Premier League 12. forduló
2023-02-15 12:31 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Egy hétközi pót fordulóval folytatódik az Arsenal számára a PL szerdán. A tavaly őszi mérkőzést a mai napta halasztották, következik a PL 12.fordulójának elmaradt mérkőzése.

A Manchester City ellen nem is olyan rég az FA kupában csapott össze az Arsenal, ahol az ágyúsok egy felforgatott kezdővel álltak ki az egyáltalán nem tartalékos M.City ellen. Bár 1-0 arányban a M.City jutott tovább, a csapat jól játszott. Viszont az FA kupa mérkőzést is beleszámítva, a 3 legutóbbi mérkőzésen 1 rúgott gólja volt a csapatnak, amivel összesen 1 pontot tudtak szerezni. Habár elismerték, hogy a Brentford ellen megint tévedtek a VAR szobában, ez sajnos nem hozza vissza az elhullajtott 2 pontot.

Arteta a tegnapi sajtótájékoztatóján beszélt a
- sérültekről:
Jesus már labdás gyakorlatokat végez, de pontos dátum nincs a visszatérésére
Nelson és Smith Rowe teljes értékű edzésen vesznek már részt, ott lehetnek a keretben este.
- legjobb csapat- az Arsenal:
• A jelenlegi tabella alapján nekik van a legtöbb pontjuk, de 4 hónap múlva derül ki, ki a legjobb.


Kezdő:
Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Jorginho, Xhaka - Saka, Nketiah, Martinelli

Csere: Turner, White, Holding, Tierney, Kiwior, Nelson, Vieira, Trossard, Cozier-Duberry

Kezdés | 20:30
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Taylor A.
Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
jobbágy véleménye:
2023-02-16 23:09
Nemes71, emelem kalapom, bár gondolom semmit sem jelent neked... természetesen nincs harag a szívemben, nem is volt. Én nem értek egyet azzal a blazírt mártirkodós fennköltséggel, hogy ez a mi sorsunk, ezért vagyunk arsenalosok …stb., véleményem szerint ezzel azt tűzzük a zászlónkra, hogy a bírók, a pénzzel kitömött csapatok és egyéb ármánykodás áldozataként, maradhatunk büszke vesztesek, mert az erkölcsi győzelem az, ami igazán számít… én nem ezért vagyok ágyús és a lányom sem ezért szurkol mellettem a meccsek alatt. Azzal, hogy Arteta gyengeségét vélem, nem azt mondom, hogy ne lenne jó választás számunkra. Meglátásom szerint azonban, legkésőbb az NC után erősen kellett volna rotálni, mert a csapágyasra hajtott első sort pszichésen teszi tönkre az elbukott pontokkal, ami hosszú távon sokkal nagyobb kárt okoz, mint hinné. Nagyon sarkosan fogalmazva, attól mert a szart dicséred, az még büdös. Reményeim szerint a csapat gerincét sikerül egyben tartani és ez az idény elhozza a stabil fejlődési potenciált, mert ha Arteta és segítői nem találják meg a prosperitás-képletet, akkor hosszú böjt elé fogunk nézni… jó lenne azért idén megnyitni a 2004-ben vett OBAN-t, a hagyományom kötelez!
 
