Premier League 2. forduló
2023-08-21 16:30 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
A második forduló zárómérkőzését játsza ma az Arsenal a Crystal Palace otthonában. A Palace az első fordulóban gólt sem kaptak a frissen feljutó Sheffield United otthonában, ám ez nem adhat igazán képet az idei keretük erősségéről. Olise, Hughes és az új igazolás M.Franca sem állhat rendbe ma, az előzetes hírek szerint. Ezzel szemben nem szabad leírni Arteta csapatának, mert a Nottingham ellen is voltak kihagyási a csapatnak az első fordulóban.

Zinchenko végre teljesértékű edzésmunkát végzett már a csapattal és jó eséllyel ma mar játszani is fog. Mivel Timber sérülése tavaszig harcképtelenné tette a hollandot, nagyon bízik mindenki, hogy Zinchenko és Tomiyasu le tudja hozni december-januárig az őszi szezont jelentősebb sérülés nélkül. Tierney nagy eséllyel távozik, Tavares szintén, emiatt biztosra vehető, hogy egy védőt még igazolnak Edu-ék, még ha csak kölcsönnel is.

Az ágyúsok a két forduló között játszottak egy felkészülési mérkőzést, ahol Raya is szerepet kapott. Trossard duplázott és bár remek formában, nagy valószínűséggel ma sem a kezdőben kap helyet.

Sérültek:
Jesus, Elneny, Timber
Kérdéses:
Balogun, Lokonga

 

Kezdő:

Ramsdale - Partey, White, Saliba, Tomiyasu - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, Nketiah, Martinelli

Csere: Raya, Kiwior, Zinchenko, Gabriel, Jorginho, Vieira, Smith Rowe, Nelson, Trossard

