FA kupa | 4. forduló
2023-01-27 10:57 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Manchester City - Arsenal
Az FA kupa 4. fordulójáig kellett várni, hogy a M.City és az Arsenal a 2022/23-as idényben először játszon egymással. A bajnokságban játszottak már volna egymás ellen, de azt a bajnokit elhalasztották, hamarosan pótlásra kerül (február).
A M.Citynél Haaland és Mahrez remek formában lövöldözik a gólokat és ma Arteta-nak minden fortélyára szükség lesz, miként veszik ki a kulcsjátékosokat a City-nél a játékból.

A sérülések terén: Jesus továbbra is lábadozik, 4-5 hét múlva bevethető lesz. Nelson már edz. Elneny is sérült, de pontos diagnózis még nem látott napvilágot, sajnos lehet idény végéig kidőlt.

Az átigazolások: Trossard és Kiwior megszerzése után egy középpályás még érkezhet, főleg Elneny kidőlése után. Jobb hátvéd januárban igazolásra kerülhet (Cedric a Fulham-be tart), de lehet csak nyáron csatlakozik.

Kezdő:
Turner - Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney - Vieira, Partey, Xhaka - Saka, Nketiah, Trossard

Csere: Ramsdale, White, Zinchenko, Saliba, Kiwior, Lokonga, Odegaard, Marquinhos, Martinelli

Kezdés | 21:00
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Tierney P.
Helyszín | Etihad Stadion (Manchester)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-02-01 09:24
Incula, honnan vetted, hogy áprilisban térhet vissza Jesus? Tavarest és Pepe-t el is felejtettem xd. Visszatérve Jesusra, február végén már pályán lehet. Már dekázgat :)
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-02-01 09:21
Emellé még ott vannak a kölcsönben fejlődők, akik közül páran jövőre be lesznek építve: Patino, Norton-Cuffy, Lokonga, Balogun,AMN, Cedric, O.Rekik, Azeez, Marquinhos. Nyáron egy Rice/Caicedo tipusú játékos fog max érkezni, 1-2 játékos és rendben is leszünk. Patino-t Xhaka helyén be lehetne építeni. Jh pozira se hoznék, inkább Norton-Cuffyt építeném oda fel, de ne rohanjuk ennyire előre, nagyon várom az elkovetkező heteket. Mostmár rengetegen a PL címről beszélnek, ami nagyon szépnés jó, de amennyiben 2.helyen végzünk és EL döntőt játszik Pesten a csapat, akkor le lesznek húzva? Megint megy a szitkozódás? Biztosan sok embertől igen, de egy ennyire fiatal keret, akiket Arteta visszavezet (mert az azért már egyre biztosabb) a BL-be, sőt az látszik, hogy hosszű ideig ott is lehetnek - sokáig menetelhetnek. GoGunners! COYG
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2023-02-01 09:16
Maradt Ramsdale (Turner) - White (Tomi), Saliba (Holding), Gabriel (Kiwior), Zincsenko (Tierney) - Partey (-), Xhaka (Jorginho), Odegaard (Fabio Vieira, ESR) - Saka (Nelson), Jesus (Nketiah), Martinelli (Trossard). Lehet, hogy Arteta úgy gondolja 19 PL és 2-7 nközi kupameccsre elég ez a keret. Csak az a baj, hogy Gabriel Jesus legkorábban áprilisban lesz bevethető, Nelsonra nincs határidő, a most műtött Elneny-t már figyelembe sem vettem, Partey-nak nincs helyettese, Jjorginho Xhaka stílusu játékos (jól lát a pályán, de nem gyors, keményen nem tud védekezni,) . ESR szegény ő is állandóan megsérül. Szegény ember vízzel főz. Szét kell esnie a M Citynek, ahhoz, hogy bajnokok lehessünk,(erre enyhe jelek vannak, pl. a világklasszis Cancelo gyors elpaterolása), de ha egy 2. helyet emlegettünk augusztusban, mindenki körberöhögött minket (nem is mertem sehol sem megemlíteni, hogy a TOP 4-be várom a csaopatot, csak azt reméltem harcban leszünk a 4. helyért és végre nem játszunk alárendelt szerepet a M City-vel és a Liverpoolllal szemben). közben egy csapatra való felnőtt illetve az első csapatnál már szóbajöhető spíler van kölcsönben. közülük Balogun és Patino reményteljes, Marquinhos-t majd meglátjuk mit alakít. Tavares és pepe is lő gólokat, de ők nem Arteta kedvencei. A mester úgy látta Lokongára sincs szükség mostanában. A szentek új edzője AMN-t teljesen negligálja, már taktikai csereként se küldi be (igaz a Southampton manapság kevés meccsen alkalmazhat időhúzó cserét) legalább őt visszahívhattuk volna vésztatrtaléknak, a WBA-ban az öreg rágcsálónál egész jól játszotta a védekező középpályást.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-02-01 09:12
Ramsdale/Turner - White/Tomiyasu, Saliba/Holding, Gabriel/Kiwior, Zinchenko/Tierney - Odegaard/SmithRowe, Partey/Jorginho, Xhaka/Vieira - Saka/Nelson, Jesus/Nketiah, Martinelli/Trossard. Amennyiben mindenki egészséges, még jó is lehet ez a 4 hónap! Elneny viszont már Arsenal mezben nem lép pályára nagy valószínűséggel...példaéltékű hozzáállása hiányozni fog!
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2023-02-01 07:54
Eloszor mijor jott Trossard, majd most Jorginho, hoborogtem egy kicsit, de atgondolva, rovid tavra, tokeletes ennyi penzert ez a k3t jatekos, rohadt fiatal igy is a keret, kellenek az ilyen kiegeszito emberek, plane ilyen allasnal a bajnoksagban...de en is nyugodtabb lettem volna elneny es lokonga kiesesevel egy kp erkezesevel.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-01-31 18:38
Érkezők: Jorginho, Trossard, Kiwior | tavozók: Marquinhos (Nowrich, fel ev kolcson), O.Rekik (Wigan, fel ev kolcson), Azeez (Wigan, fél év kolcson), Norton-Cuffy (Coventry, fel ev kolcson), Lokonga (C.Palace, fel ev kolcson). Emellett Elneny sérült április, májusig minimum. Lesz meglepetés a kp-ra az utolsó percekben?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (22 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 7
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design