Mérkőzés utáni interjú
2019-12-27 18:14 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk

Ugyan első mérkőzésén az Arsenal vezetőedzőjeként meg kellett elégednie az egy ponttal Mikel Artetának, szerinte bizakodásra adhat okot a csapat hozzáállása és tartása, amiről tanúbizonyságot tett, miután a Bournemouth otthonában hátrányba került.

A mérkőzés után Arteta a sajtó rendelkezésére állt - és itt olvasható a szöveges leirata annak, ami elhangzott:

Arról, hogy ez volt az első mérkőzése az Arsenal edzőjeként...

"Nagyon elégedett vagyok néhány dologgal, amit láttam, gondolok itt a hozzáállásra, tartásra, szenvedélyre, küzdelemre és lelkierőre, amit mutattunk. Ez nagyon remek volt. Talán még jobb is, mint amire számítottam a 90 perc során. Sok mindent viszontláttam a pályán azok közül, amiket gyakoroltunk. A játékosok értették, mit akartam, és megpróbálták pályára vinni azt. A befejezés hiányzott végül."

Mennyire zavarta, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést...

"Nagyszerű lett volna nyerni, mert nagy energiákat és önbizalmat szabadított volna fel a csapatban, de ki kell elemeznünk a csapat teljesítményét. Meg kell találnunk a pozitívumokat és természetesen más területeken pedig sokat kell fejlődnünk."

Mennyi pszichológiai munkára van szükség a játékosok felrázásához...

"Ez egy folyamat lesz. Nagyon aggódtam, mi lesz velünk, ha kapunk egy gólt. Kaptunk is, de nagyon elégedett voltam a csapat tartásával, amiről tanúbizonyságot tettek. Amikor bejöttek a félidőben az öltözőbe, az arcuk és a reakcióik a helyükön voltak. Látszott rajtuk, mennyire akarják a győzelmet. Természetesen ha halad a csapat, majd kap egy gólt, akkor az önbizalom kisebb lesz, és a múltban történt rossz emlékek visszajöhetnek. Ez szerencsére nem történt meg, sőt teljesen az ellentéte történt, és ez egy nagy pozitívum a csapatra nézve."

Hogy érezte magát vezetőedzőként...

"Nagyon jó dolog, hogy hozzá vagyok szokva a cserékhez és a taktikai változtatásokhoz, mert mindig tudtam tanácsokat adni a mérkőzés során. Nagyon jó szakemberek vesznek körül, akik nekem is adnak tanácsokat. Jól éreztem magam, de nagyon eláztam."

Mesut Özil teljesítményéről...

"Elképesztő volt a hozzáállása már az első napon is, amikor idekerültem. Ezt észre is vettem. Úgy gondolom, hogy ilyenkor mindenkinek tiszta lappal kell indulnia, ez így igazságos. Amikor készültünk a mérkőzésre és elemeztük az ellenfelet, hol tudnánk megsebezni őket, úgy gondoltuk, hogy neki ebben kulcsszerepe lehet. Így készítettük elő a mérkőzésre való felkészülést. Ő jól végezte a dolgát, és két-három gólban is benne lehetett volna."

