Spekuláció
2019-06-01 15:12 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

Kedves bajtársak!

Elérkezett az idei szezon vége is. Nekünk Arsenal szurkolóknak ez azt is jelenti, hogy aki még nem tette annak ideje megajándékozni a patikus nénit, aki cirka március közepe tájékán, már vény nélkül osztogatta számunkra az előírt mennyiség dupláját válogatott antidepresszánsokból, és nyugtatókból. Évek óta tartó kedvességét, idén se felejtsük el! A megmaradt kapszulákat pedig, tartsuk készenlétben, hiszen lassan indul az átigazolási időszak. Szükségünk lesz rá, el híhetitek!
Statisztikákkal, szezon elemzéssekkel sok helyen találkozhattunk. Szinte mindenki írt véleményt Emery munkájáról, csapat teljesítményéről. Rendhagyó módon, én a háttérfolyamatokról szeretném veletek megosztani gondolataimat. Bár nincs bejárásom az igazgatósági megbeszélésekre, mégis úgy vélem, hogy egyre pontosabban körvonalazódik, mit is várhatunk szeretett csapatunktól.
Talán az lenne a legmegfelelőbb, ha a tulajdonosi háttérrel kezdenénk. Leggyakoribb költői kérdés, vajon Kronke bácsi miért nem támogatja olyan szinten a csapatot mint teszi azt orosz kollégája ,vagy a sejk, de említhetnénk még Glazer családot is. Miért nem mozgat meg minden követ, annak érdekében, hogy az Arsenal régi fényében tündököljön, de legalább felvegye a versenyt a legnagyobbakkal. Úgy gondolom nem mondok senkinek újdonságot amikor szinte biztosan azt lehet állítani, hogy Stan bácsinak pusztán egy kockázatmentes üzlet szeretett csapatunk. Gondoljunk csak bele! Ahhoz hogy versenybe lehessünk a legnagyobbakkal több száz millió fontot kellene zsebből áldoznia. Az se biztos hogy elég lenne egy alkalommal egy erős tőkeinjekció. Nagy eséllyel ennek több éven keresztül meg kellene történnie, hogy tartsuk a szintet, és a folyamatos fejlődést. Igen ám, de ha meg is tenné, ilyen erős és sok vetélytárs mellett nincs semmi garancia, hogy a befektetett összeg, akár hosszútávon megtérüljön. Ilyen kilátások mellett az öreg amerikainak tökéletesen megfelel, hogy másodvonalas csapat vagyunk. A kiváló marketing érték, a klub gazdasági stabilitása, garantálja a folyamatos bevételt Kronke számára.
Mit is jelent ez nekünk szurkolóknak? Pontosan azt, hogy a keret lényegesen se most se hosszútávon nem fog kiemelkedően megerősödni. A profit mindenek felett!

A Ramsey akta: Mindenki bizakodóan várta, Özil hosszabbítása után, hogy a klub kész megállapodni másik kiválóságával is. Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a szerződés visszavonása. Mondhatjuk, hogy szurkolókat és Rambót egyaránt. Ahány portál annyi féle találgatás látott napvilágot, hogy mi is lehetett az oka. Sanllehi napokban adott egy rövid, és foghíjas magyarázatot. Úgy gondolom, hogy a Rambo ügynek nagyobb jelentősége van mint gondolnánk. Szerény véleményem szerint a vezetőség vele szeretett volna példát statuálni a jövőre való tekintettel. Miután eltávolították Wengert, akinek túl nagy befolyása volt, és valóban szívén viselte a dolgokat, Sanllehi rögtön a kezébe vette az irányítást, akit semmi más nem érdekel, minthogy a főnöke maradéktalanul elégedett legyen. Miután többször is szó esett róla, hogy egy EL résztvevős csapathoz képest nagyon nagyok a játékosoknak kifizetett bérek (itt jegyezném meg, hogy nagyon valószínű, az EL-re való hosszabbtávú berendezkedés de ezt majd máskor bővebben.), szinte kódolva volt, hogy a mi Áronunk nem fog fizetés emelést kapni. Még akkor sem, ha kulcsfontosságú lenne a megtartása. A vezetőségnek valószínűleg a pénz megtartása mellett, volt egy másik szándéka is. Meg akarják állítani azt a modern labdarúgásban divatossá vált folyamatot, miszerint a labdarúgó irányít. Gondoljunk csak a mi Sánchezes hercehurcánkra. De lehetne jó pár példát említeni még a nemzetközi labdarúgásból. Wenger mellett erre nem volt lehetőség. Elküldésével Sanllehinek lehetősége nyílt, hogy megmutassa az összes játékosnak, és jövőbeli labdarúgónak, senki se nőhet a klub felé. Bár Rambó Özil fizetés emelésén felbuzdulva jogosan többet szeretett volna keresni, amit majdnem el is ért. Miután tudjuk, hogy a tulajunknak még az utolsó pár penny is létfontosságú, ezért is bűzlik a mai napig Sallehi magyarázta. Ha pénz akarnak spórolni, akkor jobban jártak volna, ha új kontaktus után eladják. Na és itt jön a csavar. Rambónak igazi Arsenal szíve van. Ha aláír még pár évre, akkor abba biztosak lehetünk, hogy őt a kontaktus végéig elvontatni se lehetne tőlünk. Ezt tudhatta a vezetőség is, és mivel mindenképp szükség volt egy vezéráldozatra a jövőre való tekintettel, így hát a történet végét mindenki tudja. Irány Torino. Rambóval két legyet ütöttek egy csapásra. 1. Fizetések kordában tartása 2. Üzenet az „öltözőnek”
ha valóban BL és PL győzelemre hajtanánk, egy ilyen játékos mint Rambo megtartása kötelező lenne. Ezért is írtam, hogy minden arra utal, hogy az EL színvonalra rendezkedik be a csapat. Se több se kevesebb.

