Kölcsönjátékosok
2019-11-26 16:59 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

A következő rövid összefoglalóban elemezzük, hogy a klub kölcsönjátékosai, hogy teljesítettek ideiglenes klubcsapatukban.

Mohamed Elneny végig a pályán volt a Besiktas csapatában, akik Burak Yilmaz góljával 1-0-ra legyőzték a Konyaspor csapatát. Az egyiptomi középpályás sárgalapot kapott a mérkőzésen.

Ben Sheaf kezdőként kapott lehetőséget a Doncaster csapatában, és végig is játszotta a Wycombe elleni bajnoki találkozót. A hazaiak 1-0-ra győztek.

Jordi Osei-Tutu is 90 percet játszott a Bochum csapatában, akik 1-1-es döntetlent játszottak a Osnabruck gárdájával.

Az észak-macedón Dejan Ilev is végig a pályán volt kölcsöncsapatában, az SKV Sered csapatában, akik 2-0-ás vereséget szenvedtel a Slovan Bratislava együtesétől.

William Saliba sérülés miatt nem játszott a Saint-Eteinne csapatában.

Henrik Mkhitaryan, és Eddie Nketiah szintén sérüléssel bajlódik, így ők sem léptek pályára hétvégén csapatuk bajnokiján.

 

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2019-11-29 08:40
Monoki egy jó riporter , a második félidőben eldöntötte ,hogy kihozza a legtöbbet ebből a szarból . Kapott az alkalmon és szépen felvezette a hétfői műsort a gond szerintem az ,hogy saját maga hatása alá került . Nem mondott volna nagy hülyeségeket ha az elhangzott dolgokat helyes kontextusba helyezi . Nekem Matteo nagy favoritom , de szerintem se alkalmas még arra ,hogy rá épüljön pl egy Arsenal . Mivel még nem kész játékos rengeteg hibája van és ha ebbe bele megy egy riporter akkor rendesen járja körbe mára témát . Érdekes mikor Chelsea majdnem kiesett Józsival a PL-ből nem vonták kétségbe a játékosok minőségét . A következő szezonban pedig Conteval bajnokok lettek . Ha nem több 10 milliós játékosok ugrálnak a pályán és szarul megy a csapatnak mindjárt jönnek ezzel a dumával . Ma mindenki nézni fogja az összefoglalót Salec ahogy tegnap is már kijavítja Monokit ( sok volt a fiatal ) és holnap már senki se fog emlékezni mit mondott Monoki Matteoról . Talán majd mikor csk ként a bajnoki trófeát emelgeti valamikor a jövőben megemlíti majd ,hogy nem is gondolta volna ,hogy ekkora játékos lesz . Szerencsére nála jóval komolyabb emberek meg lassan nem találnak már rá jelzőket . Egyébként ez igaz az egész keretre . Azért ezek a kijelentések amit tegnap előadott picit viccesek annak tükrében mit adtak elő szezon elején . Milyen jó a keretünk hosszú évek óta ott lehet , a Chesleat meg már elásták . Most meg a Cheslea fiataljai milyen jók ,nálunk meg csak 2 Arsenal szintű játékos van . Az a gondjuk ,hogy Emeryt valamiért babusgatják na meg Salec kijelentését amit egyébként tényleg félre értett az egész ország , hogy egy csapat teljesítményét alapjáraton a keret minősége határozza meg , szerintem még Monoki se érti rendesen de próbálja ráhúzni mindenre ,hogy nyomatékot adjon Salec mondandójának és ezáltal a műsorának .
 
Profil
Üzenet
Fringe véleménye:
2019-11-29 07:47
Én nem értem a sok Wenger OUT-ost miért várták ennyire hogy legyen egy edző aki a partvonalnál ugrabugrál, hát megtört a várva várt tévhit. Ezt fociról való elképzeléstelen semmit hogy Luizt és XHakat rakja belsöközépályára, te atya úristen, ne csodálkozzunk hogy nincs labdajáratás labdatartás, szép foci meg pláne, és ezt meg színezve egy angol védekezőközéppályás Wilocckal akit berakott árnyék éknek. Ide kapásból kell egy normális belsőközéppályás és egy védekező középpályás és Salibat vissza hívni a télen.
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2019-11-29 07:23
Unai Emery will be sacked in the next few hours.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2019-11-29 06:48
Most letöltöm jól megérdemelt pihenésem éjszakás műszak után. Mire felkelek remélem mindenki örülni fog unagi elküldésének! Csak szólok, hogy qva álmos vagyok, de nem akarok két hónapig aludni! :)
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-11-29 01:17
Még jó hogy gyengélkednek a játékosok, hiszen történelmi mélyponton a csapat. Szerintetek milyen mentális állapotban lehetnek? Még mi is kikészülünk ettől a szartól, hát akkor aki testközelből éli át? Emery megbukott és kész. Más csapatoknál sincs kolbászból a kerítés, kb. a Cityn meg a Poolon kívül senkinek nincs Angliában olyan hű de jó kerete, de a 4-re a mi játékosaink is jók lehetnek. A Leicester Puellel sehol nem volt, most odament egy fasza edző, aki érti a dolgát, és a dobogón vannak. Oké, nem rossz a keretük, sőt, de ez ki sem derült volna, ha nem nevezik ki Rodgerst. A mi játékosaink már hellyel-közzel bizonyítottak, valaki korábban, valaki más csapatnál, de megmutatták, hogy van bennük minőség. Nem hibátlan az állomány, de mindennek az alapja az lenne, hogy hozunk egy normális vezetőedzőt, aztán majd lehet selejtezni a játékosokat, ha nem javulnak. Annyit hozzátennék, mert leginkább Matteot pécézte ki Monoki, hogy kurvára túl van játszatva a gyerek. Elismerem, sosem rajongtam érte, de nem erről van szó. Kölyöknek érzem még nagyon sokszor, volt pár jobb meccse az ősszel, dehát ebből a szarból egy-egy lelkes produkcióval nem nehéz kiemelkedni. Neki kiegészítőembernek kéne még inkább lenni. Főleg ha lenne egy jó formában lévő Xhakánk, Ceballosunk, Torreiránk... Na sebaj, nem akarom basztatni a tagot, nem ő a hibás a dolgokért.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2019-11-29 01:01
Nem igazán értek veled egyet. Szerintem van egy jó alap kezdőnk. Akik igenis képesek lennének a jó játékta. Akár még guendo és torrente is. De kéne egy normális taktika. Hazai pályan nem 5 védővel felállni. Hátrányba nem vkpt behozni. Még ha védő is sérült meg. Mit veszíthettünk volna ha laca áll be!?stb... Látszik meccsek óta hogy mindenki összevissza rohangál a pályán. Mi nem tudjuk kihozni a labdát mert nincs szabad ember. Viszont a legszarabb csapat is úgy eljut a tizenhetosunkig mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Szerintem ez kifejezetten edző hiba! Főleg ha nem látja és nem tud kitalálni ellene semmit. És szerintem több játékosunk is szándékosan nem nyújt jó teljesítményt. Szerintem benne van az edzőbuktatás! Majd meglátjuk az új edzővel mi változik. Ha normális edzőt kapunk!

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (93 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 1
Vendég: 60
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design