Premier League 4. forduló
2022-08-27 13:13 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések
El is érkeztünk az angol bajnokság 4. fordulójához, ahol a Fulham csapatát látjuk vendégül. Mozgalmas volt ez a hét is, bár lehet nem annyira, mint mi szurkolók szeretnénk. Nézzük is az elmúlt hetet:

- Átigazolás:
Pepe egy évre kölcsön szerepel a francia Nice csapatánál, aki még a fizetés csökkentésébe is belement, csakhogy többet játszhasson.
AMN lehet a következő távozónk, akár aug.31-ig is elhúzódhat az ő ügylete.
Bellerin szinte biztosan nem lesz most a Barca játékosa, mivel arra a pozícióra mást válaaztottak, így egyre közelebb kerülve az áigazolási ablak végéhez elég sanszos, hogy fel lesz bontva a szerződése és ingyen csatlakozik a Betis csapatához.
Pedro Neto: hónapok óta megy a háttérmunka Neto leigazolásával kapcsolatosan, ő az elsőszámú kiszemeltje Edu/Arteta párosnak.
Tielemans: Amennyiben áron alul lehetséges, elhozzák, de ha nem engednek a rókák az árából, akkor jövőre, amikor ingyen igazolható lesz, akkor repülnek rá Edu-ék.

EL liga sorsolás:
A héten sorsoltak az EL ligában is, ahol a következő csapatokkal játszhatjuk az őszi csoportkörös mérkőzéseket az - A - jelű csoportban:
- Arsenal (Eng)
- PSV Eindhoven (Ned)
- Bodø/Glimt (Nor)
- Zürich (Sui)

Cabarao Cup sorsolás:
Arsenal - Brighton

Az FFP-ről:
"Megfelelünk a szabályoknak, nem hallottunk semmit az UEFA-tól, hogy gond lenne. A klub nagyon figyel erre." - nyilatkozta Arteta a pénteki interjúban.

Az ellenfélről:
A Fulham magabiztosan nyerte meg tavaly a másodosztályt, így egyenes ágon feljutott az első osztályba, ahol szeretne is megragadni hosszabban. Mitrovic 43 gólt szerzett tavaly, aki a Championship egyik leggólerősebb csatárának mondhatja magát. A PL-ben eddig nem jött ki neki a lépés - ilyen szinten - és nagyon reméljük, hogy nem ma fog ezen változtatni. A Fulham még veretlen ebben a szezonban ( 1W/2D | 5-4 ) míg az Arsenal egyenlőre egyedüli 100%-os csapat a bajnokságban ( 3W | 9-2 ) és a legjobb gólátlaggal is ők rendelkeznek. Sok van még hátra a bajnokságból,de ez a kezdés nagyon kellemes meglepetés nekünk, szurkolóknak! Az ágyúsoknál mindenki bevethető, kivéve Nelson-t, aki hónapokig kidőlt. Ez lesz Arteta 100-ik mérkőzése az Arsenal kispadján, remélem a csapat kitesz magáért és egy szép győzelemmel kedveskednek a spanyol trénernek, mert megérdemli!

Kezdő:

Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Elneny, Xhaka - Saka, Ødegaard, Martinelli - Jesus

Csere: Turner, Holding,Tomiyasu, Cedric, Sambi, Vieira, Smith Rowe, Marquinhos, Nketiah

Partey,Zinchenko: kidöltek, tájékoztatás róluk később

Tv | Spíler 1
Kezdés | 18:30
Játékvezető | Gillet J.
Helyszín | Emirates Stadion (London)


