Premier League 6. forduló
2022-09-03 09:13 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

Az augusztust remek formában kezdte az Arsenal az angol bajnokságban, 5 mérkőzés / 5 győzelem / 13 rúgott, 4 kapott gól. Egyedüli 100%-os csapat a bajnokságban és a M.City, Tottenham, Arsenal hármas mondhatja el magáról, hogy veretlen ebben a szezonban. Ami eddig nagyon pozitív, hogy akcíó gólt egyet kapott Arteta csapata (Saliba öngól, Mitrovich Gabriel töketlenségét használta ki, D.Luiz szögletgólja erősen vitatható) és minden gólra nagyon gyorsan válaszolt is. A sérülések elérték nem meglepő módon az ágyusokat is, s bár az átigazolási ablak vége nem lett szúrkolói szemmel a legörömtelibb, összeségében szintet lépett eddig Arteta/Edu.

Az igazi erőpróba talán most lesz, egy olyan M.United ellen, ahol a nyáron kinevezett Erik t.Hag első két bajnokián meglepő módon vesztes mérkőzést játszott, majd zsinorban 3 mérkőzést is megnyert, köztük a Liverpool ellenit is. Az látszik, hogy hátul EtH is megtalálta a legerősebb megoldást, majd Casemiro érkezésével a középpályájuk is rendben lehet a következő hetekben, elől egyenlőre gyengébben muzsikálnak, ami a vasárnapi mérkőzésnek nagy ára lehet. Szoros mérkőzés lesz, ahol mindkét csapat kemény védekezése mellett a kulcs, hogy a kialakított helyzetek mennyi százalékban fejeződnek be góllal. Jelenleg az Arsenal támadásban előrébb tart, mint az MU. de egy ilyen rangadó mindig 6 pontos mérkőzés.

Sérültek

Arsenal: Odegaard, Ramsdale, Zinchenko még megfigyelés alatt, hamarosan döntés születik róluk. Partey 2-3 hét múlva visszatérhet, Elneny hónapokra kidőlt. Nelson novemberig biztosan kidőlt.

Man.United: Martial sérüléssel bajlódik

Kezdő:

Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Lokonga, Xhaka - Saka, Odegaard, Martinelli - Jesus

Csere: Turner, Holding, Cedric, Tomiyasu, Tierney, SmithRowe, Vieira, Marquinhos, Nketiah

Tv | Spíler 1

Kezdés | 17:30

Játékvezető | Tierney P.

