Premier League 26. forduló
2023-03-03 22:19 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Alig, hogy szerdán bepótolta az Arsenal az elhalasztott mérkőzését, szombaton újra pályára lép a Premier League-ben. Ez a sűrű program jövőhéten is folytatódik, amikor is hétközben Liszabonban fog szerepelni a csapat az EL kiesési szakaszában.

A szombat délután mérkőzésre úgy léphetnek pályára az ágyúsok, hogy már tudják mit játszott a fő üldöző M.City. A Bournemouth ellen az őszi fordulóban 3-0 győzelmet arattak Arteta-ek éz ezzel az eredménnyel most is mindenki kiegyezne, de könnyű mérkőzésre nem szabad számítani - méltatta Arteta a péntenki sajtótájékoztatón a Bournemouth-t.

Szót ejtett még az ágyúsok edzője, hogy lehetőségeik szerint rotálás várható a következő hetekben, hiszenaz EL miatt sok mérkőzés vár rájuk. Ehez legalább 16-17 játékosra van szükségük.

A sérültek:
- Jorginho: Az Everton elleni mérkőzésen rosszul érezte magát, emiatt kellett lecserélni, de már rendben van.
- Nketiah: A bokájával voltak gondok az elmúlt hetekben, emiatt is volt csere az utolsó két mérkőzésen. Az edzésen jól mozgott, keretben lehet.
- Jesus: Nincs messze a visszatérése, de pontos dátum csak a következő napokban várható. Már van olyan edzésmunka amit a csapattal együtt végez el.
- Elneny: szezon végéig nem léphet pályára

Márciusi menetred:
03.01. Everton / H | W: 4 - 0
03.04. Bournemouth / H
03.09. Sporting CP / A
03.12. Fulham / A
03.16. Sporting CP / H
03.19. Crystal Palace / H

Kezdő:
Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Vieira - Saka, Martinelli, Trossard

Csere: Turner, White, Holding, Kiwior, Tierney, Jorginho, Xhaka, Smith Rowe, Nelson

Kezdés | 16:00 
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Kavanagh C.
Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-03-06 10:25
A bíróknak pedig csapat anatómiájuk van, nem biológia. Nekünk 4 kéz gyanús szituáció sem 11-es, másnak igen. Én keményebben ítélem meg a 11-eseket magamban, de ebből kettő akkor is tiszta büntető volt, nincs erre kifogás. A Sporting ellen csütörtökön rotálni kell, de az Európa Ligát nem szabad elengedni, remélem Arteta nem ezt tervezi. Trossard nem tudom mennyire dőlt ki, vagy Jesus mennyire bevethető már, Nketiah is meddig van távol. A bajnokságban még három "nyerhető" meccsünk van, ebből kettő itthon. Pont a nehezebb Fulham jön, ellenük jobbnak kell lenni, mert hátul nem annyira bizonytalanok mint a Bournemouth volt. Ha a szezon elején az első 15 pont fontos volt, akkor márciusban ez a 15 is az. 6 már megvan belőle, de a Fulhamen kívül jön a teljesen rapszodikus Palace és Leeds is. Fontos lenne ezeket is megnyerni, mert után a jelenleg formába lendülő Pool jön idegenben. Ha ők közben a Bl-ből is kisenek kb csak a bajnokság lesz nekik. 14-ben egyszer már az Anfilden szállt el a bajnoki címünk, ezt ne éljük át újra. Rajtuk kívül még a szarkák és a Shity is ott van idgenben. Go gunners!
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-03-06 10:19
Ödegard most formán kívül van, de nincs igazán pótlása. Lehet jönni Vierával, vasárnap együtt játszottak, de számomra a portugál továbbra sem PL szint. A cseresznyések pont azt tették amit vártam tőlük. Nagyon kevés helyzetből, villámgyorsan operáltak, amúgy átengedték a területet és 10 emberrel védekeztek. A pofátlan időhúzás mellett azonban ipari szintű favágást nem tanúsítottak (mint a newcastle), amiért azért elismerésem. 2 akció helyzetük volt, amit Ramsdale fogott, és 2 pontrúgásuk (egy szöglet és a kezdeti középkezdés) azt viszont benéztük. A meccset magunknak tettük nehézzé, de szerencsére kitartásból és a végsőkig küzdésből jelesre vizsgáztak a srácok. Arteta nem tudom mennyire tudatosan Nelsont cserélte be, vagy egyszerűen nem maradt más a padon, így az utolsó utáni lehetőségét mozgosította. Tomiyasu sajnos megint rosszul szerepelt, pedig a Pool ellen ősszel kirobannó formában volt, de a jobb oldalon, ahol amúgy White sem remekel, ha megkapja a lehetőséget rendre befürdik. Lehet a nyomás/bizonyítási vágy az esély lehetősége égeti ki a srác idegeit, de akkor fejben fel kell építeni. Zincsenko nagyot ment tegnap is, de hozzáteszem támadásban. Sajnos hátul nem egy eladott vagy elrontott labdája volt és ezek nála gyakoriaik. Xhaka formahanyatlásával és pihentetésével egybekötve nem tudom miért nem lehetne az ukránt a középpályán kipróbálni, hogy arra koncentrálhasson amiben klasszis: támadásra, és a bal odlal ütemének diktálására. Elől ugyanis olyan mint egy ütőerünk, folyamatosan lüktet. Talán a szezon elején mondta Arteta hogy Zinit és Tirenyt akár együtt is lehet játszatni ami hatalmas fegyvertény. Ebből nem látunk semmit, pedig White-Xhaka és Tomiyasu formán kívülésge erre adna lehetőséget (ahogy Viera se az igazi és Öde is fárad). Sztem a skótot Arteta már ősszel leírta, vmi lehet a háttérben, pedig a Sporting ellen vagy Zinit pihentetném, vagy megpróbálnám kettejüket együtt játszatni. Tireny ugyanis védekezésben erősebb mint az ukrán társa (persze lehet a nélkülözöttség miatt formán kívül van, de ezt addig nem tudjuk meg amíg nem látjuk a pályán).
 
