Premier League 37. forduló
2023-05-20 11:03 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Vendégeskedés Nottingham-ben

Ma kora este az Arsenal a Nottingham otthonában lép fel az idény utolsó idegenbeli mérkőzésén. A M.City matematikailag még nem bajnok, de elnézve az elmúlt hónapokban látott formájukat, kevés ember hisz abban, hogy a hátralevő három mérkőzésből ne szerezzenek 3 pontot. Természetesen minden megtörténhet...

A Arsenal második helyét senki se fenyegeti, tehát ma a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok is játszhatnának, de nehéz Arteta fejével gondolkodni. Smith Rowe-t Xhaka helyén, Nelson-t Saka helyén szeretné most szurkoló látni.
A sérülések tovább keserítik a klubbot. Zinchenko és Martinelli se vethető má be ebben a szezonban.

Ramsdale aláírta új szerződését, ami 2028-ig lesz érvényes. Saka szóban megegyezett a csapattal, Odegaard-al is tárgyalásba kezdet egy hosszabbításról és Saliba-val is leülnek a szezon végén. Viszont Nelson elutasította a harmadik ajánlatot is a klubtól. Később összeszedünk egy átigazolási ablak-os cikket ahol mindenkit kitárgyalhatunk.

A sérültek:
- Saliba: hatfájdalmak miatt továbbra sem bevethető
- Martinelli: bokasérülés, nyáron állhat edzésbe
- Zinchenko: vádlisérülése miatt nem bevethető
- Tomiyasu: szezon végéig nem léphet pályára
- Elneny: szezon végéig nem léphet pályára, de már edzésben

Májusi menetred:
05.02. Arsenal - Chelsea | 3-1
05.07. Newcastle - Arsenal | 0-2
05.14. Arsenal - Brighton | 0-3
05.20. Nottingham - Arsenal
05.28. Arsenal - Wolves

Kezdő:
Hamarosan

Kezdés | 18:30
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Taylor A.
Helyszín | City Ground (Nottingham)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2023-05-23 09:47
Szerintem nem kérdés, hogy idén négy kupát emelnek a magasba Guardioláék. Annyira összeállt minden nekik erre az évre. Pep megkomponálta és most arat. Ilyen anyagi háttér mellett nem csoda, de el kell ismerni azt is hogy nem minden lóvés csapat tudja ezt véghez vinni! Nem vagyok irigy, de rohadjanak meg!!! :D Jövünk mi is Európai elit és számoljanak csak velünk a Pl-ben is!!!
 
Profil
Üzenet
MrVadallat véleménye:
2023-05-22 10:11
Titi, a wikipedia szerint a 2. helyezettel, szóval velünk. De először verjék meg a MU-t a kupában :D
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2023-05-21 20:11
Azt tudja valaki, hogy kivel játszik a City a Community Shield-en? Utd, Arsenal vagy esetleg a saját második soruk ellen? :D Az is jó kis meccs lenne!!!
 
Profil
Üzenet
MrVadallat véleménye:
2023-05-21 11:53
Lényegében igazatok van, de itt most több olyan pont is volt ahol megroppantunk... az első az annak a buzifejű Firminonak a kiegyenlítés volt a meccs végén, én már ott éreztem hogy baj lesz ebből mert megtörte a győzelmi szériát. Aztán a következő meccsen (West ham) Saka az ellenfél játékosa volt szinte, mindig nekik adta a labdát, neki ott jött el a szezonnak azon része amikor kiégett/elfáradt (na meg akkortájt volt a Kim Kardashianos dolog is, lehet az is benne volt). Lényeg a lényeg, nem tudtuk visszanyerni a momentumot hogy megint győzelmek jöjjenek. Jött a Soton akik egyszer már kibabráltak velünk, hiába verte őket körbe az egész PL mezőny, szerintem rástresszeltek a srácok, és megint örülhettünk hogy végül lett pontunk... ezek után a citynek már csak az utolsó szöget kellett bevernie a koporsónkba, utána meg már csinálhattunk bármit, hiába nyertünk 2x, már nem mi irányítottuk a sorsunkat, várnunk kellett egy csodára, azaz hogy a city pontokat hullajtson. Erre pedig a Brighton-Everton (1-5) meccs után csillant fel a remény, és itt jött az utolsó utáni szögünk a koporsóba, a city simán 3:0-ra elverte az Evertont idegenben, és ITT volt az a pont, hogy a fiaink végleg összeestek... még aznap jött később a mi meccsünk a Brigthonnal, esélyünk se volt... most a Forest, megintcsak esélyünk se volt, és a Wolves ellen se lesz ha tippelnem kellene, mert egyszerűen nincs tét és nem érdekli őket. Az egyetlen esélyünk a pontszerzésre az az, hogy talán a Wolves se akar majd játszani, mert nekik sincs tétje már. Semmi több. Ennek ellenére azért grat a srácoknak, szép az a 2. hely, ne felejtsük el hogy honnan indultunk pár éve, és milyen felfelé ívelő pályán vagyunk a nagy egészet nézve. Lehetne itt az ideit a sérülésekre fogni, mi lett volna Salibával, vagy ha Jesus nem sérül le a szezon közepére, Partey mindig fitt, stb, de fölösleges. Így alakult és kész, mélyíteni kell a kereten, méghozzá minőséggel. Szóval nyáron jöhet az újabb adag eladás/igazolás, ilyen téren bízok továbbra is Eduékban, meg fogják találni a megfelelő embereket szépen lassan. A másik gond amit a chat-en is írtam már párszor, az a bíráskodás megreformálása, amire tökéletes alkalom lenne a 2 szezon között. Döntsék el végre hogy mit fújnak és mit nem, tanulja meg az összes barom bíró kezelni a VAR-t, ne felejtsenek el vonalat húzni (khm khm Brentford khm), és ha bakiznak, akkor nem bocsánatot kell kérni, hanem (mivel pontot úgyse adnak vissza a sértett kárára) megbüntetni a bírót amelyik elbaszta, hogy többet ne legyen kedve elbaszni! Go Gunners!
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-05-21 06:56
Felköptünk és aláálltunk. Róbert bácsi szegénykonyháján a szezon során az összes kieső vagy kiesőjelölt jót falatozott. Nézzük csak meg, hogy a Cityn kívül kiktől kaptunk ki. Röhej. Ez a szezonvégi dekadencia: Arteta taktikai ámokfutása, a csapat mentális és fizikai szétesése borzasztóan sokat árt a megítélésünknek. A City azért (is) a világ legjobb csapata, mert képesek elhitetni magukról, hogy legyőzhetetlenek. A meccs kulcsmozzanata volt, amikor White 10 másodpercig állt (SIC!) a labdával a pálya közepén, senki nem mozdult, teljes volt a tanácstalanság. Így aztán egyetlen épkézláb helyzetünk sem volt. A Forest játékosai fetrengtek (netto 15 percet!), a bíró maga is húzta az időt, -- mi meg jótékony bénasággal néztük ezt az egész nyomasztó színjátékot. Incula jól mondja: Artetának van még hova fejlődni.
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2023-05-20 21:04
Nagyon fájó,hogy nem tudtunk élni a lehetőséggel.Saliba sérülése és Saka kihagyott 11ese voltak a kulcsmomentumok aA kövi szezonban még nehezebb lesz.A reális cél a négybe kerülés lehet majd.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (9 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 7
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design