Helyszín | Old Trafford (Manchester)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2022-09-08 12:17
Sziasztok, mar most keszitettem estére chatet, [link]
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-09-08 10:50
Az eredmények szerint Cedric és Smith Row is sérült. Árulja mér el valaki hogy mi a rákba sérültek le? Ha minden meccsen 2 emberünk dől ki akár a kezdőből akár a cseresorból annak nem lesz jó vége.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2022-09-06 08:58
Sajna ostobán belefordultunk a késbe. Idióta taktikával játszottunk. Mintha nem tudta volna Arteta, hogy a MU ezt fogja játszani. Pedig csak a taktikai felállásukat kellett volna értelmezni. Fernandest Eriksen vonalába hozta hátra Ten Hag: egyedül a kiugratások, a mélységi játék volt rájuk bízva. A középpályás védekezést a henteseikre bízták, de különben is leszarták a középpályát. 80 %-ban miénk volt a terület, de semmire nem mentünk vele, mert a kapu előtt bizonytalanok voltunk. Pont az inverzét kellett volna játszanunk, mint amit csináltunk. Vieirát sokkal hamarabb be kellett volna hozni, volt egy-két fernandeses akciója. Xhakával továbbra is csak eggyel többen vagyunk: lassú, nem a saját helyén játszik. Többször rá (a tizes pozíciójára) jön ki a játékunk, de nem veszélyes a kapura, mert technikailag nulla. Summa summarum: csak látszatra voltunk jobban a vörösöknél, valójában -- ahogy többen is mondtátok -- kiszivatott minket (Artetát) a MU (Ten Hag). Egyénileg: Ramsdale benne volt az első kapott gólban, szörnyen helyezkedett; White üres térben mozgott: szárnyvédőként lassú és körülményes (Tomi szerintem is jobb ebben a pozícióban); Gabriel buta négerként játszik néha: inkább a saját egójával foglalkozik, mintsem a játékkal; Zinchenko és Lokkonga vasárnap nagyon gyengén játszott, semmi hasznukat nem vettük. Továbbra is Öde és Martinelli viszi a csapatot, de Jesus is nagyon elhivatottnak tűnik. Nincs nagy vész, de legyen ez tanulság Arteta számára: jobban át kell gondolni a taktikát, mert ami az egyik csapat ellen működik, az korántsem biztos, hogy a másik ellen is fog. Az Evertont ütni kell.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2022-09-05 14:25
Nem varrnám közvetlenül a védelem nyakába a gólt/gólokat. Az az igazság, hogy öngyilkosság ez ellen a MU ellen ennyire feltolva focizni. A kicsik ellen meg akár a hazai rangadókon elvárom, hogy dominánsan lépjünk fel, de tegnap csak simán át kellett volna adni nekik a területet, és a saját játékukkal megbaszni őket. Tudjuk hogy kontrákból még mindig gyilkosok. Ezt megint beszoptuk, de van aki még nem szokta meg ezeket a cumikat az Old Traffordon? Régen is mindig ez volt. Nem baj, csak tanuljunk belőle, ilyen meccseken kicsit óvatosabbnak kell lenni. Mondjuk tény, Gabriel hibázhatna kevesebbet is, tegnap is hova rongyolt ki, fogalmam sincs az első gólnál, nekem Saliba higgadtabb és jobb védőnek tűnik. Meg Tomiyasut is jó lenne visszaintegrálni a csapatba, mert White igen lassúcska oda a szélre, és a támadóharmadban szarok a megoldásai. Összességében nincs gáz, elvégre vezetjük a bajnokságot, csak annyi kell, hogy ez a vereség nem szabad, hogy mély nyomot hagyjon a csapaton. Csütörtökön rotálni kell ezerrel, már amennyire ezt a sérülések megengedik. Az Everton ellen meg simán nyerni kell Partey nélkül is, bár picit gyanus, hogy nem nyertek még meccset, ilyenkor szoktunk lehajolni szappanért....
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-09-05 11:35
Kicsit sokat írtam még de ettől még nem vagyok negatív a csapattal szemben, mert lehet előre éreztem hogy a juhnyán ellen megy el a veretlenségünk. Ha a hétvégén hozzuk az Evertont nincs gond, (ne ellenünk nyerjenek idén először) van ilyen nyilván nem véletlenül egy csapatnak sikerült veretlenül bajnokságot nyerni, azért lehetetlen nem kikapni 38 meccs alatt. Azt nem szeretném ami Arteta Arsenaljára jellemző. A hullámzó formát. Nyerünk 5 meccset majd egy vereség miatt zsinorban vesztünk 3-at 4-et. Tavaly ezen ment el a BL nemcsak az egyetlen elcsalt Tottenham elleni meccsen.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-09-05 11:32
Szasza ezt nem is tudtam én is hasonló babonás okból nem voltam chaten eddig. Csütörtökön megyek, pedig bevetettem más babonáimat is, koncertre mentem, ha pedig fontos meccset koncert miatt kell kihagynom mindig nyerünk. Hát most nem. Összefoglalót láttam csak, de látszik azért a csapat hiányosságai amit itt már többen jeleztek. A védelem nincs rendben, pedig két fiatal belső védőnk van, mégis vagy helyezkedni nem tudnak vagy szarnak futni. Egyszer még be lehet nézni, de 5 kiugratás az sok. Anno Merte és Kosieny sokkal lassabak voltak (Monreal a bal szélen meg végképp) mégis biztosabb védelem volt (fénykorukban nem a végén). Remélem tapasztalattal a fiók is hasnlóra növik ki magukat. Szerintem hiba volt Zincsenko kezdetése is, amikor láttam hogy ő kezd már féltem. Persze vele gyorsabbak és technikásabbak vagyok, de Tireny ha sérült a védekezésben sokkal jobban tud segíteni. Én pont ezért a skótot kezdettem volna. Saka végre gólt lőtt remélem nála átszakadt a gát és formába jön, szükségünk van rá. Martinelli minden meccsen vág egy gólt, de akkor is a másik nagy gondunk a helyzetek elpuskázása. Aki látta tudja az Aston Villa ellen is 1-0 volt a félidő pedig mehettünk volna 4-el vagy 5-el is, a Villának köze nem volt a meccshez a semmiből mégis egyenlítettek. Ha van ennyi helyzetünk és bevágunk belőle 4-et kit érdekel ha a semmiből találnak egyet, de így majdnem meg is szívtuk, de ott még kijött a lépés. Egy Old Trafordon bármilyen szakadék Uniteddal játszunk nem engedhetünk meg ilyet.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (38 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design