Premier League 5. forduló
2022-08-31 10:43 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

Elérkeztett az ötödik forduló az angol első osztályban, ami nemcsak azért lesz komoly erőpróba, mert van jó pár sérült Arteta csapatában, hanem mert 4 napja játszottunk egy nehezen nyerhető mérkőzést a Fulham ellen majd a hétvégén már Manchesterbe utazik a csapat a Vörös Ördögökhöz. Kell a rotáció/keretmélyítés, amit holnap éjfélig meg is tehetnek Edu-ék.

 

Sérültek:

- Partey még biztosan nem játszhat, de a hírek szerint 3-4 mérkőzést kell kihagynia

- Zinchenko már edzett tegnap a csapattal és jó esély van rá, hogy ma este pályára léphessen

- Elneny hosszabb időre kiesett...(hónapokra)

- Nelson továbbra is sérült

 

Átigazolás:

- Bellerin szinte biztosan távozik ma/holnap (Olasz vagy Spanyolországba)

- AMN szintén távozóban, bár az ő esete kérdéses lehet a sérülések/érkezők fényében.

- Mudryk lehet a szélső megoldása az Arsenal-nak

- Tielemans ügyben továbbra sincs előrelépés

Kezdő:

Ramsdale - Whitey Saliba Gabriel Tierney - Xhaka Lokonga - Saka Odegaard Martinelli - Jesus

Csere: Turner, Holding, Tomiyasu, Cedric, Smith, Vieira, Smith Rowe, Marquinhos, Nketiah

 

Tv | Anérna4/Match4

Kezdés | 20:30

Játékvezető | Jones R.

Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2022-09-07 14:21
Szegény Tolokam,sokáig kellett várnod egy kis artetazasra.Elfelejted említeni,hogyel ettek egy gólunkat,les volt az o harmadik goljuk,s Saka tizenhatoson belüli felvagasaert nem ítéltek meg egy nyilvánvaló tizenegyest.A csapat szépen és jól játszott,ha nincs a nyilvánvaló bírói részrehajlás nem veszítünk.
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2022-09-02 19:38
ui. chaten tudatosan nem vagyok pedig bírom az ottani csapatot....babona, addig amíg tart a győzelmi széria nélkülözni kell az éles meglátásaimat :) Remélem még 33 meccsig! :) De lélekben veletek vagyok! Meg tolom a hamburgert is minden meccs előtt!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2022-09-02 19:35
Hát nagyon ambivalens ez most nekem is. Amilyen faszán pörgött úgy szarta össze magát az egész. Tipikus! Attól lett herotom, hogy az eladásra fogták az elmúlt másfél hónapot oszt lófaszt se adtunk el csak kölcsön meg ingyen..leszámítva Leno 5 millió talán....köpj az égre és állj alá. Na de aki nézte a sorozatot az Amazonon látta a csávókat akik intézik az ilyen ügyeket. Aki a twiterről értesül arról, hogy Auba barszelónában tárgyal.....hát az kb a nagybanin vette a jogi diplomát színvonal. Majd itt is lehetne egyet tisztogatni. A nagy tervezésnek az lett a vége, hogy beszopattunk magunkat rendesen. Értem én, hogy azért a játékosért ne fizessünk sokat akinek 1 év múlva lejár a szerződése, de kérdem én sejtelmes hangon: mikor kell nekünk az a gamer most vagy 1 év múlva? A választ nyitva hagyom. Csak bennünket tudnak így megszívatni hogy 1 évest eladunk ingyen vagy szerződést bontunk vele, de ugyanilyen szituban egy kieső Villa leszopat meg egy Leszter is.....! Na mindegy, ezen már nem tudunk változtatni, sérülés lesz kár is reménykedni. Jön még itt a szívás az biztos! De mit tudunk tenni, kitartunk. Jön vasárnap meg Paul Tierney aki eddig kétszer vágta ki Xhakat pirossal....szólok annak aki fogadni akar! MI szurkolók vagyunk az ellenállás! Hajrá!
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2022-09-02 15:33
Haaat, igen...3 olyan szabadon igazolhato jatekos van, aki lehetseges szoba johetne, de veluk is csak mennyisegben es nem minosegben lennenk meg. Diakhaby (bal es jobb oldali tamado) 26 evesen, Barkley kp-ra (28eves) es meg ott van Delph...32 eves, Arteta ismerheti, tud vkp-t es szelso vedot jatszani, kerdes a minoseg mindegyiknel.
 
Profil
Üzenet
henriberi véleménye:
2022-09-02 11:51
Kurvara elcsesztek a veget a szokasos szarragassal. Amikor ekkora a baj, egyreszt nem adod kolcson AMN-t, masreszt nem szarakodsz plusz minusz 5 millan a Villaval, mert a kovetkezmenyek sokkal tobbe kerulhetnek a klubnak es a lendulet is megtorhet. Az elmult hetekben nem ertem mit csinaltak a tavozok kolcson ugyletein kivul. Azt se nagyon ertem miert volt szukseg kozel 40 millaert egy pehelysulyu portugal kolyokre, aki nagy kerdes, hogy bevalik-e a PL-ben raadasul tamado kozep es nem azon a poszton kellett volna erositeni, ahol mar ott van Ode es ESR. Inkabb Tielemans-ra vagy Luizra mentek volna ra. Mindketto tapasztaltalt, bizonyitott PL sztar, es joval olcsobb lett volna. Nem marad mas hatra mint vmelyik free agentre ramenni (pl Barkley, o eleg harcos gyerek), hogy meglegyen a min letszam. Es akkor a szelso kerdesrol nem is beszeltunk, pedig ott is kellene vki pl Saka helyett aki total forman kivul jatszik (szinte csak hatrapassza van es nagyon kiszamithato, lassu a jateka) vagy Martinelli tehermentesitesere, aki hajt mint az allat, de bele fog faradni es vagy ke le fog serulni annyit faragjak. A hetvegi meccsre nagyon fel kell keszulni mentalisan, mert a donto pillanatokban ez mindig gond volt Artetanal (ld Tottenham tavaly).
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2022-09-02 09:32
hat ez nagyon gaz amit muveltunk, megint ugyanott tartunk ahol eddig...most még jottek az eredmenyek, de még 1-2 serurlt és vege a szezonunknak, nem is ertem, ezt hogy gondoljtak....na mindegy ugyanaz a tortenet minden evben, de ebből kell most mar fozni ami van.....a masik meg Aubameyang a Chelseaba igazolt, amit lassunk be nagyon jo erosites es azt nyilatkozta, hogy van még egy befejezetlen ugye a Premier leagueben, gondolom rank gondolt....Ki hitte volna 1 éve ilyenkor, hogy a csapatkedvenc gollovonk a chelseabe fog futballozni....nagyon szomoru vagyok.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (20 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design