Spekuláció
2019-06-01 15:12 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

Kedves bajtársak!

Elérkezett az idei szezon vége is. Nekünk Arsenal szurkolóknak ez azt is jelenti, hogy aki még nem tette annak ideje megajándékozni a patikus nénit, aki cirka március közepe tájékán, már vény nélkül osztogatta számunkra az előírt mennyiség dupláját válogatott antidepresszánsokból, és nyugtatókból. Évek óta tartó kedvességét, idén se felejtsük el! A megmaradt kapszulákat pedig, tartsuk készenlétben, hiszen lassan indul az átigazolási időszak. Szükségünk lesz rá, el híhetitek!
Statisztikákkal, szezon elemzéssekkel sok helyen találkozhattunk. Szinte mindenki írt véleményt Emery munkájáról, csapat teljesítményéről. Rendhagyó módon, én a háttérfolyamatokról szeretném veletek megosztani gondolataimat. Bár nincs bejárásom az igazgatósági megbeszélésekre, mégis úgy vélem, hogy egyre pontosabban körvonalazódik, mit is várhatunk szeretett csapatunktól.
Talán az lenne a legmegfelelőbb, ha a tulajdonosi háttérrel kezdenénk. Leggyakoribb költői kérdés, vajon Kronke bácsi miért nem támogatja olyan szinten a csapatot mint teszi azt orosz kollégája ,vagy a sejk, de említhetnénk még Glazer családot is. Miért nem mozgat meg minden követ, annak érdekében, hogy az Arsenal régi fényében tündököljön, de legalább felvegye a versenyt a legnagyobbakkal. Úgy gondolom nem mondok senkinek újdonságot amikor szinte biztosan azt lehet állítani, hogy Stan bácsinak pusztán egy kockázatmentes üzlet szeretett csapatunk. Gondoljunk csak bele! Ahhoz hogy versenybe lehessünk a legnagyobbakkal több száz millió fontot kellene zsebből áldoznia. Az se biztos hogy elég lenne egy alkalommal egy erős tőkeinjekció. Nagy eséllyel ennek több éven keresztül meg kellene történnie, hogy tartsuk a szintet, és a folyamatos fejlődést. Igen ám, de ha meg is tenné, ilyen erős és sok vetélytárs mellett nincs semmi garancia, hogy a befektetett összeg, akár hosszútávon megtérüljön. Ilyen kilátások mellett az öreg amerikainak tökéletesen megfelel, hogy másodvonalas csapat vagyunk. A kiváló marketing érték, a klub gazdasági stabilitása, garantálja a folyamatos bevételt Kronke számára.
Mit is jelent ez nekünk szurkolóknak? Pontosan azt, hogy a keret lényegesen se most se hosszútávon nem fog kiemelkedően megerősödni. A profit mindenek felett!

