Europa League 3. forduló
2022-10-06 13:31 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

ARSENAL V BODO/GLIMT
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
/Arsenal Media 2022. október 05./

Mikel Arteta tegnapi sajtótájékoztatójából szemezgetünk a mai EL mérkőzéssel kapcsolatban. A főnököt megkérdezték többek között az ellenfélről, a keretek egy részének lehetőségeiről és a szerződéshosszabbításokról. Itt van minden, amit mondania kellett:

Bodo/Glimttel szemben:
Elvégeztük a házi feladatunkat. Nyilvánvalóan felhívtuk a játékosok figyelmét a holnapi (mai) érkező csapatra, a történelemre és arra, amit az elmúlt néhány évben csináltak, és a csapatban van Martin (Ødegaard), aki nagyon jól ismeri őket, és elvégezte a házi feladatát az öltözőben, hogy megértsék, hogy holnap nehéz meccs lesz.

a csapatunk forgatásáról:
Ezt kell tennünk [fenntartani a lendületünket]. Ennek legjobb módja az, ha minden egyes nap felkészülünk a feladatra és mindenre koncentrálunk, amit jól csinálunk, és alázatosak maradunk. Sok mindent kell még javítanunk és meg kell őriznünk azt a hajlandóságot, hogy minden egyes nap jobbá váljunk és hogy fokozzuk a versenyt a csapat tagjai között, mert most mindenki játszani akar holnap.

a Saliba, Saka és Martinelli új ajánlatairól:
Nyilvánvalóan meg kell terveznünk a jövőt és mindannyian dolgozunk rajta. Edu a csúcson van és megpróbáljuk a dolgokat a megfelelő módon csinálni, tisztességesen. Megpróbáljuk a lehető legjobb módon megtervezni és jutalmazni azokat a játékosokat, akiknek véleményünk szerint nagy jövője van a klubnak. . Ha lesz valami bejelenteni valónk, megtesszük.

arról, hogy a játékosoknak ne maradjon egy év a szerződésükből:
Nem tudom, [ha azok a napok a múltban vannak], minden játékos más, és ami a múltban történt, biztos vagyok benne, hogy a felelős embereknek megvolt a megfelelő oka vagy megpróbáltak valamit, ami előnyös volt a klub számára. Igyekszünk ugyanezt tenni, és gondoskodni arról, hogy a klub mindig védve legyen, hogy a klub mindig jó helyzetben legyen a továbblépéshez, és hogy a játékosok örüljenek, hogy itt lehetnek.

arról, hogyan helyezi előtérbe az Európa Ligát:
Ez egy nagyon fontos verseny számunkra. Tudjuk, milyen fontos a csoport élén állni. Kemény versenyünk van és hazai előnyünk is van, ezért ki kell használnunk. Ezért nagyon fontos számunkra a holnapi (mai) meccs.

a Bodo játékosokról, akiktől tart:
Van néhány nagyon jó játékos és egy nagyon jó edzőjük is.

Thomas Partey-ról:
Nem volt ilyen következetes az elmúlt hónapokban, nyilvánvalóan az átélt sérülések miatt. Benne volt és megcsinálta - ilyen nagy teljesítmény [a Tottenham ellen]. Kivételesen hozzájárult a csapathoz, és nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményével.

Partey sérüléséről most:
Teljesen rendben van. Rendszeresen kell játszania és meg kell találnia az összhangot ezen a szinten.

arról, hogy problémás-e, hogy a Man City fiziológusa tud Martin Odegaard egészségi állapotáról:
Nem, szerintem nagyon gyakori, hogy a stáb - legyen szó gyógytornáról, orvosról vagy erőnléti edzőről - a válogatottaknál is dolgozik. Manapság a futball annyira összefügg, mindannyian ismerjük egymást, valaki dolgozott valakivel valahogy így az információ mindig elérhető, ha meg akarod találni.

amit Martin Odegaard mondott neki:
Csak arról beszéltünk, amit láttam. Ugyanezt fogom tenni a személyzettel is és nagyon világos volt. Pontosan ugyanezt a véleményt mondta, és azt mondta, hogy holnap nagyon kemény meccs lesz.

arról, hogy ez nagy lehetőség-e Reiss Nelson számára:
A tavalyi kölcsönbe adása után vissza akartuk vinni, hogy lássuk, van-e változás, és van-e esély arra, hogy valóban a következő szintre léphessünk. Úgy gondoljuk, hogy benne rejlik a potenciál, és úgy gondoljuk, hogy láttunk valami különlegeset Reissben. Része volt az akadémiai rendszerünknek, és most lehetősége nyílik rá. Majdnem három hónapja volt ki egy sérülés miatt, most visszatért, teljesen fitt és játékra kész. Most már csak percekre van szüksége.

arról, hogy tud-e hasonló utat követni, mint Smith Rowe, aki szintén sérüléseket szenvedett:
Ezt kell tennie, és ezt most meg kell mutatnia a pályán. A hozzáállása és az, ahogyan az elmúlt egy évben érett és fejlődött, nagyon lenyűgöző volt, azt hiszem mindenki róla beszél és most meg kell mutatnia a pályán.

Martin Odegaard vezető szerepéről a csapatban:
Szerintem amikor beszél, mindenki hallgat rá, ami nagyon fontos tulajdonság. Igaz, hogy valószínűleg nem ő a leghangosabb, de ő olyan, aki minden egyes nap példát mutat és mindig a megfelelő dolgokat cselekszi.

Igazán alázatos, mindenkinek próbál segíteni, maga elé helyezi a csapatot és hatalmas szeretettel és szenvedéllyel rendelkezik ez iránt a játék iránt, amit nagyon szeretek és szeretne fejlődni. A lehető leggyorsabban akarja hajtani ezeket a fiúkat, és hisszük, hogy ő a megfelelő ember, aki képviseli azokat az értékeket, amelyek a klubnál vannak.

arról, hogy az Európa Liga segítség vagy akadály:
Ez egy segítség. Európában játszani mindig nagyszerű és azt hiszem holnap (ma) ismét remek hangulatban lesz részünk az Emiratesben. Azokat az estéket szeretnénk (BL) produkálni, és tudjuk, hogy tegnap és ma is játszani akarunk, de jelenleg ez a mi valóságunk, és el kell fogadnunk. Ez a következő lépésünk része.

három meccset játszani egy héten:
Ez egy próbája az alakulatnak a létszám és a minőség szempontjából, amivel a változtatások során rendelkezel és, hogy mennyire veszed ezt észre. Ugyanakkor arról van szó, hogy hogyan tudsz következetesen a legmagasabb szinten játszani és ezt megkövetelni magadtól, sikeresen teljesíteni.

Nem az előző szezonban, hanem idén is meg kell tennünk különböző okok miatt, de úgy gondolom, hogy a világbajnokság után mindenkinek képesnek kell lennie erre, különösen a mostani menetrend alapján.

Kezdő:
Turner - Tomiyasu, Holding, Gabriel - Marquinhos, Lokonga, Xhaka, Tierney - Vieira - Nketiah , Martinelli

Tv | RTL II
Kezdés | 21:00
Játékvezető | Osmers H. (német)
Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (6 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 29
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design