Összefoglaló
2019-05-18 10:13 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

A sportigazgatói posztot egy korábbi Arsenal játékos fogja betölteni. Edu jelenleg a brazil válogatottal készül a Copa Americára, várhatóan annak végeztével fog csatlakozni csapatunkhoz. Bár januárban még visszautasította a csapat ajánlatát, úgy tűnik, hogy Sanllehi ennek ellenére sikeres tárgyalásokat folytatott a brazillal, aki a nemzeti csapatnál is hasonló feladatokat lát el jelenleg.

Orstein szerint az igazolásokra szánt pénzösszeg a következő képpen alakul:
- BL indulás nélkül 40 millió font
-BL indulással 100 millió font.
Ami kérdés felmerül, nem tudni pontosan, hogy az Adidassal megkötött szerződés ehhez hozzá jön vagy sem. Itt különböző ellentmondásos hírek jelennek meg. Ezen kívül még a játékos eladásokból befolyt összeggel tud a klub számolni.

A várható igazolásokat nagyban befolyásolja még a EL döntő szereplésünk, de ami biztos , hogy mindenképpen igazolna a csapat:
- középhátvédet: Samuel Umtit a fő célpont. Az Arsenal elvileg 40 millio € viheti.
Ha nem jönne össze akkor D. Dakoma lehet a befutó, a Getafe csapatából.
- box-to-box középpályást: Két PSG játékos a fő kiszemelt, Nkunku és Rabiot.
További igazolási sorrend, ha marad pénz: szélső, majd ezt követi, jobb hátvéd, balbekk csatár. Utóbbi három prioritása szinte megegyezik.

Ami kérdéses volt még: Welbeck biztosan nem kap új szerződést. Ingyen igazolhatóvá válik. Monrealról még nem döntött a klub.

