Premier League 28. forduló
2022-03-06 13:25 | Írta: Sipoczky | Kategória: Mérkőzések

Ma az Arsenal a Vicarage Road-on a Watford ellen lép pályára a PL 28.-ik fordulójában. Az elmúlt 5 egymás elleni mérkőzés 4 Arsenal győzelmet és egy döntetlent hozott. Az ágyusok 24 mérkőzéssel a hátul mögött 45 ponttal a 6. helyen van jelenleg, de egy ma győzelemmel akár a 4. helyre is előre léphet. Még mindig van 3 elmaradt bajnokija a csapatnak, lassan lehet "reális" esély a BL helyezést erő pozíció elérésére. Ehez azonba ma biztosan lesz "egy két szava" a lódarazsaknak, mivel a 19.helyen vannak, 26 mérkőzés után (19 ponttal) és jövőre is szeretnének az első osztályban szerepelni.

Az Arsenal az elmúlt 5 bajnokin kezd formában lendülni, egy vereség (hatalmas meccsen a City ellen) és egy döntetlen ( Burnley) 3 egymást követő győzelmet aratott ( Wolves, Brentford, Wolves). Ezzel szemben a Watford 3 vereséget (C.Palace, West Ham, Brighton) egy döntetlent (Man.United) és egy győzelmet ( Aston Villa) tudol felmutatni az elmúlt 5 bajnokiból.

Tomiyasu újra sérült a hét közben, most a jobb vádlijára. Smith-Rowe viszont újra bevethető, túl van a korona víruson, edzett is a héten.

A túloldalt Sarr és N'Koulou nem lesz bevethető valamint kérdéses Etobo szereplése is.

Helyszín: Vicarage Road (Watford)

Játékvezető: C Pawson

Kezdés: 15:00

Tv: Spíler 1


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
nttt véleménye:
2022-03-13 17:06
chat - [link]
 
Profil
Üzenet
Arsenal24 véleménye:
2022-03-10 00:06
Hetvegi leichester elleni meccsunket már várom, remélem őket is megverjuk. Amúgy nyári erositesnek elvileg 2 csatárt egy szélsőt egy belső kp - t és egy jobb hatvedet akarunk. Ez nem meglepő, hiszen a lejaro szerződésu Laca nketiah elneny cedric négyest pótolni kell. A plusz szélső is jogos, kell a keret melyites, pláne ha lesz nemzetközi Kupa szereplés. Ami viszont kicsit aggasztó, hogy arteta xhakaval elégedett, és ő eddig úgy néz ki, hogy marad. Remélem ez változik, és 2 belső kpt igazolunk nyáron, a svajcit is potolva.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2022-03-08 20:14
Június 30-ig szabadon igazolhatóvá váltak az oroszországi légiósok. Fifán meg se lepődök, hogy belekeverte a politikát ugyanakkor lehetne nézni gamereket, ha már így alakult. Yuri Alberto neve pl. fel is vetődött nálunk télen.
 