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2020-03-08 14:21
fifa, kívánom legyen igazad. Csak az a baj, hogy a legutóbbi mérkőzéseken (Olympiakosz elleni blama és a WHU elleni mákos győzelem) inkább visszafejlődést tapasztaltam.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2020-03-08 09:44
Incula: Nézd, Artetával a bajnokságban egyetlen egyszer kaptunk ki, akkor is azért, mert Jorginhot nem állították ki, illetve mert Leno szerencsétlenkedett. Nem mondom, hogy a többi meccsen mindig fantasztikusak voltunk, voltak jobb meccseink, voltak döcögősebbek, volt, hogy 3 pontot érdemeltünk volna 1 helyett, akadt talán amikor csak 1-et 3 helyett, lásd tegnapi meccs. De azért az szerintem nem lehet véletlen ha egy csapat kettő és fél hónapja veretlen hazája bajnokságában. Ahogy mondom nem tudunk mindig felül kerekedni, de rajtunk sem igazán az ellenfelek. A Unitedel már játszottunk Arteta regnálása alatt, nemcsak hogy volt esélyünk ellenük, hanem amíg bírtuk szuflával, pályán sem voltak azok a szarháziak. A West Hamet a Liverpool sem igazán verte pár héttel ezelőtt simábban, mint tegnap mi, szóval akár jelenleg ők is megcsíphetőek lennének. Leicester is kiesőjelöltektől kapott ki, meg X-elt a Chelseavel, ja hogy ellenük mi is. A Brighton meccsen még nem Mikel ült a padon. Pepével én sem vagyok maradéktalanul megelégedve, mert továbbra is hullámzó, és nem tud eléggé meghatározó lenni, látjuk, hogy vannak hibái bőven, de ha csak a kanadai pontokat nézzük (tudom, hogy nem csak ezt kell), ugyanannyi gólt lőtt a PL-ben, mint Adama, és egyel van kevesebb assistja. Első PL-es évében... Szóval nem tudom miért húzod le ennyire a csapatot, nyilván ez még bőven kevés, és ami engem is aggaszt kicsit, hogy annyira nem látok előrelépést Arteta első meccseihez képest, de attól a tények tények, és nem tudom, hogy a többi vergődő nagy, vagy felülteljesítő kicsi mivel tud többet nálunk. Jelenleg 2-3 pontokkal, vagy annyival sem... Ránéztem a sorsolásra, azért elég sok felsőházi csapat fog még egymással meccselni, és a többieknek is lesz még kiesőjelölt elleni meccsük, valószínűleg nem csak mi fogunk pontokat veszíteni. Nem jó a helyzetünk, de nem annyira kilátástalan.
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2020-03-08 00:30
fifa, a formájában visszaesett Liverpool és City is fényévekkel előttünk jár. A Mu és a Spurs ellen talán pariban lehetnénk (persze nem a mai kilátástalan játékkal), de őket meg támogatja az angol bírói kar. A nem túl acélos Brighton nemrég az Emirates-ben vert meg minket teljesen megérdemelten. A Wolves azt a gyors kombinatív játékot játssza, amit nekünk kellene. Na és hasonlítsd össze Pépét Adame Traoréval melyiküknek fekszik jobban a PL. A Villa és a Brighton egy csomóban van a Watforddal és a WHU-val, nem valószínű, hogy a kiesők személye eldőlne heteken belül. Azt hiszem a mai játékot tekinve félelmeim nem megalapozatlanok.
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2020-03-08 00:17
Sheffield, az általad felsorolt négy hulladék közül kettő a keretben sem volt. A kezdő további nyolc nem hulladék mezőnyjátékosa is lassú ötlettelen produkciót adott elő.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2020-03-08 00:16
Drága !!! A mennyit adtunk ki magunkból " nem pontos . Mivel azt írtam mindenki meggondolja mennyit ad ki magából és ezt arra , hogy miért nem támadunk le annyit . Aki megakarja érteni , annak ez nem bonyolult . Simán bukjuk mecset ha ... kb anyit ér , mi van ha ( jogosan ) kiállítják azt a f.szkalapot aki fojtogatta Lacát . Teljesen más mérkőzés ugye ?!! Az , hogy egy csapat szarul játszik és így is nyer . Az nem azt jelenti , hogy mindig így teljesít . A kisgyerek meg akit most faszkalapozol mostanában mérkőzéseket nyert nekünk , de ez ne zavarjon . Lényeg , mi ma ki is kaphattunk volna , párhuzamot vonni spancid alatt látottakkal , szerintem ezt te se gondolod komolyan . Mikor olyanok voltunk vele mint Kennedy Dallasban , és ha rendesen végezte volna a dolgát akkor nyáron telne rendes csatárra és nem iffistákat kellene felépíteni a következő szezonra .
 
Profil
Üzenet
Sheffield véleménye:
2020-03-07 23:37
Az én véleményem, hogy hiába a 3 pont, a pályán mutatott teljesítmény még mindig rohadt gyenge. Nekem mondhat bárki bármit, hogy artetaval kevesebb gólt kapunk, de őszintén, jobb ezt az arteta féle Arsenalt nézni mint az emery félét? Szerintem sok különbség nincs, tartom magam továbbra is ahhoz, hogy szarból nem lehet várat építeni. Annyi talán látszódik, hogy próbáljuk irányítani a meccseket, de sajnos javarészt teljesen veszélytelenül játszunk. A csapat játéka se nem élvezetes, se nem eredményes. Én szurkolóként hatékony, szép focit szeretnék látni, aminek jelenleg nyoma sincs az Arsenalnál. De srácok, most komolyan mit is várjunk el amíg a keret sokratisoktol, nilesoktol, mustafiktol, xhakaktol, kolasinacoktol nketiahoktol van tele..... Hulladék egytől-egyig.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (1187 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 22
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design