Profil
Üzenet
nemes71 véleménye:
2023-02-16 18:31
Mea culpa jobbágy és mindenkitől elnézést kérek a tegnap esti chat-en való viselkedésem miatt,többé nem fog előfordulni....ui:tegnapi meccs sajnos nem úgy alakult ahogy gondolta a csapat,sokkal magasabb színvonalon tud játszani a City 2 félidőn keresztül mint mi(csak 1), de aki tegnap a 2.félidőben már edzőproblémáról írogat az szerintem totális tévúton jár...hajrá Arsenal
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2023-02-16 10:27
A régi történet újra. Most Arteta próbálja meg a csodát a többiekhez mérten low budget kerettel. Wengernek sem sikerült anno. Amikor utoljára megnyertük a bajnokságot az a kezdő 11 és az a kispad bármelyik csapatot vagy válogatottat legyűrte volna. Annyi történt, hogy ez alatt a 20 év alatt a Leicester bebizonyította, hogy lehetséges. Ettől függetlenül én azt gondolom, hogy a 2000-es évek óta ez a legreményteljesebb Arsenal csapat (nem keret, nem játékosállomány, csapat) és ez Arteta érdeme. Az fáj igazán, hogy azt a pluszt ami segítené a célt elérni azt nem kapja meg a tulajdonosoktól... Úgy kellett volna igazolni mint aki bajnokesélyes.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-16 08:45
A szezon hátralévő részére meg vissza kell térni az alap célokhoz, nemcsak a kishitűség miatt, hanem mert láthatólag akkor jobban ment a játék. BL indulás kiharcolása és ráfeküdni az EL-re (utolsó kupánk, bár Artetát ismerve tuti elengedi, plusz igazán sose volt jó kupa edző). A károgók meg kúrjanak egyedül a City csaló tulajaival együtt. Bocsánat a tőlem picit szokatlan vulgáris nyelvezetért, de a saját életemben már megszoktam, hogy én az az ember vagyok, aki a szarból épít kemény munkával várat. Az ilyen sikereket sose ismerik el, nem is fogják, viszont ha az ember egy ilyen nehéz harcban botlik azonnal előkerülnek azok a bizonyos bélyegek, szemben azokkal akik mint látjuk handicappel indulnak (esetünkben a United és a City a kedvező sorsolással, vagy és az őket segítő bírói karral). Nem véletlenül vagyok Arsenal szurkoló ez a mi sorsunk, de nekünk a saját értékeinket kell őrizni, és a csapatnak is magáért és a szurkolókért kell játszania nem egy Gary Nevillért, akit Bergkamp annyiszor etetett meg ahányszor csak nem szégyellte.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-16 08:35
Egyetértek az előttem szólókkal. Annyit tennék hozzá, hogy sajnos Zincsenko is fárad, már tegnap is volt több eladott labdája (a saját 16-osunk környékénél is). Ezek mellett Ramsdale is bizonytalan, tehát szinte az egész csapat válságban van, talán tényleg csak Saka-nak vannak villanásai, de egyedül őt is rendre elnyomják. Arteta most nincs könnyű helyzetben, mert ha ezek után áll neki rotálni úgy tűnhet az első válság után megvonja a bizalmát, ha meg nem rotál ld. amit tolószék mond (bár szerintem Trossard mellett Tireny és Turner akinek a B vonalból van potenciálja). Nem véletlenül mondtam, hogy szerintem eddig jobban kellett volna használni a keretet. Viera azért is tűnik semmilyennek mert igazán meccse se volt (talán ősszel az EL), ahogy szerintem az ilyen ork csapatok ellen, mint az Everton és Brentford megérné Tireny-t kezdetni, mert védekezésben jóval keményebb, mint az ukrán társa. Értem én hogy a saját játékunkat akarjuk alkalmazni, de néha azért szükség az ellenfélre is reagálni. Jorginho-ra nem akarok rosszat mondani, mert lehet csak még nem érzi a csapat társakat, de eddig a szokásos Cheslea igazolásnak tűnik... Sajnos Xhaka is a régi önmagát idézi, rossz nézni, ahogy játszik, Nketiah pedig nemcsak a gólokkal adós, hanem alibizik is a mezőnyben. Jesus visszatérését most nyilván sokan várják, de emlékezzünk a vb előtt a góllal ő is adós maradt, igaz a mezőny munkája sokkal jobb volt.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2023-02-16 08:06
Fájó a vereség, mert az első félidőben lefociztuk őket a pályáról. De aztán előjött, ami, félek, az egész hátralévő szezont is meghatározhatja: elfáradtunk. A második félidőben már nem tudtunk presszingelni, eltűnt a dinamika a játékunkból. Többen (és köztük Öde is) csak lézengtek a pályán. Nem volt középpályánk, ami felvitte volna a labdát, ami összeköttetést teremtett volna a hátsó és az elülső alakzat között. Az elfáradásból jöttek sorba a hibák, labdaeladások -- és így a City-gólok. Bekövetkezett az, amit mindenki mondott a szezon kezdete óta: 12 játékossal nem lehet végignyomni egy teljes évet. Egyes játékosok fullra futottak, fizikailag és mentálisan is leamortizálódtak mára: ilyen Öde mellett Martinelli, Saliba, Xhaka is, ezért hagy ki annyi helyzetet Nketiah. Furcsa módon a filigrán testalkatú Saka bírja a legjobban: hetek óta ő és Zinchenko viszi a hátán a csapatot, ők nyújtannak magas szintű játékot. Arteta hazárdírozott, és ez úgy tűnik, nem jön be. Ne legyek próféta, de innentől kezdve lehet, hogy nem előre, hanem hátra kell nézegetnünk. A probléma persze az, hogy a padról Trossard-t lehet egyedül kezdőbe rakni, vagy valóban csak a második vonal marad. Rövid a padunk. A City a cserékkel csak erősödött tegnap, mi meg Vieirával, White-tal csak tovább gyengültünk. Remélem, a dobogó megmarad végül, de a bajnoki álmainkat -- úgy tűnik -- el kell engednünk.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (12 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 36
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design