Hivatalos!
2019-12-20 23:11 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

A mai nap folyamán, hivatalossá vált, amit már mindenki tudni vélt. Mikel Arteta átveszi az Arsenal irányítását. Unai Emery menesztése után, naponta váltakozott az Arsenal kispadjára esélyesek névsora. Volt itt minden, Allegri, Nuno Espirito Santo, Carlo papa, Murinho, Pochettino, Big Sam és a többi… Wenger távozását követően, sokáig úgy festett, hogy Mikel lesz a befutó, de az utolsó utáni pillanatban az akkori vezetőség, inkább a tapasztaltabb Emeryt választotta. Ez volt, rettegett Iván Gazidis hagyatéka számunkra.

Artéta kinevezése, a jelenlegi helyzetben kézenfekvőnek tűnik. Minden szakmabeli, csak pozitívan nyilatkozik róla! Nehéz is lenne vitatni felkészültségét, hisz korunk egyik, ha nem a legjobb edzője mellett tanulta ki a szakma fortélyait. Arsenal színeiben 2011-2016 között 150 mérkőzésen lépett pályára abból 131 alkalommal kezdőként. 2 FA kupa és 2 C. Shieldet nyert Wenger irányítása alatt.

Artetanak nem lesz egyszerű dolga, hisz egy romokban heverő csapatot kell átvennie. Bár egy hosszabb távú projekt részeként került a választás a spanyolra, de amennyiben szeretnének a jó irányba elindulni, Artetanak azonnal rendet kell tenni a fejekben. Miután az edzőváltás komoly költségébe került a klubnak, így aligha van lehetősége télen minőségileg javítani a keretet. Így hát azzal kell főzni ami van. Viszont ha a minőség hiánya nem lenne elég probléma, akkor meg kell említeni a napokban egyre erősebb pletykákat, miszerint több játékos is el szeretné hagyni a csapatot. Szinte biztosra vehető januárban, Xhaka távozása. A szurkolókkal való összetűzés miatt, nem szeretne tovább Londonban maradni. Szívesen vissza térne Németországba, és a Herta kész lenne fizethet 30 millió körüli összeget, amiért már a vezetőség is elengedné. Nagyobb érvágás lenne, amennyiben januári hónapban Torreira is itt hagyná az alakulatot. Őt a Napoli csábítja Gattusoval az élen. Sajnos ennek a pletykának is van alapja, hiszen már nyár folyamán is többszőr megszellőztették, hogy nem tudja megszokni Londont, és mindenképpen visszatérne Olaszországba. Aubameyang, és Lacazette is a távozók táborát erősíthetik. Bár arra kicsi az esély, hogy most szezon közben, viszont annál nagyobb, hogy nyáron. Mindketten elégedetlenek a csapat jelenlegi helyzetével, és ez leginkább Auba mérkőzés közbeni viselkedésén figyelhető meg. Özil távozása is jó ideje terítéken van, és a török sajtó megszellőztette, hogy kölcsönbe akár már januárba csatlakozhat a Fenerbahce csapatához.

Reméljük Arteta, és leendő stábja, tudják mit vállaltak, és Eduval karöltve, még ha kis lépésekben is, de visszavezetnek minket a helyes útra.

Mi pedig nem tehetünk mást, legyünk türelmesek, bízzunk Mikelben, és adjunk időt neki.

Sok sikert mester! Üdv újra itthon!


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2019-12-27 16:05
ingyen igazolhato 2020 nyaratol, tehat januarban eloszetzodes kotheto: Frazer, Kurzawa, Eriksen 3assal kiegyeznenk szerintem.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-12-27 12:59
Igen, egy Upamecano-Rabiot pakk marha jó lenne, még ha csak kölcsönbe is, de akkor is ott lesz a levegőben, hogy ezeket a játékosokat nyáron elveszítjük. Xhakáért elvileg 35 milliót kérünk. Pedig egy Xhaka, Rabiot, Ceballos, Torreira, Guendouzi sor szépen mutatna a középpályán. arsenal1220: Hát igen, kezdő közelében nem igen fog odaférni Ceba a Realnál, de attól még nekünk fizetni kéne majd érte, ha le akarjuk szerződtetni. :D
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2019-12-27 11:35
fifa: Ceballos szerintem nem megy vissza a Realba. Valverde nagyon berobbant iden, gyakorlatilag a legjobb kozeppalyasukka nőtte ki magát. Casemiro is alapkezdo, Kroos helyere meg fix,hogy nem teszik be. Modric nyaron lelep es lehetetlennek tartom, hogy ne hozzanak a helyere egy nagyobb nevet 50 millioert :D
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2019-12-27 11:33
Sajnos egyszerre nem tudjuk az összes lyukat betömni, ezért a kölcsönnek is szerepelnie kell, mint opció. Nekem már az tökéletes lenne, ha Rabiot kölcsönvennék és egy védőt el tudnánk hozni. Jövőre Salibával kiegészülve lehetne egy pofás védelem. És akkor már csak középpályást kéne venni, hacsak nem megy Auba-Laca. Nyáron meg jöhetne Meunier plusz Mertens ingyen (szép álom) akkor már nem lenne rossz keret.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-12-27 11:28
Az a kemény, hogy az utolsó 15 meccsünkből 2-őt húztunk be, és tudjátok melyikeket és hogyan? Segítek, az egyik a WHU elleni bajnoki volt, ahol Pepe húzta a szekeret, előtte pedig a Guimaraes ellen EL-meccset sikerült megfordítanunk Pepe 2 szabadrúgásgóljával. Finsbury remélem olvas, ez a csúnya szar Pepe nyert nekünk utoljára meccseket. :D Vicc, hogy már megint nem játszik. Pedig ha folyamatosan szerepet kapna, szerintem már hozott volna nekünk pontokat a konyhára.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-12-27 11:23
Ha úgy tetszik, elöl legalább van egy értelmes kezdő sorunk, hátul meg lófasz se. Sőt Martinelli személyében van egy fiatal Jokerünk is, akit én akármikor nyugodt szívvel nézek. Igaz amúgy hogy a támadórészlegben is vannak gondok, de amíg NB1-es védelmünk van, ez legyen a legkisebb gondunk. Akkor kell majd lépni, ha Lacazette vagy Aubameyang elmegy, esetleg Özil. Amúgy Rabiot is jöhetne felőlem, jókötésű ürge, beleáll a párharcokba, lát a pályán, nem is olyan ügyetlen. Bár remélem nem Xhaka helyére jönne. Mondjuk az kurva érdekes lesz, ha Ceballos után még egy mondhatni minőségi kölcsönjátékos érkezik, aztán nyáron meg szépen mennének vissza. Azért az bebaszna kicsit, nagyon építeni sem lehetne rájuk. A spanyol nagyon kéne már vissza, Arteta remélem kihozza belőle azt, ami benne van.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (195 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 49
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design