Bár valós részleteket nem tudunk, mi zajlik a háttérben, de számomra ez az irányvonal a leginkább valószínű. Második részben igyekszek majd Emery szerepével és azzal, hogy mi várhat ránk, milyen esélyeink vannak, egy másik cikken foglalkozni.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-07-12 20:10
Ha már csirkék, azért az beszarás kategória lesz, ha Alderweireldet "bagóért" elviszi a Roma.
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2019-07-12 19:55
nyugi srácok, csak a minőséget keressük ennyi ideig, mint mindig :DDD a nyomorult spurs meg vehet bárkit, mindig az árnyékunkban lesznek, most egy kicsit kidugták a csőrüket a napfényre, de majd visszakerülnek oda, ahova valók
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-07-12 19:35
Egyébként tényleg durva, hogy már 1 hónap sincs a PL-kezdésig, és ugye egy ízben akkor zár a piac is, mi meg még sehol nem tartunk gyakorlatilag. Tavaly sokkal hamarabb letudtuk az átigazolásokat, vagy legalábbis egy bizonyos részüket. Hamar elszalad ez a pár hét, jó lenne már felmutatni 1-2 új embert...
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2019-07-12 19:12
Azért várjuk még meg a Saliba ugy veget, bar megint rajtunk nevet az egész focivilag mert eddig 2 jatekossal voltunk majdnem helyzetben (Tierney, Saliba) azt elkezdodott a felkeszulesi idoszak, a jatekosok meg sehol...nincs 1 honap a PL indulasaig, nagyon remelem, hogy valamit tortenni fo, mert egyenes ut vezet igy a 6-10 helyekert...
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2019-07-12 16:34
Egyszerűen nevetséges ami itt folyik évek óta. Sikerült annyi szemetet idehozni, hogy még nekünk kell fizetni, hogy elmenjenek. Mustafi, Elneny a kutyának nem kellenek nem baj majd mennek ingyen. Özilért még kapnánk pénzt, de ő meg fizetési igénye miatt nem kell senkinek. Neki is majd szépen lejár a szerződése aztán mehet. Valakiért meg foggal-körömmel ragaszkodunk, akkor is ha menni akar ezért nem adjuk el, hanem ő is távozik természetesen ingyen. És van a kórház válogatott akik évekig felveszik a nagy fizetést, majd jön egy normális szezonjuk és szembeköpnek minket. Nincs még egy ilyen csapat a világon ahol ilyenek zajlanak. Ebből már nem tudunk kievickélni. Rájöttek, hogy egy sóher pitiáner klub vagyunk, ezért mindenki elviszi az orrunk elől a játékosat, tőlünk meg bagóért mennek, ha nem ingyen.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-07-12 14:58
Sikerült Salibát is elszerencsétlenkedni? Nem igazán ismerem a tagot, de tényleg nagy tehetségnek tartják, ahogy olvasgattam a dolgokat. Örültem is, hogy na, végre nekünk is lehet egy igazán nagy tehetségünk, akivel hosszútávon is lehet számolni, erre fel a Spurs viszi el? El tudom képzelni, hogy kb. 2-3 millión ment megint a huzavona. Szánalmas! És az a legviccesebb az egészben, hogy az a köcsög faszszopó Mustafi még jövőre is itt fogja rontani a levegőt... És lefogadom, hogy Emery amekkora balfék, még játszatni is fogja.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (530 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
www.Autodoc.hu
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 23
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design