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-08-30 19:04
És így hogy Partrey, Elmeny és Zichenko már most sérült csak mi tudjuk ezt hozni. Persze utóbbit Tireny pótólja de az is bármiben le tud sérülni, ha ez így folytatódik szépen leszünk a bíztató szezon kezdet ellenére is. Pont most jön a Villa Gerard csapata meg tipikus ork favágást játszik, tuti faragni fognak minket ahol érnek majd a United, eddig bizakodó voltam, de ha a sérülési hullám folytatódik törölhetjük a fenekünket ezzel az átigazolási ablakkal is.
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-08-30 19:00
Hát mivel 140 millió körül költöttünk és a bevételi oldal lópikula a pénzügyi fair play miatt nem hiszem hogy nagyon van még mozgásterünk. Bellerin is ha megy imgyen... Az igazolások nem rosszak de az eladások évek óta a béka feneke alatt vannak így folyamatosan vannak hiányposztjaink. Hátvédeknél szükség lenne két belső és egy jobb védőre mert Holding és Cedriccel nem vagyunk kisegítve. Középpályán meg két védekező illetve belső középpályás hiányzik. Ha még Xhaka, Elmeny és Partrey hármas ép is (most a minőséget ne nézzük) akkoris mindegyik 30at súrolja már oda égető lett volna igazolni valakit hogy elkezdjük beépíteni. Tán Pedro Netot írták még de ő legalább 50 milla és szélső, ahogy előttem is írták a helyzet miatt védekező kp kell mert anélkül nem lesz egyszerű a szezon
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2022-08-30 14:04
Partey és Elneny kiesésével (meg Partey lehetséges lecsukásával) én inkább egy kezdőszintű kp-ra áldoznék, mintsem szélsőre (ugye vagy egyik vagy másik jön csak). Sőt, szerintem eleve lyukas még a kp-nk Parteystúl, Elnenystűl. Szélre bedobható ESR, elvileg Vieira is tud ott játszani, itt ez a Marquinhos srác, Nelsonnal nem tom mivan, Jézusunk is kitolható, szóval szerintem kp-n nagyobb a baj mind minőségben, mind mennyiségben.
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2022-08-30 13:45
most kezdem ugy erezni, hogy elszorakoztuk az atagiazolasi idoszak végét, valaminek még tortennie kell (most meg aztan biztosan, hogy Elneny is kiesett hosszu idore). Még 2-3 jatekosra lenne szukseg ahhoz, hogy helyt alljunk minden poszton, de megint sporolast erzek a levegoben...es igen jol kezdtuk az idenyt, de jon majd elorelathatolag egy-ket pofon, ne adj Isten egy két serules es a szezon kuka....na bizzunk az utolso napokban...go gunners
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2022-08-29 22:56
Tiszteletem Uraim! Rég írtam, gondoltam ide okoskodok én is már valamit, mert nem nagyon pörög az oldal. Azt már most látom, hogy megérte idén előfizetnem a sky-ra, ugyanis élvezhető mérkőzéseink lesznek idén! Az, hogy mikor kapjuk az első pofont, amitől visszaülünk a földre, szerintem nem kell sokáig várni. Előre is megvédve emiatt a csapatot, érzésem szerint jó úton haladunk, tetszik nagyon ahogy összepakolja a csapatot Arteta még úgy is, hogy nem a legnagyobb sztárokat tudjuk megvenni. Azt nem várhatja el senki, hogy a többi ( évek óta előttünk járó ) nagy csapatot ilyen rövid idő alatt behozzunk! Szerintem ebben a mezőnyben egy Bl hely nagyon-nagy eredmény lenne, mondjuk egy kupával ( amint már régebben írta valaki ) vagy El-döntővel megkoronázva! Ami tuti biztos, hogy kell a sikerekhez: Xhaka helyett vki és Partey mögé / helyett vki, valamint Gabrielnek egy terápiás elbeszélgetés, mondjuk Campbellel, aki helyre tenné lazulgatós urat! Ami talán a leggazdaságosabb lenne jelen pillanatban szerintem, Zakariát elhozni a juveból és Barkleyt. Érzésem szerint a mostani volt hosszú idő után a legjobb transzfer ablakunk, Saliba beépítésével és Jesus leigazolásával! Jesus úgy kellett mint egy falat kenyér!!! Nagyon veszélyes és agilis már 16-oson kívülről. Ilyen csatár kellett, aki lefoglal 2-3 védőt és Martinellivel ha már teljesen összekovácsolódnak… A sorsolásunk nagyon jó volt kezdésnek és bízom a jó folytatásban! Ui.: Ödének is jól áll a csk szerep! Puszi pacsi!
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2022-08-28 11:24
4X3=12 Ötig számolok, a 15 pont kötelező. A tegnapi meccsen egyedül Öde és Martinelli nyújtott elfogadhatót. Ez az Elneny-féle alibizés nálam mindig kiveri a biztosítékot. Mindig úgy helyezkedik, hogy nehogy megjátszható legyen, hogy nehogy neki kelljen előrevinni a labdát, hogy nehogy ütközzön a hátsó harmadban. Én már rég elküldtem volna a pampákra. Egyébként nagyon hiányzott Zincsenko és Thomas.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (16 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 27
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design