Profil
Üzenet
Sheffield véleménye:
2022-03-07 21:52
Tolo jo kis elemzés volt ez. Xhakara én egyszerűen nem tudok haragudni, a felelőtlen piros lapjai és a lassúsága ellenére. Tud ő még nagyon jó kis labdákat osztogatni. Szerintem nem nagyon panaszkodhatunk a hozzáállására sem. Néha azért igenis kell egy ilyen karakter a sok fiatal, "jófiú" játékos mellé. Engem speciel sokkal jobban idegesített egy mindenen nevetgélő, lötyögő, bohóckodó Aubameyang féle hozzáállás.Ettől függetlenül nyilván Xhaka sem lesz fiatalabb, kell majd valaki a helyére. De ami a lényeg, hogy hihetetlen jó nézni ezt a csapatot, kibaszott szerethetőek. Nagyon nagyom régen volt már amikor alig vártam a soron következő meccseinket, és most bizony ez a helyzet. Huzzuk be azt a top 4-et. Nyáron költünk és újra európa elitjében találhatjuk magunkat.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2022-03-07 08:31
Egy-két gondolat a meccs kapcsán. Szerintem továbbra is a Xhaka-probléma a legégetőbb gond. Látható, hogy Arteta továbbra sem akar lemondani róla, ezért aztán hétről-hétre emberhiányban játszuk a meccseinket. Mesterünk belátta, hogy VKP-ként használhatatlan a svájci, mert lassú, s ha ütközik, abból nagyon könnyen piros lap lesz. Ezért aztán berakta baloldali támadó középpályásnak (szabad kártyát kapott a semmittevésre), ahol gyakorlatilag nulla haszna van: légüres térben mozog, mindig oda helyezkedik, ahol nincs rá szükség, labdavesztésnél nem, vagy csak késve megy vissza, az ellenfél kapujára nem veszélyes. Az ő munkáját, most már hónapok óta, Thomas és részben Martinelli végzi el. A legjobb csapatrészünk a jobb oldali támadó részleg: a nagy formában játszó Saka és Öde már hetek óta nagyon szép dolgokat művel, már csak Tominak kéne meggyógyulnia, hogy komplett legyen ez a szárny. A bal oldalunk ezzel szemben igencsak problémás. Thierney hetek óta pocsék védő-formát mutat: az ötösünkig járnak be róla illetve az oldalán a támadók. Xhaka hiányában Gabrielnek vagy Martinellinek kell rendre besegítenie, de ez megbontja a csapatszerkezetet: Gabriel helye üressé (lyukassá) válik középen (a beadott labdákra fejjel vagy lábbal rendre berobban valaki), Martinelli meg a támadójátékát nem tudja élesben ellátni, mert állandóan "úton van" a vonal mellett. Nem is jelent mostanában igazi veszélyt az ellenfél kapujára a brazil. Dehát ott van nekünk Lokonga, meg Tavares. A szezon elején ők nagyon sok potenciált mutattak. Igaz, még nyersek és zabolázatlanok -- de Xhakát bármelyikük tudná helyettesíteni a középpályán. Persze, foglalkozni kéne velük -- dehát nem ez az edző feladata? És a másik komoly gond: ESR helyzete. A jelenlegi felállásunkban nincs valódi helye. Amíg Öde fel nem javult, ő vitte a jobb oldalt Sakával, -- ugyanolyan magas szinten, mint most a norvég. Jelenleg Öde tartaléka, illetve általános kisegítő. De szerintem túl jó játékos ő ahhoz, hogy kiszoruljon ebből az Arsenalból. Az ő helyét is meg kell találni. Talán hamis centerként. Sokkal gólerősebb, mint Laca, -- persze a francia agresszív támadó- és védőjátékát nem tudja produkálni. S ha igaz, nyáron valódi centert tervez vásárolni Arteta. Vagy neki -- mármint ESR-nek -- kéne megkapni a támadó középpálya bal oldalát? Elég kreatív ehhez, és Thomast is tehermentesíteni tudná. Hetek óta látjuk, mennyi szabad labda keletkezik az ellenfél tizenhatosa előtt, amelyekre eddig Thomas érkezett (és amelyeket eddig Thomas "gyilkolt le"); ESR gólérzékely és techikás játékos: ezen labdák felét biztos beverné. Összefoglalva: az elmaradt meccseink a tavasz legfontosabb és legnehezebb meccsei. Három pontot szerezni rajtuk igen nehéz lesz (még az is lehet, hogy egyet sem szerzünk). A jelenlegi betegségeinket ezekre a mérkőzésekre orvosolni kell, mert a top ötbe idén be KELL jutnunk.
 
Profil
Üzenet
Arsenal24 véleménye:
2022-03-06 20:10
Szerintem érdemes vissza nézni, jó kis meccs volt ez, 5 gól azért nem rossz, halisten a mi javunkra. A vicc, hogy simább is lehetett volna, végére kicsit kiengedtunk, de azért én így is elégedett vagyok. Főleg a támadó 4esunk tetszett most, Laca továbbra sem tud gólt lőni, de azért 2 golpassz beszédes. A mögötte lévő trió pedig egyértelműen nagyon jó. És smith rowe még nem is játszott.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (8 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 4
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design