Áttekintő
2021-06-27 11:34 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

Hivatalosan is meghosszabbította az Arsenal Tierneyvel a szerződést, ami így 2026-ig fog szólni. 110.000 font lesz a skót heti fizetése.

Ben White a európa bajnokság után csatlakozhat a csapathoz, miután elvileg elfogadta a Brighton az Arsenal 45+5 millió fontos ajánlatát az angol védőért.
Ez viszont azt jelenti, hogy Saliba maradása bizonytalanná vált a csapatnál. Előfordulhat, hogy megint kölcsönbe kerül, de a megfelelő ajánlat esetén akár az eladása is szóba kerülhet.

Mavropanost biztosan nem látjuk többet a csapat mezébe. Következő évet a Stuttgart csapatánál kezdi meg kölcsönben, és amennyiben bent marad a német csapat az 1. osztályban kötelezően meg kell vásárolniuk. A kölcsönért elvileg 550.000 fizetnek, 3 milliót pedig a végleges leigazolásáért.

Lokonga átigazolása Orstein szerint is jó úton halad. A fiatal belga az Anderlecht csapatától érkezhet Londonba. A személyes feltételekben megállapodtak, már csak a 2 csapatnak kell megegyezni.

Irányítónak Arteta a rókák játékosát, James Maddisont a 24 éves angol játékost szemelte ki, miután Odegaard és Buendia projekt elbukott. Az angolért 60 milliót kérnek a rókák.

Bellerin Spanyol, Torreira és Kolasinac Olaszországba távozhatnak. Bár utóbbi kettőnek más ligákból is van megkeresése. Guendouzi Franciaországba térhet vissza. Mustafi és Özil ingyen lépnek le tőlünk.
Willockot a Newcastle csábítja. Itt érdekes lehet, hogy pénzt + kapust adnának érte, miután Arteta szeretne egy cserekapust, aki nyomást helyez jelenleg Lenora, későbbiekben lehet Onanára, akivel kapcsolatban csendesebb vizekre eveztünk az utóbbi időben.

