FA kupa | 4. forduló
2023-01-27 10:57 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Manchester City - Arsenal
Az FA kupa 4. fordulójáig kellett várni, hogy a M.City és az Arsenal a 2022/23-as idényben először játszon egymással. A bajnokságban játszottak már volna egymás ellen, de azt a bajnokit elhalasztották, hamarosan pótlásra kerül (február).
A M.Citynél Haaland és Mahrez remek formában lövöldözik a gólokat és ma Arteta-nak minden fortélyára szükség lesz, miként veszik ki a kulcsjátékosokat a City-nél a játékból.

A sérülések terén: Jesus továbbra is lábadozik, 4-5 hét múlva bevethető lesz. Nelson már edz. Elneny is sérült, de pontos diagnózis még nem látott napvilágot, sajnos lehet idény végéig kidőlt.

Az átigazolások: Trossard és Kiwior megszerzése után egy középpályás még érkezhet, főleg Elneny kidőlése után. Jobb hátvéd januárban igazolásra kerülhet (Cedric a Fulham-be tart), de lehet csak nyáron csatlakozik.

Kezdő:
Turner - Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney - Vieira, Partey, Xhaka - Saka, Nketiah, Trossard

Csere: Ramsdale, White, Zinchenko, Saliba, Kiwior, Lokonga, Odegaard, Marquinhos, Martinelli

