Összefoglaló
2019-07-13 23:03 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

A klub hivatalosan is bejelentette korábbi Arsenal játékos Eduardo César Daude Gaspar kinevezését. Edu a csapatnál a technikai igazgatóként fog tevékenykedni, és rögtön az ő javaslatára igazoltuk le fiatal Gabriel Martinellit. Megközelítőleg 6 millió fontba került.

William Saliba lett volna a következő biztos érkező, szinte mindenki a hivatalos bejelentésre várt, amikor a Tottenham egy jobb ajánlattal kopogtatott a franciák ajtaján. A játékos szava fog számítani igazán, de könnyen elképzelhető, hogy nyert helyzetből bukunk el, egy nagyon tehetséges hátvédet, aki akár hosszú évekre megoldhatná a hátsó problémáinkat.

Tovább ostromoljuk Zahát, és a Palacét. Utolsó információk szerint a felajánlott Jenkinson, Elneny, Chamberes\Mustafi, trióból senki se kell a Palacénak, így könnyen kútba eshetnek a további próbálkozások is. Helyette Malcom kerülhet a képbe, akiért az Everton már most 35 milliót ajánlott. Sanllehiék mindent megpróbálnak, hogy egy kölcsön+ végleges vásárlással a csapathoz édesgessék a brazilt, ám de az idő nagyon sürget minket miközben Everton is gőzerővel dolgozik az igazoláson. Ha minden kötél szakad Fraser lehet a befutó. Róla és Tierneyről még pletyka szinten is nagyon kevés hír jelenik meg. A Celtices védő iránt a Napoli is élénken érdeklődik. Felvetődött még napokban Mario Lemina, Dani Ceballos, neve is de csakis pletyka rovatokban.

Nagy eséllyel nem igazak azok a hírek, miszerint Özilt vinné a Fenerbahce. Mint ahogy a napokban szárnyra kapott 120 milliós igazolási keret is hamis. A valóságban nagy eséllyel még mindig 45 m alapkerettel rendelkezünk, amihez hozzájön Ospina 4 milliós eladása, illetve Benaccer klubváltásából még 6 millió üti a markunkat. (Benaccer a Empoliból távozik a Milan csapatába 16 millióért, és ebből 30%-ban részesülünk.)
Nagyon úgy tűnik, hogy érdeklődők hiányában senkit se fogunk tudni eladni, gondolva itt a Jenkinson, Elneny, Miki, Mustafi, Özil, Chambers, Asano játékosokra. Mustafi és Chambers eladását Kosi ügy is nagyban befolyásolja. Mint ismert a csapatkapitányunk szeretne hazatérni szülőföldjére, és kérte a vezetőséget, hogy bontsák fel a szerződését, és engedjék ingyen távozni. Sanllehiék pedig ennek nem tettek eleget és 10 millió fontra taksálják az utolsó évében járó 33 éves hátvédet. Ennek következménye, hogy Kosi nem utazott el a kerettel Amerikába. Ez a történet nagyban befolyásolhatja az igazolási tervünket, mind eladás, mind vételi téren.

 

Frissítés:2019.07.14

Az Arsenal 25 milliós ajánlatott tett a Celtic balhátvédjéért Kirean Tierneyért. Ez az az összeg, amit a Celtic az eleje óta szeretne megkapni a játékosért. Amennyiben nem érkezik más csapattól kedvezőbb ajánlat, akkor a fiatal hátvéd lehet a következő nyári érkező. 

Edu rögtön munkába állt, és vezetőség figyelébe ajánlotta, a brazil válogatott fiatal tehetséges szélsőjét, Everton Soarest. Edu személye miatt lehet pici előnyünk más csapatokkal szemben, ugyanis a napokban a Man. United is megfigyelőket küldött a játékos alapos feltérképezésére.


Frissítés: 2019.07.19

Sky Sports tényként közli, hogy az Arsenalnak sikerült megszereznie William Salibat az ősi rivális Tottenham elől.  Saliba várhatóan 5 évre ír alá, viszont a következő idényt még Franciaországban, a jelenlegi csapatánál fogja tölteni. Bónuszokkal együtt 30 millió euróra rúghat a védő ára, viszont ennek csak egy töredékét fizetik most ki az Ágyúsok, a fennmaradó részt pedig a következő évben amikor William csatlakozik a csapathoz.