Tv | Match4
Kezdés | 21:00
Játékvezető | Coote D.
Helyszín | Selhurst Park (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2023-08-22 17:17
Sipő, a történelmi hűség kedvéért: Ayew nem Nketiah-t rántotta le, hanem az őt lecselező Sakát két kézzel derekánál fogva nem engedte továbbfutni a labdával. A spori elnéző volt, mérlegelt (nem úgy mikor mintegy negyedórával később Tomi ráfújt ayew-ra, aki a széláramlattól összeesett), és nem állította ki második sárgával Ayew-t. Martinelli megbosszulta, a megítélt szabiból gyorsan kiugratta Nketiah-t, aki ügyesen tizenegyest harcolt ki. A vitathatatlan, de hazaiak ellen nem kifejezett gólhelyzetben befújt tizi után várható volt, hogy erős hazai pályát fog fújni a refree. Ezért volt butaság leállni, és időhúzással élezni a feszültséget, inkább újabb gólokkal kellett volna bosszantani a publikumot. Az impotens bedobás technikánkat továbbfejlesztve három játékosunk egymásnak dobálta a labdát a partvonal mellett, várható volt, hogy az utolsón, jelen estben Tomin fog csattanni az ostor. Taktikailag éretlen fiatal csapatunk van nagy szívvel.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-08-22 15:07
Tegnapi nap: Zinchenko közel se volt ahhoz, hogy legalább 45 percet lejátszon. Tierney es Balogun off, tehát vagy penzért mennek 8 napon belül vagy szeptembertől majd szamítanak rájuk...Havertz továbbra se mutat semmit abbol, amiert erdemes lenne kezdobe tenni. Tomiyasu sargaja: az elsőt őt kapta, de nagyjábol 6 mp volt mire eldobta, az nem sok, Havertznek kellett volna ott kapni, mikor tovább dobta...a második sarga megegyertelműen nem volt az, Ayew sokkal nagyobbat rantott Nkeitah-n sarga lappal es semmit se kapot, pedig akkor Tomiyasut Ayew-rol mar biztosan nem allitottak volna ki. Ket fordulo utan kezdek afele hajlano, hogy nem nezem iden a PL-t. Borzalmas hibak majdnem minden merkozesrol (amit csak lehetett megneztem mindketto forduloban). 9 nap van hatra az atigazolási ablak zarasaig. Lesz meg itt erkezi, es remeljuk Kudus vagy vmi hasonlo meglepi figura!
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2023-08-22 14:45
Én is szentségeltem, mikor a büntető gól után elkezdtük az időt húzni. Tomi első sárgájánál ordítottam, hogy dobd már be, kapod a sárgát. Tomi gyengén játszott, Havertz-cel együtt kilógtak lefelé a nem éppen top formában játszó csapatból, de egyik sárgáért sem ő hibáztatható. Az elsőért Arteta és stábja, akik nem gyakoroltatják a bedobást, pedig már hetek óta világos, hogy a lassúságért sárgáznak. Innen már egyenes út vezetett a második (jogtalan) sárgához. Évek óta megfigyelhető, hogy még ha nem vagyunk előnyben (tehát nem akarunk időt húzni), akkor is 10-15 másodpercig toporognak kezükben a labdával szélsőhátvédeink, és még így is az esetek töbségében elveszítjük a labdát a bedobást követően azonnal. A játékrendszer szerintem azért változott, mert arteta helyet csinált havertznek, ugyanakkor Parteyra nagy szükség van (ezt alátámasztotta az idei három tétmérkőzés). Így egy döcögős 3-4-3-at játszunk, ahol még sokan nem találják a helyüket, leginkább Havertz, de az ő téblábolása másokat is zavar, s így a gyors labdajáratást felváltotta a tanácstalanság. Rádásul a három védő közül csak Tomi volt tegnap szélsőhátvéd, aki a támadásokat egyébként sem tudja hatékonyan segíteni.
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2023-08-22 14:13
Nem hiszem, hogy Greenwoodra bármely angol topcsapat lecsapna. Nincs jó a reklámértéke, a Manu sem vállalta. Greenwood is elismerte, hogy a vádak nem igazak, de nem megfelelően viselkedett a párjával szemben ("Szegény pára"). Egy kisebb csapatba próbálja meg újjáépíteni karrierjét Benjamin Mendyhez hasonlóan. Arteta meg híres arról, hogy a balhés játékosokat rühelli, Aubától és Guendótól is megszabadult amint tudott. Csatár már biztos nem jön. Van minden posztra legalább kettő a keretben, pl. Trossard alig jut szóhoz, ha Balogunért nem kapjuk meg a kért, vagy ahhoz közeli összeget, akkor meg egyenesen centerbőség lesz. Pepe (ő lenne "Peppinnyó"?), biztos nem lesz a keret tagja, úgy gondolom, ha nem kell senkinek, akkor végkielégítéssel szerződést fog bontani vele az Arsenal. Remélhetően nem kell az egész utolsó évi bérét kifizetni (mint özilnek), csak egy részét.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-08-22 14:03
Az előző két meccseken látottakhoz én is szaszát tudom idézni: "Mi a fasz???" Most nem kezdek bele, mert nagyon hosszú lenne, de kezd a tököm tele lenni 1. Arteta önkényes keret fel- és leéptésével. Engem nem igazán érdekel, hogy Balgoun vagy Tireny körül mi van, de azzal, hogy a két piacképes játékosunkat még arra se tartja elégnek hogy meccskeretben legyen csak azt érjük el, hogy bármilyen kérő mosolyogva kevesebbet fog értük ajánlani. Lehet őket azt fillércseszőknek csúfolni, de őszintén én is ezt tenném a helyükben, rettentő amatőr amit mi művelünk azokkal a játékosokkal akik bármilyen oknál fogva Artetának nem kellenek (és akkor Gabriel, Smith Rowe vagy Trossard padozásáról ne is beszéljünk). 2. A mutatott játék. Jelenleg a nagy csapatok között olyan nézhetetlenül rossz játékot produkálunk ami vetekszik a Ten Hag féle csürhe nézhetetlen focijával. Nagyon fájó, hogy azt kell bámulni, hogy bekkelketünk (és nemcsak emberhátrányba mielőtt ezzel jönne valaki), a tegnapi játékunkkal pedig kínozni lehetne. Mindeközben a Brighton vagy a Castle, ami utóbbi tele van fakitermelési vállalkozókkal, játsza is a focit. Sajnálom nekem az Arsenal nem ezt jelenti, sokkal inkább szórakoztató, szép játékot, amit elvileg a "klub filozófiája" és amit elvileg "Arteta is képvisel" (legalábbis ezt hazudta amikor idejött). Ha ezt a baszk így folytatja nem érdekel milyen eredményesek leszünk mehet isten hírével a Realba vagy tököm tudja hova.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2023-08-21 21:02
Köszi, Sipoczky! Így hogy Peppinnyó marad nem hiszem, hogy jön támadó. Sőt máshová se igen érkezik senki. Remélem Gabriel nem adjuk el mert ez a jobbhátvédes Partey téma borzalom. Én nem értem, hogy 98%-ban kész volt a keret július közepén, volt idő gyakorolni aztán benyomjuk ezt az előszezon utolsó meccsén játszott borzalmat??? MI a fasz??? De komolyan mi a fasz?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (13 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 5
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design