A Ramsey akta: Mindenki bizakodóan várta, Özil hosszabbítása után, hogy a klub kész megállapodni másik kiválóságával is. Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a szerződés visszavonása. Mondhatjuk, hogy szurkolókat és Rambót egyaránt. Ahány portál annyi féle találgatás látott napvilágot, hogy mi is lehetett az oka. Sanllehi napokban adott egy rövid, és foghíjas magyarázatot. Úgy gondolom, hogy a Rambo ügynek nagyobb jelentősége van mint gondolnánk. Szerény véleményem szerint a vezetőség vele szeretett volna példát statuálni a jövőre való tekintettel. Miután eltávolították Wengert, akinek túl nagy befolyása volt, és valóban szívén viselte a dolgokat, Sanllehi rögtön a kezébe vette az irányítást, akit semmi más nem érdekel, minthogy a főnöke maradéktalanul elégedett legyen. Miután többször is szó esett róla, hogy egy EL résztvevős csapathoz képest nagyon nagyok a játékosoknak kifizetett bérek (itt jegyezném meg, hogy nagyon valószínű, az EL-re való hosszabbtávú berendezkedés de ezt majd máskor bővebben.), szinte kódolva volt, hogy a mi Áronunk nem fog fizetés emelést kapni. Még akkor sem, ha kulcsfontosságú lenne a megtartása. A vezetőségnek valószínűleg a pénz megtartása mellett, volt egy másik szándéka is. Meg akarják állítani azt a modern labdarúgásban divatossá vált folyamatot, miszerint a labdarúgó irányít. Gondoljunk csak a mi Sánchezes hercehurcánkra. De lehetne jó pár példát említeni még a nemzetközi labdarúgásból. Wenger mellett erre nem volt lehetőség. Elküldésével Sanllehinek lehetősége nyílt, hogy megmutassa az összes játékosnak, és jövőbeli labdarúgónak, senki se nőhet a klub felé. Bár Rambó Özil fizetés emelésén felbuzdulva jogosan többet szeretett volna keresni, amit majdnem el is ért. Miután tudjuk, hogy a tulajunknak még az utolsó pár penny is létfontosságú, ezért is bűzlik a mai napig Sallehi magyarázta. Ha pénz akarnak spórolni, akkor jobban jártak volna, ha új kontaktus után eladják. Na és itt jön a csavar. Rambónak igazi Arsenal szíve van. Ha aláír még pár évre, akkor abba biztosak lehetünk, hogy őt a kontaktus végéig elvontatni se lehetne tőlünk. Ezt tudhatta a vezetőség is, és mivel mindenképp szükség volt egy vezéráldozatra a jövőre való tekintettel, így hát a történet végét mindenki tudja. Irány Torino. Rambóval két legyet ütöttek egy csapásra. 1. Fizetések kordában tartása 2. Üzenet az „öltözőnek”
ha valóban BL és PL győzelemre hajtanánk, egy ilyen játékos mint Rambo megtartása kötelező lenne. Ezért is írtam, hogy minden arra utal, hogy az EL színvonalra rendezkedik be a csapat. Se több se kevesebb.

Bár valós részleteket nem tudunk, mi zajlik a háttérben, de számomra ez az irányvonal a leginkább valószínű. Második részben igyekszek majd Emery szerepével és azzal, hogy mi várhat ránk, milyen esélyeink vannak, egy másik cikken foglalkozni.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2019-06-19 18:17
Tierney!! nagyon jó lenne... kp-ra én Maitland-Niles betenném, miért ne robbanhatna be? vagy esetleg Smith Rowe? Ha Carrasco nem jön (őszintén én sose voltam elájulva tőle, főleg most, h Kínából jönne..), akkor oda Nelson. Mustafit kell elküldeni, ez kell, h legyen az első opció szerintem, és pótolni őt egy épkézláb védővel
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2019-06-19 16:13
Carrasco szinten nem jön.Ramsey Welbeck,már sehol, továbbiak várhatók .
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2019-06-19 15:34
Mondom, jogos az a tábla.Claude Maurice sem, jön, Rabiot, de pláne nem, PSG s hátvéd ,na o sem, ezzel szemben tucatszám távoznak a játékosok.Majd jön helyettük az ifi bol, néhány szuper tehetség.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-06-19 11:35
Sipo: Áá, nem igazán van ott senki. Ha Rabiot odamegy, és megtartják Pjanicot, na akkor tudnak egy normális középpályát kiküldeni. Ez a Can, Khedira, Bentancur, Matuidi vonal elég kevés, egyikre sincs szükségünk.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2019-06-19 10:46
Hírek szerint Emery Tierney-t akarja.Adnam!
 
Profil
Üzenet
Sipoczky véleménye:
2019-06-19 09:50
Nem tudonlm mennyire hiteles, hogy Rabiot megegyezett a Juventussal...Elegge sokan lettek a kozeppalyan ott, onnan kell szemezgetnunk, vagy Ramsey vissza kolcsonbe...

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (232 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
www.Autodoc.hu
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 50
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design