Továbbra sincs megállapodás a skót védő ügyében. Tierney továbbra is nagyon szeretne csatlakozni az Arsenalhoz, viszont a klubok még nem jutottak egyességre. Az Arsenal várhatóan tovább fog próbálkozni, utoljára 25 milliót ajánlottak, de ez az összeg magába foglalta a bónuszokat is, ami a Celticnek nem tetszett. Egy kis finom hangolással szinte biztosan érkezni fog a fiatal skót.

Középpálya közepére Dani Ceballost vehetjük kölcsön a Real Madrid csapatától. A spanyol játékos a világbajnokság előtt szeretne a lehető legtöbb játékpercet megkapni amit Zidane nem tud garantálni. Kapóra jönne neki az Arsenal ajánlata, és a Madridiak sem zárkóznak el az ötlettől. Várhatóan csak kölcsön formájában érkezik, HA érkezik, és nem lesz kötelező megvásárlási opció a szerződésben. A madridiak későbbiek folyamán számolnak Ceballossal, nem akarnak tőle megválni.

Szélső pozícióra, továbbra is Zaha a prioritás. Az elefántcsontparti játékos próbálja nyomás alá helyezni a vezetőséget, hogy engedjék el, de a Palace nem tágít a 80 milliós árcédulától. Amennyiben nem jönne össze nekünk a 26 éves játékos, akkor könnyen a brazil tehetség, Everton kerül célkeresztbe. Voltak hírek miszerint már meg is van a megállapodás, de ezek hamisnak bizonyultak. Bár valóban érdeklődünk, viszont amíg a Zaha ügy nem fut ki, addig csak második számú opcióként szerepel. Malcommal kapcsolatos pletykák teljesen leülepedtek. Nehezen elképzelhető, hogy nyáron csatlakozna hozzánk a korábbi kiszemelt.

Kosi ügyében továbbra sem tudni előre lépésről, viszont amennyiben valóban távozni fog, akkor még egy védő érkezhet Saliban kívül.

 

Frissítés: 2019.07.27.


A héten hivatalosan bejelentette az Arsenal William Saliba érkezését. A fiatal védő vélhetően 5 éves szerződést ír alá a csapattal. A francia csapat, és maga a védő is ragaszkodott ahhoz, hogy még egy évet kölcsönben maradhasson.

Dani Ceballost a Real Madrid csapatától kaptuk egy évre kölcsönbe. Nincs végleges megvásárlásra lehetőségünk, de állítólagosan Perez a szavát adta, hogy a szezon végén tárgyalhatunk. Dani a 8-as mezszámot választotta.

Érdekesség, hogy mind a két játékos esetében megpróbált a Tottenham borsot törni az orrunk alá, de szerencsére nem sikerült.

A mai napon bombaként robban a hír, Nicolas Pepe esetleges leigazolásáról. A transzfert viszont a BBC sportújság írója Orstein is megerősítette, és szinte tényként kezeli a leigazolást. Állítása szerint a Napoli ajánlatátt visszamondták, és napokon belül aláírják a szerződést, miszerint 5 évre kötelezi el magát a fiatal elefántcsontparti.

 

Frissítés: 2019.07.28.

Miközben gőzerővel folynak a tárgyalások, Pepe megszerzéséért, illetve továbbra is a radaron van Tierney, olyan hírek jelentek meg, miszerint, Emery szeretné megerősíteni a védelem közepét is. Így hogy Koscielny helyzete kérdőjeles, valamint Holding se teljesen egészséges, szükségessé válhat egy újjabb középhátvéd. Pletykalapok szerint (jelen esetben ez a Metro) az Arsenal megkisérli Daniele Ruganit kölcsön vételezni a Juventus csapatától. A 24 éves olasz focistának kapóra jöhet az ajánlat, mivel a Juventus a nyáron szerződtette a fiatal de Lightot aki biztosan a kezdőben fog helyet kapni. A több játéklehetőség reményében könnyen Londonban köthet ki a fiatal olasz játékos.

 

Frissítés: 2019.07.31.

 

Nicolas Pepét csak órák választják el, hogy az Arsenal hivatalosan is bejelentés. A fiatal támadó vélhetően 5 éves szerződést köt az Arsenallal. 72 millió fontból idén csak 20 milliót fizet ki a londoni csapat, a maradékot több évre elosztva. Szinte biztosan ma be is jelentik az elefántcsontpartit. Sanllehiék tovább folytatják a jó értelembe vett „ámokfutást”. Daily Mail szerint, az Arsenal átszervezte a 25 milliós ajánlatát Tierneyért, ami így már megfelel a skót csapatnak. Bieliket a Derby County viheti 10 millió font körüli összegért. Mustafiért több klub is érdeklődik, 30 milliót kér érte a londoni alakulat. Állítólag több csapat is szeretné a soraiban tudni a válogatott védőt, leginkább az As Monaco tűnik a befutónak. A német védő viszont szeretne maradni, és bizonyítani. Koscielny szinte biztosan nem fog többet Arsenal mezben pályára lépni. Edu jelenleg is Franciaországba tartózkodik, Kosi jövőjéről tárgyal. Minden bizonnyal még egy középső védő érkezése is várható, nagy eséllyel hosszútávú kölcsönszerződés keretén belül.