Profil
Üzenet
Jani véleménye:
2023-03-05 20:42
Rotálás ide, rotálás oda, jó lenne már Odegardot is pár hétre pihentetni.Teljesen impotens a srác minden szituációban. Lövései gyatrák, szabadrúgásai rendkívül gyengék. Nincs egy normális szögletrúgásunk, mert állandóan kimegy a szögletet rúgóhoz azért, hogy minden szögletrúgásunkat elbénázzák.Arról pedig nem is beszélve, hogy szerintem Saka erős formahanyatlásában is bent van a keze.Minden jobb oldali támadásunknál ott okvetetlenkedik Saka mellett, és meg-megzavarja a kibontakozó támadást. Meggyőződésem, hogy ebben a kínkeserves győzelemben a csapát hátramozdítója volt. Sőt Martinelli formaingadozásában is nagy szerepet játszik.Arról nem is beszélve, hogy nagyon lassú, és körülményes.Ha ezt nem veszi észre Artéta, nem hiszem, hogy még egyszer ekkora mázling lesz hasonló esetben.Ez a fiú, akit eddig nagyra értékeltem, pillanatnyi formáját tekintve "önveszélyes".
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-03-05 12:33
Nézzétek a statisztikát: [link]
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-03-05 08:38
Fordított Napóleon-styleban: én azért előbb kivégeztetném a háború kimenetelét önhibájából veszélyeztető katonát, és csak utána tüntetném ki. Vagy pyrrhusi módra: még egy ilyen győzelem, és odalesz minden katonám. Saját balfaszságunk tette lehetővé, hogy végül a mennyekbe emelkedhessünk. No és persze a bíró (VAR) teljes vaksága. Konziliumon kéne eldönteni végre a bírói karnak, hogy a "kéz" milyen anatómiai részekből áll; hogy mi a különbség a felkar és a váll között; hogy tud- e mozdulni a váll húsz centit egy külső tárgy (a labda) felé a felsőtest elmozdulása nélkül. Két tizit megint nem kaptunk meg. Bután játszottunk, de elképesztő akarással. Ezért minden elismerésem a fiúknak.
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2023-03-04 22:07
Elegem van!!! Mire adtak volna tizenegyest, ha kosarlabdaznak a gopvonalon? Konkretan 2 golt kivedtek a védök. Eddig még elengedten ezeket, most mar rohadtul zavar...nagyszeru gyozelem, buszke vagyok a csapatra

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (10 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 17
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design