Volt csapatkapitányunk Xhaka 18+ bónuszokért szinte biztosan Roma játékos lesz. Bejelentés EB után várható. Helyére lehet megpróbálkozunk a fiatal csodagyerek megszerzésével. Camavignat leginkább a PSG ostromolja de a több lehetőség reményében, és mivel PSG leigazolta már Wijndaldumot, talán nálunk is kiköthet.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2021-09-09 12:41
Elneny nem igazolt el, hiaba tegnapig megvolt a lehetosege a torok ligaba, ehelyett leserurlt 2-3 hétre ;);) várhatóan Thomas, Lokonga páros lesz vkp vagy AMN??
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2021-09-09 11:38
Sziasztok! Adminok kérhetnénk új cikket? Üres is megfelel. Még mindig áll az ajánlatom, hogy szívesen foglalkoznék az oldallal, segiteném az adminok munkáit.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2021-09-06 20:26
Már a cselzi meccs előtt leírtam, hogy tuti az lesz a kifogás, hogy nem elérhető mindenki az alap kezdőből. Gabriel-White páros nem játszott még együtt nincs Partey blabla. Kérdem én, ha mindenki tisztában van vele, hogy a fél csapat a rehabon tölti a szezon nagy részét nem a padot kellett volna jobban megerősíteni? Azt is előre gondoltam, hogy hiába jött White ha egy Mari, Holding vagy Chambers van mellette. Konkrétan hulladék mindegyik pedig ők a cseréink nincs is más. Most talán a japán csóka akit még nem láttam játszani, de ha nem ügyetlen akkor már előrébb jár az előbb felsoroltaknál. Az ázsiai mentalitást szeretem, hogy legalább mennek mint a gép végig. A másik, hogy a felkészülés során se a csirkéknek se a cselzinek nem tudtunk gólt lőni, de biztos azt gondolta a mester, hogy jó lesz ez így. Nevetséges bohócok mindannyian. Kíváncsi vagyok melyik lesz a jóslataim közül. Norwichot elverjük és akkor verik a mellüket, hogy naugye vagy tőlük is kikapunk vagy X és akkor megint jön a magyarázkodás, mert az már olyan kínos lenne, hogy nyilatkozni se engedném utána őket.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2021-09-06 10:21
Eszem megáll. Ezt a mocsadékot Artetával együtt kell lapátra tenni -- egy adóhatósági vizsgálat után persze.
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2021-09-06 10:17
A highlightsfootball.net szemezget egy interjúból, amit Eduval készített a Sky brazil filiája. Ebből szemezgetek én is. Mikel Arteta csapata pocsékul kezdte a 2021/22 -es szezont. Sokan Edut hibáztatják akinek a feladata a csapat "hatékony megerősítése" lenne. Az Arsenal technikai igazgatója, Edu, nyíltan védte a klub e nyári átigazolási tevékenységét. Edu azt mondja, hogy az Arsenal átigazolási időszaka "visszafogott" volt, annak ellenére, hogy többet költöttek, mint bármely más Premier League-csapat. "Igen, megértem a szurkolók csalódását, de a szurkolók még nem látták az új csapatot együtt. És nem az elköltött pénzt, hanem az összképet kell nézni." "Hat 23 év alatti játékost szerződtettünk, ami segít előre tervezni. Az emberek megszokták, hogy csak egy átigazolási ablakot néznek, ezért hangsúlyoznom kell, hogy az összkép lebegett a szemünk előtt, amikor egy évvel ezelőtt elkezdtük felkészíteni ezt a keretet a csapat egyesítése és egy erősebb játékos állomány létrehozása érdekében." "Ha emlékszel, egy évvel ezelőtt meghosszabbítottuk Bukayo Saka és Gabriel Martinelli szerződését azzal a céllal, hogy létrehozzuk ezt a fajta alapot a csapatban. Egy év alatt tíz játékost szerződtettünk, közülük hét 23 év alatti. Ez idő alatt hét játékos szerződését is megújítottuk, mindegyikük az első csapat játékosa. A hét közül öten 23 év alattiek is." "Mire gondoltunk, amikor ezt tettük? Egy szilárd alap megteremtésére törekszünk, és arra, hogy a jövőben csak egy -két játékost szerződtessünk. De Persze rengeteg tennivalónk van, nehéz csak egy -két játékost szerződtetni a jövőben." "Javítanunk kell a csapat egyensúlyán. Megfelelő tulajdonságokkal és profillal rendelkező játékosokat kell beépítenünk, hogy jobbá, szilárdabbá tegyük a csapatot, ebben következetesek voltunk az elmúlt szezonban is. Szeretném Mikel Artetát és az igazgatóságot sokkal jobb csapattal ellátni." A jelenlegi átigazolási időszakban az Arsenal csaknem 150 millió fontot költött hat játékosra. A klub állítólag 50 millió fontot fizetett a középhátvéd Ben White-ért, míg a Real Madrid állítólag 31 millió fontot a középpályás Martin Odegaardért. Mikel Arteta csapata a bolognai védőt, Takehiro Tomiyasut is megvette az átigazolási határidő napján bejelentett 17 millió fontért, de a hatalmas, 121 millió fontos nettó kiadás ellenére -- Edu optimizmusa ellenére -- a pályán nyújtott teljesítmény borzasztó volt.
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2021-09-05 22:59
Néztem a svájci-olaszt. Ez a Sommer gyerek nem egészen kutyaütő, megvehetnénk ötödik portásnak. A covid-os Xhaka helyettese sem volt rossz, nem tudom hol játszik ez az Arbischer, de elcserélhetnénk Xhakáért, meg adnánk még 7 labdát pluszban. Zakaria sem gyenge, de ő Gladbachos (mint Sommer), és ott már ismerik Xhakát, kétszer annyi focilabda kellene a cseréhez. Más: az aranylabda aspiráns Jorginho nem csak a Chelsea-nek, hanem az olasz válogatottnak is a leggyengébb kezdőjátékosa. Most az alibizés mellett, a szökkenő penalty sem sikerült neki.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (485 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 46
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design