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Incula véleménye:
2019-09-18 01:17
fifa! A mutatott teljesítmény alapján az erős gerincedből csak Leno, Auba és Laca marad. Bellerin ki tudja mikor nyeri vissza régi formáját, hozzátéve, hogy csak az első éve volt kiemelkedő, tavaly meg tavalyelőtt nem játszott top 4 formában. Tierney méd egy percet sem játszott a PL-ben, és Pepe példáján látszik milyen nehéz a beilleszkedés, alkalmazkodás. Özil már nem hajlandó hajtani, eltéblából még két évet nálunk heti 350 ezer fontért. Xhaka fél a Watford szintű játékosoktól (és valljuk be a vasárnap látottak alapján jogos a félelme, mert Doucuré egy klasszissal jobb játékos nála). Torreira egy fél évig a hátán cipelte a csapatot, aztán a jó kezdés után teljesen eltűnt, játékasokkal jobban visszaesett, mint a szintén jól kezdő belleriné. Talán annak idején Chamak-nál tapasztalhattunk ilyen brutális formahanyatlást a szuper első féléve utánm
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2019-08-08 12:36
Iwobi-ért emeli az összeget az Everton. Egyes források szerint 38 M ért már elengedné az Arsenal.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-08-01 10:07
Monrealt figyelitek egyébként az elmúlt időben? Én speciel nem akarom már meglátni sűrűn balhátvédként, egyszerűen semmit, de tényleg semmit nem tesz hozzá a játékhoz. Már védekezésben is forgatják rendesen... Kb. annyi a teljesítménye, hogy mindenki lefordul róla, ő meg felrúgja, majd felcsapja a kezét az égbe, hogy hát ő nem csinált semmit. Kolának is vannak hülyeségei, meg nem egyszer ő is flop, de azért benne legalább van lendület és erő.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-08-01 09:46
Fringe: Szerintem evidens, hogy azért még Iwobi és Miki előrébb lesz a sorban. Viszont ha okosan csináljuk simán lehetne egy A és B soruk. Pepe (Nelson) Özil (Mkhitaryan) Aubameyang (Iwobi) Lacazette (Nketiah). Nelson nálunk tétmeccsen még semmit nem bizonyított, majd ha pl. az EL-csoportkörben meggyőző lesz, akkor akár fentebb is kerülhet a ranglétrán. Martinelli pedig véleményem szerint idén még többnyire az U23-at fogja erősíteni, nagyon nyers még a játéka, legalábbis az alatt a pár perc alatt az előszezonban én még nem voltam tőle elájulva. Persze ő is nagyon gyors, de egyelőre picit olyan tipikus brazil butagyereknek tűnik, sokszor önzőzik, ilyenek. Bár 1-2 El/Ligakupa meccs neki is juthat azért. arsenal1220: Upamecanot nagyon adnám, viszont Tahot egy erősen túlárazott védőnek tartom. Egy darabos hegyomlás az emberünk, előző szezonban láttam pár Leverkusen meccset, egyszer sem volt valami kiegyensúlyozott. Csak nagy a hype körülötte.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2019-08-01 09:03
Asanot ha jól tudom 3 v 4 millióért vettük,most meg 1 millioert tavozik...:Dd Egesz jo lenne ha sikerulne eladni Mustafit és Elneny-t is. Bielik 10 milliojaval akar 35-40 is osszejonne beloluk, az pont egy KH ára. Upamecano, Tah például nem lenne rosst opció. En ebben a Rugani gyerekben annyira nem hiszek...olaszok nem nagyon szoktak bevalni a PL-ben.
 
Profil
Üzenet
Fringe véleménye:
2019-08-01 08:26
Én egy kicsit attól tartok, hogy Iwobi és Miki előrébb van rangsorba Nelsonnál és Martinellinél, és 4-en egyszerre nem fognak elférni a padon, ha a három szubszaharai van elől. Kár lenne őket kölcsön adni.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (473 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 28
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design