fontot kell fizetnie januárban az Arsenalnak, ha meg akarja szerezni a Brentfordtól – írja a The Times. Na, ez nagy durranás lenne. A pillanatnyilag eltiltását töltő srác sötét, mint az éjszakai égbolt, viszont egy igazi erőgép. A legjobb életkorban van, és nálunk igazán lenne helye.
 
Profil
Üzenet
Jani véleménye:
2023-09-26 20:18
Toloszék véleményével tökéletesen egyetértek. Úgyis mondhatnám, hogy szívemből szólt. Bizony Artéta ez alkalommal nagyokat betlizett. Az is egyre jobban látszik, hogy az igazolásaink semmit sem erősítettek csapatunkon, sőt ellenkezőleg! PL.: Az a Granit Chaka százszor jobban "látott" a pályán, mint a Chesea-töl vett "selejtek" együtt. Bár egy kicsit lassú volt, az vitathatatlan. Remélem, hogy a csúcsigazolásos Rice nem a selejtet fogja gyarapítani!
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-09-25 08:41
Pillanatnyilag nem vagyunk képesek a Partey, Timber, Martinelli, Trossard kvartettet nélkülöni, mert hiányuk az alapszerkezetet érinti. Thomas nem csak a középpálya stabilitásáért felel, hanem az ellenfél visszatámadásainak megakadályozásáért, a labda kihozataláért és a hosszúsági passzokért is. Ezt Rice egyedül nem tudja megoldani, Jorginho még kevésbé. Martinelli szerkezeti szerepe ott van, megteremti a támadói egyensúlyt a két szél között:, Saka mellett ő képes egyedül sikeresen egy-egyezni, és a beadásaira Öde is csatárként tud fellépni. Mindemellett gólokat lő ( és szétzilálja az ellenfél idegrendszerét). Trossardnak a tizes helyén lenne alapvető szerepe (amit Havertz annyira látványosan nem tud betölteni): jól lép be a tizenhetoson belülre, életveszélyesen tüzel, és az utolsó passzai gyakran teremtenek gólhelyzetet. Mindhárman embereket kötnek le az ellenfélnél, ami növeli Sakáék támadási esélyeit. Ennek fényében nézzük meg a tegnapi felállásunkat. Vieira teljesen súlytalan volt: semmit és senkit nem kötött le, mélységi passzai sem voltak, nem ment vissza időben védekezni. Zinchenkoval inkább kioltoták, mint támogatták egymást. Egy kicsit is fizikálisabb meccsen Vieira teljesen használhatatlan. Arteta bakija, hogyy nem Nelsont tette be erre a helyre. Rice is csak részben oldotta meg a feladatát: nem semlegesítette Maddisont és nem vett részt a támadásépítésben. Cseréje jogos volt, de Arteta a rossz helyére egy még rosszabbat küldött be: a lassú és körülményes Jorginhot. Persze kit küldhetett volna be? Hát egy olyan játékost például, akit szívfájdalom nélkül kölcsönbe adott, ahelyett, hogy komolyabban elkezdte volna beépíteni: Lokongát. A pályára lépő 29 játékos közül a leggyengébb magasan Nketiah volt. Mindenki értetlenül áll Arteta döntése előtt: hogy a faxba maradhatott végig a pályán, amikor nulla haszna volt?
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-09-25 08:01
Nagyon tompán játszottunk tegnap, gyenge meccsünk volt. Hiányzott a balszárnyunk, de gyakorlatilag befejező csatárunk sem volt, mert Nketiah élete legszarabb produkciójával rukkolt elő (és végig a pályán volt). Egyedül Saka dicsérhető, és talán Zinchenko, de a második félidőre Saka is felörlődött. Öde végég ghost-üzemmódban vitézkedett: a második félidőben tán ötször ért összesen a labdához. Jorginho beállítása Rice helyére megkoronázta Arteta átgondolatlan, buta taktikai elképzelését. És még így is nyerhettünk volna, ha Jesus nem baltáza el a helyzeteit, mert lássuk be: ez a Spurs a kimagasló fizikai képességei mellett nem egy nagy szám. Van egy jó kapusuk és egy Maddisonuk. A hátvédsoruk kutyaütőkből áll, De tegnap mi is kutyaütők voltunk.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-09-24 17:32
3-4 hely lehet a realitás,de azért is meg kell majd izzadni nagyon.Havertz helyett normálisabb befektetést is tehetünk volna.Hianyzik egy penge befejező,nem egy Nketiah-nak kéne lennie a második csatarunknak.Talan egy szerencsés B.l.menetelben bizhatunk,ha nem lesz sok a sérült... Nem úgy tűnik hogy idén fogjuk megnyerni a bajnokságot, szerintem azt már sohasem fogjuk!
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-09-24 14:43
Jesus vagy Nketiah lesz baloldalt, Vieira Havertz helyén fog, Odegaard mellett lenni. Trossard is a legjobbkor hullott ki :(

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (8 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design