Premier League 25. forduló
2022-04-20 00:28 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

A Chelsea otthonába látogat ma az Arsenal, amely nem éppen top formában érkezik a Stamford Bridge-re. Március után ebben a hónapban 3 mérkőzésből háromszor jöhettek le pont nélkül Arteta "fiai" a zöld gyepről.

Ma viszont egy igazi Londoni derbi veszi este kezdetét, ahol az örökmérleg nyelve még mindig az ágyúsok felé billen:
- 201 lejátszott mérkőzés
- 77 Arsenal győzelem
- 59 döntetlen
- 65 Chelsea győzelem
- rúgott gólok: Ars / Che
281 / 265

Sérültek:
Az Arsenal-nál továbbra is kérdéses az achilles gyulladással küzdő Tomiyasu játéka, hétvégén az MU. ellen lehet nagyobb esély a kezdetésére. Lacazette Covid pozitív volt, elméletileg ma játszhat. Partey és Tierney ebben az idényben már nem lépnek pályára.
A Chelsea-nél Kovacic, Hudson-Odoi és Chilwell biztosan kihagyja a mérkőzést, Ross Barkley játékra alkalmas lehet.

Helyszín: Stamford Bridge (London)
Játékvezető: Moss J.
Kezdés: 20:45
Tv: Spíler 1

Várható kezdő:
Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tavares - Odegaard, Lokonga, Xhaka - Saka, Lacazette, Martinelli


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-04-21 16:24
ui: moss a fenéket mountra gondoltam
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-04-21 16:22
2. Szezonunk állása. Ilyenkor fájó az elhulajtott előző 9 pont, mert a 3-ik helyen lehetnénk. Simán nézve a mezőnyt mögöttünk a hajrára fordulva. Persze az Aston Villa, Leicester etc két vállra fektetése után és az azzal együtt jövő győzelmi sorozatban benne volt hogy elkezdünk bukdácsolni. A Palace és a Brighton ellen simán gondoltam hogy döntetlen akár kellemetlen vereség is benne van a pakliban mert ez a két csapat ellen sose megy. A szoton ellen dettó rengetegszer nem volt szerencsék, hát sajnos most sem. Felesleges is számolgatni, jelenleg ha BL indulást szeretnénk azt a 9 pontot a chelsea, united és west ham hármas ellen kell pótólnuk. 2 ebből idegenben, pokoli szinte lehetetlen feladat gondoltam. Nos a Chelsea az első lehetetlen küldetést felodotta nekünk. A csaptnak gratula, a fiataljaink tegnap jók voltak. Ramsdale az első gólt benézte, de a másodikról nem tehetett. Xhaka és Elmeny most egész stabilak voltak, Tavaressel továbbra sem vagyok megelégedve, de több jó indítása és felfutása is volt, de a srácot még építeni kell rendesen, mert sok labdavesztése van vagy sok labda megy el rajta. Cedric is jól szállt be a meccsbe, Holding is tartotta magát, tehát panasz nem lehet az amúgy nálunk is felforgatott kezdő összteljesítményére. Remélem a United ellen ez megadja a löketet, de Cristiano Ronaldo ellenünk mindig ficánkol, és egy utolsó stádiumos United is sokszor lépett már le minkat. Ergó nagyon nem lesz egyszerű meccs. Sajnos ha a következő két meccs elmegy, akkor a csirkék elleni már nem biztos hogy számítani fog, kb. akkor a 6-ik helyért mehetünk. Sajnos ez a győzelem is akkor ér valamit, ha a következő kettőn nem veszítünk sok pontot. Arteta karrierjének legnehezebb feladata előtt áll. eddig 1/3 reméljük 3/3 lesz és akkor lehet gondolkodni BL helyért induó véghajrára
 
Profil
Üzenet
Elithe véleménye:
2022-04-21 16:11
A tegnapi meccs azon kevés egyike volt amit nézni is tudtam. Nem tudom Tuchel és a Chelsea mit szedett be, hogy talán ezt a meccset a bajnoki pontjaik biztonsági érzete miatt a BL és FA kupa utáni hajtás miatt elengedte, de ez most így jól feküdt nekünk. Azzal számoltam hogy a kapunk elé leszünk szegezve és kontrákból élhetünk csak, ami kb így is volt a meccsen. A két védelem és középpálya felváltva balfaszkodott így a 2-2.-es félidőt jogosnak tartottam. Nketiah első gólnál lévő megoldása szép volt azt el kell ismerni, ahogy Ödegard lapos passza és Smith-Rowe gólja is. Utóbbi Sakával együtt amúgy az első félidőben megette reggelire a Chelseat. A második félidőben sajnos az lett amit megint gondoltam visszaálltunk védekezni, amire a harmadik gólunk szintén a chelsea védelem balfaszságából jött össze (Nketiah ettől függetlenül agilis volt). Itt én is azt hittem a chelsea bedarál majd minket, de kb még ramatyabbul jöttek ki, a védelmünk meg valamennyire stabilizálódott, így fogatlan oroszlánként passzolgattak vagy gyengén ívelgettek. A 11-est a bíró szinte azonnal befújta amin nem csodálkoztam, ugyanis látszott rajta, hogy addig amúgy szemet hunyt a chelsea játékosok favágásán, rugdosódásán etc. A tizit szerintem azért is adta meg ilyen könnyű szívvel mert már Moss bokataposása is piros lett volna, de ha még maradunk a sárgánál Moss az első félidei teljesítményéért is kaphatott volna legalább egy sárgát. Azquelita (nem tom hogy kell írni) pattoghat de örüljenek hogy nem 10 emberrel fejezték be a meccset vagy 9-el (neki is volt 2-3 sárga lapos megmozdulása a meccsen). A Chelsea játékosokról elmond mindent hogy a kakival egyenlő teljesítményük ellenére is a meccs végén pattogtak az elveszett mérkőzés miatt. Nos nem a bíró, vagy a mi játékunk hengere győzte le őket, hanem saját maguk tompasága. Bekapták azt amit mi a Palactól, az ilyen mindig nagyon kellemetlen, mert ilyenkor nem más hanem ők tehetnek a kialakult helyzetről (brentford elleni 1-4 vagy a Real elleni 1-3 zakó a mi 2-4-ünkkel azért jelzés értékű hogy valami nincs rendben náluk).
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2022-04-21 13:02
Én is úgy látom hogy két dolog miatt nyertünk. Egyrészt szar volt a dominó. Másrészt nem felállt védelem ellen kellett játszanunk. Remélem a juhnyáj ellen ugyanez lesz!
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2022-04-21 11:14
Hál' istennek Tuchel igencsak benézett valamit. Hamar rájöttünk, hogy itt nyílt meccs adódott a Kék B-csapattal, átrohantunk rajtuk, ők meg azt szenvedték, amit mi szoktunk a beálló kis csapatok ellen. Én speciel azt hittem, hogy ők fognak négyet rúgni. Tuchel is mehet Abramovics után. Gratula a fiúknak, jók voltak a fiatalok.
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2022-04-20 20:21
Azert csak szepen visszatertunk az alapokhoz Xhaka-Elneny kozeppalyaval...no comment

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (11 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 68
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design