Premier League 35. forduló
2023-05-07 14:52 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Irány Newcastle!

Ma délután Newcastle-ben lép pályára az Arsenal. Az Eddie Howe által irányított "szarkák" az idei kiírásban szépen csipegették a pontokat, olyannyira, hogy jelenleg a harmadik helyen fogadják Arteta-kat. A PL legkevesebb gólt kapó (27) csapata ellen nagyon nehéz feladat lesz az ágyusoknak, igaz a második legtöbb találatot Saka-ek szerezték eddig ebben az idényben.

Az őszi mérkőzésen, Londonban, kétes VAR döntések (pontosabban meg nem adott itéletek) is kellettek, hogy 0-0 döntetlent játszom ez a két csapat. Jó hír, hogy Gabriel sikeres teszteket produkált a bokájával kapcsolatban, így ma ott lehet a kezdőben. Saliba pedig az utolsó 1-2 mérkőzésen pályára léphet. Nagy a valószínűsége annak, hogy a védelem tengelyében ma is a Gabriel-Kiwior kettős fog kezdeni.

A bajnokságnak ebben a szakaszában minden mérkőzést élvezni kell és maximálisan kiadni mindent magukból a pályán levőknek. Amennyiben az Arsenal a maximális megszerezhető pontokat begyűjti a hátralevő 4 mérkőzésen, úgy elmondhatja mindenki, hogy ők megtettek mindent, akár arany, akár ezüst a vége.

A sérültek:
- Saliba: hatfájdalmak miatt továbbra sem bevethető
- Tomiyasu: szezon végéig nem léphet pályára
- Elneny: szezon végéig nem léphet pályára

Májusi menetred:
05.02. Arsenal - Chelsea | 3-1
05.07. Newcastle - Arsenal
05.14. Arsenal - Brighton
05.20. Nottingham - Arsenal
05.28. Arsenal - Wolves

Kezdő:
Ramsdale - White, Kiwior, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Jorginho, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli

Csere: Turner, Holding, Tierney, Partey, Smith Rowe, Vieira, Trossard, Nelson, Nketiah

Kezdés | 17:30
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Kavanagh C.
Helyszín | Sports Direct Arena (Newcastle)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2023-05-12 11:50
Üdv Uraim/Hölgyeim! Ennyire kihalt még akkor sem volt az oldal, amikor a legrosszabbul ment a csapatnak! :) A sok megmondó eltűnt aki csak negatívan tudott írni vagy semmit! :D Viccet félre téve nekem sincs sok időm írni két kis csemete miatt, de azért olvasgatom az írásaitokat. Ami mellett nem szabad szó és dicséret nélkül elmenni ebben a szezonban, az amit letettek a fiúk és az egész stáb a PL asztalára. Nagy gratula nekik, akár másodikok leszünk, akár a city még belebotlik és becsusszanunk… Szép játékkal, szerethető player-ekkel és büszkeséggel nézhető igazi csapat (a legfiatalabb) , amely kis híján csodát tett, mint anno a rókák (bár akkor nem volt ilyen erős ellen mint ez a szinte minden ponton tökéletes rohadt shitty) ! Ami biztos: jövőre még jobbak, érettebbek és fiatalabbak, erősebbek, gyorsabbak, tapasztaltabbak, minőségibbek leszünk! Ezzel együtt a top 7 is erősödni fog és nehezebb lesz minden mérkőzés a két kupa mellett a rég áhított Bajnokok Ligájába is végre visszatérünk! Régi Arsenalos idők jönnek! Ez eddig nagyon szépen hangzik es jó megélni, de hogy ne legyen óriási csalódás az első komoly szezonunk, igencsak mélyíteni kell a kereten és Kroenke-éknek mélyen zsebbe nyúlós kell hogy legyen az átigazolási szezon!!! Rice nagyon kell, hisz angol és remélem nagyobb stabilitást ad mint Xhaka adott a kp-nak. Ez tiszta sor. Mellé kell még egy Caicedo vagy Onana aki robotol es nem labdaügyetlen! Vieirat és Jorginhot súlytalannak találom, Partey pedig nem bír egész szezont. A második legnagyobb hiány a jobb hátvéd pozíció, amibe egy Tylor Adams tökéletesen illene! Fiatal, gyors, kapu előtt is ügyes és nagyon sok poszton bevethető még. Biztos nem lenne olcsó, de… Kiwior mellé kellene még egy csere középhátvéd. Nelson, Trossard nem rossz opció. Tavares vissza kölcsönből. Nagy kérdés még a csatár. Talán Jesus, talán Saliba, talán a játékvezetők tevékenysége (ami mellett szintén nem szabad szó nélkül elmenni) miatt ment el ez a szezon, kellene egy nagy termetű Giroud féle gólérzékeny csere csatár, még ha idősebb sem baj. Nekem ennyi a kívánságom és most kiélvezem ezt az idei pár gálát! GO GUNNERS!
 
Profil
Üzenet
MrVadallat véleménye:
2023-05-09 09:20
Martinelli tekerése a hosszúba azért még bemehetett volna, én azt annyira bent láttam amikor tekeredett... erre felső léc >.< Na meg Öde helyzete az 1. félidő legvégén... na de ne legyek már telhetetlen, megvertük azt akitől én azt hittem a csapatok formája alapján, hogy nagy zakó is lehet belőle :) Egyébként az Everton nagyon kemény, remélem megfogják a cityt is, hamár a Brighton ennyire nem volt nekik semmi se :D
 
Profil
Üzenet
MrVadallat véleménye:
2023-05-09 09:20
Martinelli tekerése a hosszúba azért még bemehetett volna, én azt annyira bent láttam amikor tekeredett... erre felső léc >.< Na meg Öde helyzete az 1. félidő legvégén... na de ne legyek már telhetetlen, megvertük azt akitől én azt hittem a csapatok formája alapján, hogy nagy zakó is lehet belőle :) Egyébként az Everton nagyon kemény, remélem megfogják a cityt is, hamár a Brighton ennyire nem volt nekik semmi se :D
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-05-08 07:31
Nyertünk már szép játékkal, nyertünk már ronda játékkal, de ahogy most nyeertünk, az ritka, mint a fehér holló. Háborút nyertünk. Lerohantak minket, mint ukránokat az oroszok, de álltuk, és visszavágtunk. Nem hagytuk magunkat az agyagba döngölni, -- finesszel, hatalmas akarattal, pici szerencsével megint a címlapra tettük magunkat. Kicsavartuk a hentesek kezéből a bárdot. Lehet nekünk tapsolni, elképedve gratulálni. Ihletett formában védő Ramsdale, megingathatatlan védelem, zseniáis Öde és Marti. Gólhelyzetek és gólok, aggódás és kitörő öröm. Köszönet érte fiúk, köszönet érte Arteta. Tegnap megint nagyon jó volt ágyúsnak lenni.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-05-07 17:27
GoGunners?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (5 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design