FA kupa | 3. forduló
2023-01-08 23:45 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
Oxford United - Arsenal

A 2022/23-as szezon FA kupa sorozat 3. fordulójában kezdi meg szereplését az Arsenal, ahol az az Oxford United lesz az ellenfél, akivel 20 éve ugyan így januárban (2003.01.04.) az FA kupa harmadik körben találkoztak. Akkor 2-0 arányban, hazai pályán az Arsenal nyert és jutott tovább, egészen a döntőig, amit meg is nyert. Tehát egy győzelem az Oxford ellen akár egy jó ómen is lehet?!
Az biztos, hogy aki holnap továbbjut az a 4.körben a Man.City-vel mérkőzik meg.
Tavalyi évhez hasonlóan, idén is tiszta fehér szerelésben lép pályára az Arsenal a "No more Red" kampány részeként. A mezek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Arteta nagyon pozitívan nyilatkozott Smith Rowe-ról a héten, ahol többek közt azt emelte ki, hogy mennyi poszton számíthat rá - szélen, támadó kp-ként, hamis kilencesként - és mekkora erősítés lesz a csapatnak a tavasszal valamint, hogy fokozatosan kell megkapnia a meccsterhelést, mert elég sokat hagyott ki.

Egy kis átigazolás:
M. Azeez: visszarendelte őt a klub az UD Ibiza csapatától, sorsa hamarosan eldől.
Vannak érdeklődéseink, de konkrét játékos még nem érkezett. Mudryk klubja tovább alkudozik, hamarosan megtudjuk London melyik felére érkezik. J.Félix-et 5M fontért vennék kölcsön Edu-ék, majd nyáron 70M font alatti összegért végleg, egyenlőre az Ath.Madrid kevesli mindkét összeget. Declan Rice-t nyáron szeretnék elhozni Eduék és ettől függetlenül akár már télen megszereznék Danilot, akit a Palmerias el is engedne. Emellett Tielemans is azon a játékosok közt szerepel, akik elé nem görgítenek akadályt a Leicester-nél, ha távozni szeretnének.

Hiányzók:
Jesus, Nelson - sérülés

Kezdő:
Turner - Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney - Vieira, Elneny, Lokonga - Saka, Nkeitah, Martinelli

Csere: Hein, White, Zinchenko, Partey, Odegaard, Butler-Oyedeji, Smith Rowe, Xhaka, Marquinhos

Kezdés | 21:00
Tv | Spíler 1
Játékvezető | Coote D.
Helyszín | Kassam Stadion (Oxford)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-01-14 20:28
En a holnapi merkozesre koncentralok, csinaltam is hozza egy új "h8rt". Mudryk árából biztosan lehet találni 2-3 jatékost igy januárban, de ez Eduek feladata. Sajnos ugy nez ki, a penz beszél a kutya ugat...es ez nem fog valtozni.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2023-01-14 19:28
hát elég luzer megint az átigazolási tárgyalási politika....megértem én hogy a gyerek nem ér 100 milliót (mondjuk leszarom mert nem az én pénzem) de akkor mi a retkes faszomért szarakodtak két hete vele. Nagyon remélem hoznak valakiket mert Arteta minden interjúban mondja, hogy kevesen vagyunk. Itt az esély baszki PL-t nyerni de el fogják januárban baszni!!! De akkor remélem a szivarozó Edu-t fogják seggbe baszni májusban! Rohadna meg az is, hogy olyan balfasz, hogy nem tud elhozni senki ha más is versenyben van érte. Cselzi meg egy rohadt banda...menjen is oda 7 évre baszki...ott legyen a temetőbe.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2023-01-14 19:01
Konkrétan Mudryk utazik Londonba orvosira...Mi a fa...mal tudták meggyőzni? A sok Arsenal-os poszt után egy ilyen döntés (mert biztos ő választott) nem szimpatikus, talán jobb is ha nem jön Ebből Trossard/Tielemans tél lesz :)
 
Profil
Üzenet
MrVadallat véleménye:
2023-01-14 18:46
Szar van a palacsintában, Fabricio most tette ki hogy a Sahtar megegyezett a Chelsea-vel Mudrykról... már csak Mudryknak kell belemennie, de ő meg ide akarna jönni, azért nincs még nyélbe vágva :/
 
Profil
Üzenet
nemes71 véleménye:
2023-01-14 18:31
nem halt ki a link Tolókám ,azért mi páran szoktunk lenni:)
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2023-01-11 15:17
A meccseket én is követem, de mostanában az idővel hadilábon állok. Ez az Oxford elleni meccs egyfajta edzőmeccsnek elment, de többnek nem. Az első félidővel nem voltam megelégedve, a másodikban is pont annyival tettek bele többet, hogy egy gól meglegyen, majd kontrákkal lezárjuk a meccset. A bajnoki sorsolást tekintve ez persze kicsit érthető is. A szarkák elleni meccstől mint sokan én is tartottam, így a pontvesztés annyira nem lepett meg, győzni nem lehet folyamatosan, egy-két botlás mindig benne van, úgy voltam vele, inkább itt mint a brighton vagy west ham ellen. Utóbbi kettőt szépen lejátszottunk, a szarkáknál viszont nem is az elmaradt 11-esek zavartak, inkább az, hogy a szezon során most láttam a fiúkon először a "bajnoki" terhet. A Newcastle is rettenetesen izgult, de mi is, ami nem tett jót a meccsnek, ezért az elejétől 0-0 vagy egy szerencsés 1-0-al számoltam. Remélem ezt az izgulást Artetaék is látták és valahogy kezelik, mert a szezon legkritikusabb időszakában vagyunk. Valahogy kivételesen mi és a Citiy is most tud le több rangadóját ami sok mindent meghatározhat. A City és mi is csak márciusban vagyunk érdekeltek az európai kupában így ez a két hónap a bajnokságra mehet ezerrel. A City velünk szemben kupázik még a ligákkal is, ahogy a Bl-t is tán előbb kezdi. A csirkék elleni idegenbeli és a United elleni itthoni meccs több tekintetben stratégiai vízválasztó. Nemcsak a bajnoki tabella éléről van szó, hisz ha a legjobb álmaim bejönnek és verjük mindkettőt, tulajdonképpen két fősre redukáljuk a versengést, de ami még fontosabb a BL indulás felé teszünk hatalmas lépést. Mert számomra továbbra is a BL indulás a fontos, (az elsőségért ettől függetlenül lehet hajtani). Ha a Spurs és United ellen a lábak megremegnek, nemcsak lecsúszhatunk a második helyre, de a 4-ik is nagyon forró lehet számunkra. Nem beszélve, hogy időközben egy City FA kupa és egy idegenbeli Everton is jönni fog. Utóbbinál is nagyon észnél kell lenni ld. tavalyi szezon. Szerencsére talán Jesuson kívül nincs sérültünk (remélem Saka-nak nem maradt vissza semmi hétfőről), Nketiah lődözi a gólokat, tehát egyátalán nem vagyunk esélytelenek. De remélem a csapat bizonyítja, hogy az utóbbi évek rossz szokásait is sikerült levetkőzni és egy kritikus időszakban nem roppanak meg a teher súlya alatt. Most tényleg azt érzem, hogy lennék egy hónappal idősebb, mert addig ez fog a fejemben pörögni...

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (8 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design