Kezdés | 21:00
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Tierney P.
Helyszín | Etihad Stadion (Manchester)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-02-03 13:37
Parteyval még nem kaptunk ki a PL-ben. Közben Arteta januar honap managere!
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-03 10:04
Sipo ebben igazad lehet, Alverez becserélése megborította a meccset javukra, Guardiola ezt tuti észre vette, az viszont hozzátartozik, hogy akkor már Party nélkül voltunk a középpályán. Én azt a momentumot láttam inkább döntő oknak. Kíváncsi vagyok hogy Partyval full time-ban alverez mit alkotna.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-02-02 09:09
Jól összefoglaltad! Minden csapatnál van hullámvölgy és ez az amit most nagyon nehéz lesz megmondani, hol lesz idén az Arsenal-nal. Jesus-ra visszatérve, szerintem a februari City elleni métkőzést követően már a pályán látjuk az EL-ben. Ennyire én nem egyek előre, március végéig :) egyenlőre az Everton ellen hozzuk le a 3 pontot. Dyche azért lett odatéve, mert vele meglehet a bentmaradás, de nem gondolom, hogy a 16-17.helynél előbb lesznek. Nem tudom mi történik Liverpool-ban, de se a piros se a kék felén nem mennek jól a dolgok. A Vörösök nem is igazoltak a télen, a kékek meg Lamparddal elképzelések nélkül játszottak.Haalandot le lehet venni a pályáról? Igazából szerintem KDB , Gundogant es Mahrezt kell megfolytani és akkor Haalanddal is fel lehet venni a versenyt. Holding nyúzta rendesen, de Saliba szerintem fel tudja vele venni a versenyt minden tekintetben, viszont van egy olyan érzésem, hogy e merkozest latva Pep Alvarezt fogja kezdetni Haalanddal szemben és ez lesz a varatlan huzasa, de ne legyen igazam.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-01 10:17
A február-március most kritikus lehet. Januárral 5 pontot tartottunk a City előtt, ami nagyon jó (úgy hogy 2 elmaradtunk van, 1 ebből City), most viszont 2 hónapig nem lesz nagy rangadók, viszont nehéz, küzdős meccsek jönnek. Kezdünk az Evetonnal, idegenben ahol Dyche lett az edző. Ő Arsenal mumus, de ha még ellenünk nincs is ideje meghonosítani "futball filóját", tartok tőle, hogy hetekkel a City előtt a csapat felét szétrúgják, akár nyerünk, akár nem. Eztán itthon a Brentforddal, szintén kötelezől, de a Darazsak szúrtak már meg sokakat (igaz otthoni környezetben). Utánuk pótlás a City ellen, itthon, remélem ellenük is vért isznak a fiúk, és ahogy tették idén minden csapattal, akik a közel múltban átgázoltak rajtunk, a Cityt hazai környzet előtt lefocizzuk. Február két utolsó hétvégéje pedig Emery féle Aston Villa idegenben, ők most felszálló ágban vannak, és a mindig kiszámíthatatlan Leszter itthon. Márciusban az Eb selejtezők miatt szerencsére csak 3 bajnokit tolunk, Bournemouth (O), Fulham (I) és Palace (O). Ezek mellé jön majd két EL nyolcaddöntő. Talán ez a hónap tűnik még könyebbnek. Múltkor azt írtam, de szeretném már ha január vége lenne. Most márciusra mondom ezt :D Ugyanis nagyon szurkolok, hogy ezt a két hónapot jól hozzuk, amivel a Cityvel szemben az előnyt meg lehet tartani és egy EL negyeddöntőt ki lehet harcolni (sorsolástól függ persze). Utána jöhet egy brutál április-májusi hajrá. Summa summárum, izgalmas hetek és remélem hónapok elé nézünk. Go Gunners!
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-01 10:08
A szezon további részével meg még mindig óvatos vagyok. Bár egyre büszkébb vagyok a csapat eredményeire, de sajnos egy olyan bajnokságban, ahol a City van rettentő nehéz bajnoki címet szerezni, kb alig hiábzhatsz (ld. Pool esete amikor 90-en nem tom mennyi pont nem volt elég). Ha másodikak lennénk és az El-t sem húznánk be persze annyiban csalódott lennék, hogy a 3-ik szezonunk kupa nélkül, de mint eredmény nagyon szép lenne ez is. Ettől függetlenül mostmár egyértelmű a cél, hogy egyik ha nem mindkét sorozatban a végső győzelemre menjünk rá. Januárunk a rangadók hónapja volt, amit szerintem jól hoztunk. A 3 bajnoki rangadónál 7 ponttal számoltam, hiszen minden meccset megnyerni lehetetlen, ld. City is sok rangadót játszott most azért a Unitedtól ők is kikaptak. A Castle ellen hazai pályán nem örültem a pontvesztésnek, mert a csirkék és Unitedtől jobban tartottam, de szerencsére őket megreguláztuk. Az FA kupa egy edző meccs volt, mindkét csapat egyfajta trailert nyomott le a bajnokik előtt, egy buta gól döntött semmi más (meg Party kidőlése). Tetszett, hogy Haalandot semlegesítettük a második félidőben momentuma nem volt (ettől még veszélyes a srác de jó indulási alap).
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-02-01 10:02
Én is úgy tudom, hogy Jesus márciusban még max csak edzeni fog, tehát áprilisban lesz bevethető. Viszont az áprilisunk alapból brutális hónap lesz, nembeszélve ha az EL-ben is tovább jutnánk, jól jöhet ha addigra felépül. A téli ablakkal én azért annyira nem vagyok megelégedve. Trossard jónak tűnik, de a lengyel hentessel szerintem nem sokra megyünk, míg a Chelse-től elhozott 30 feletti kalsszisokkal rendre befürdünk. Persze lehet ő lesz a kivétel, legyen úgy. Nekem picit továbbra is az a gondom, hogy vannak posztok amik rettentően túltelítettek, minőségben is és vannak amik ordítanak a hiányosságoktól. A bal oldalunk jelenleg úgy néz ki, hogy zicsenko, tireny, martinelli és trossard is ott játszik, nembeszélve, hogy Tomi-t is Arteta elkezdte a balon használni. Ezekkel szemben középhátvédre csere szegény Holding, akit mint ember szeretek, de lássuk be időhúzó cserének jó, vagy 10 percekre, mert keménységgel nem lehet sebességet pótolni. Vk-nk szintén ilyen, Xhaka idén tényleg jó, de amikor Party nincs kint a pályán rettentő nehézkes a játékunk, oda még mindig hiányzik egy nagyon jó helyettes. Mondhatnám ez a csapat Achilles-ina. Ezek mellett van egy rahedli tehetségünk, akik vagy akadémisták, vagy vettük (Pepét leszámítva mindet olcsóbban), akikkel továbbra is az a gond, hogy azt érzem pár szezon kölcsön, aztán tovább értékesítjük őket. Lokonga, Tavares (bár vele elvileg Arteta számol a balon, de ennyi ember mellett még kb Tireny is távozni is fog nyáron, már most 3-ik számú választás, túl nagy luxus lenne 4-iknek), Cedric, Marquinhos, Patino, Pepe, Balogoun vagy éppen AMN. Nelson már a nyáron el lett volna passzolva ha nem sérül meg ilyen csúnyán.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (22 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 31
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design