Pletykák: Atl. Madrid szívesen látná Lacazettet a mára már biztosan távozó Griezmann helyére. Aubameyangot pedig a Real és a PSG is csábítja. Real Bale helyén képzeli el a villámléptű támadót, Tuchel pedig Aubába látná a megoldást a PSG gépezetének olajozott működéséhez Úgy tűnik viszont, hogy a csatár párosunk jól érzi magát Londonban, és nem akarnak távozni, valamint a klub se akarja eladni őket. Olyan hírek reppentek fel, hogy megnövelt bérrel kívánják őket hosszabb szerződés aláírására rávenni. Mellettük még a fiatal tehetség, Guendouzival szeretnének egy magas kivásárlási árat tartalmazó, hosszútávú szerződést kötni.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2019-05-30 10:05
Na persze nyilván Özil a bűnös , mit is vártam . Gondolom az nem számít , hogy 4-et kaptunk . Csapatvédekezés abból állt , hogy álljunk be addig míg a valagunkat surolja a kapufa amibe borítékolható volt , hogy elfáradunk és a,fennmaradó támadók nak basszuk fel a,labdát csak úgy vaktába mert labdakihozatalt mint olyat elfelejtettük . Az ilyen felbaszott labdákból 10/9-et köszöntek szépen, és a maradék 1-el nem is értem miért nem kezdtek valamit még akkor se mikor 2-en lógtak rajtuk folyamatosan mi meg hátul sünbe , na szép . Támadó játékunk is akkor volt mikor a Chelsea engedte felhozni labdát , de miután felfogták , hogy mi nekünk csak annyiból áll , hogy Niles felfut vele , elébe mentek a dolgoknak mivel kurvára nem akarnak ezek már focizni , zárjuk le a szezont és utána kicsi levezető kocogás , és mindenki megy a,dolgára . Mi meg hát , azon kívül , hogy fullba nyomtuk ..... mit vártunk mikor egy Wolfs , Leicester is fájdalmasan könnyen olvassa ezt a nagyszerű faék taktikánkat . Játékot szándékosan nem írok mert ennek a csapatnak az nincs !!! Mentális felkészítésről még csak annyit mert régen ez pár embernek a kedvence volt ,milyen állapot kell ahhoz vajon , hogy Auba egész mérkőzésen egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni , nyílván ő is kutyaütö mint Özil nem ?
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2019-05-30 08:20
Amikor az Erdogan-balhé után a németek kikezdték Özilt, és Özil maga alá zuhant, gondoltam, sportember, majd összeszedi magát pár hónap alatt. Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen nyúló-máló puhány, aki mentálisan örökre elvész a sportnak is, a rá számító, tőle függő közösségeknek is. És mi lettünk volna ugye a legelső, a legfontosabb közösség, aki számított rá, aki nagyon nagy mértékben az ő hozzáállásától, tevékenységétől függött. Ezért van abszolúte igazuk azoknak, akik most a játékosok felelősségéről, elsősorban Özil felelősségéről beszélnek. Tegnap is kiderült (és sokszor, korábban is), hogy a két ékes játékunk csak akkor működik, ha van építő középpálya, vagyis ha nem Aubának és LaCanak kell megszerveznie és egyben be is lőnie a helyzeteiket. Ha ez nincs adva, és tegnap is teljes mértékben ez volt a helyzet (Özil vérlázítóan rossz volt, nem állt rendelkezésre Rambo és Miki, Xhaka és Torreira pedig csak félóránként egyszer jelentek meg a támadó harmadban), akkor egy betömörülő védelemmel szemben a csatáraink is csak toporogni, szerencsétlenkedni fognak. Ezért játszatta Emery a szezon legeredményesebb időszakában csak az egyik csatárt, és megpróbálta a frontvonalat lyukakba befutó játékmesterekkel kiépíteni (Rambo, Miki és néhányszor Özil), akik helyzeteket is ki tudtak alakítani. Volt nagy szakmai értetlenkedés, de Emerynek ebben feltétlenül igaza volt. Tegnap csak feltett a pályára 11 nevet, akik közül senki sem akart semmit sem csinálni. Kivétel talán AMN és Papa. Üres volt a középpálya, Torreira és Xhaka semmit nem szűrtek (hacsak a nyálukat nem), Özil meg húsz perc után leállt. Emery a meccs előtt le akarta venni a terhet a játékosai válláról, és arról beszélt, hogy a kupa a fontos, nem a BL-hely. Hát, jól le is vette a terhet. Játékosai immár felszabadultan mímelhették az akarást, a játékot. Művelhették a semmit. Persze Emery nyilván tudja, hogy ezzel a kerettel a BL-szereplés, ha nyernénk, is csak kínos-keserves Canossa-járás lenne, mint ahogy azt is tudja, hogy ezzel a kerettel a következő szezon sem lehet jobb. Nyilván lesznek szamkai értékelések a döntőről, de engem ezek valójában nem fognak érdekelni. Itt ugyanis nem mély elgondolásokról, nagy koncepciókról volt szó, hanem egyetlen meccsről, ahol ki kell tenni a játékosnak a szívét-lelkét a pálya gyepére. És ebben voltunk tegnap a leggyengébbek.
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2019-05-30 08:12
Edző buktatás lenne? Nem hiszem. Akkor viszont ennyit tud a csapat. Nem hiszem el, hogy ilyen szinten egy labdaátvételnek gondot kellene jelentenie aztán mégis. Kaput se találjuk el. Edzésen is ez mehet? Nem látunk bele sajnos. Bár, ha így is megy tuti nem mondja Emery Aubának, hogy fiam fáj nézni amit csinálsz majd kezd Nketiah a döntőn. Tomko megragadta a lényeget. Belekerültünk a 23-as csapdájába és piszok nehéz lesz kievickélni. Mivel nincs eredmény a szar játékosok miatt nincs pénz, hogy normálisat vegyünk ergo maradnak a szarok. Annak se látom értelmét, hogy évente edzőt váltsunk. Mondjuk Tuchel idejönne ő gond nélkül padra baszna akárkit aki nem azt csinálja amit mond. Őt az ilyen Neymar-Pogba felé szarkupacok buktatják meg akiknek nem bírja el az egoja. Maguk mellé állítanak néhány gyenge elméjűt és kész is az edző buktatás. Más részről a német a vezetőséget is kiosztaná, hogy meggyullad rajtuk a ruha. Ezért nem lesz itt ilyen edző, mert nekünk bólogató kutya kell.
 
Profil
Üzenet
jobbágy véleménye:
2019-05-30 08:03
Elképzelhető hogy nekünk nem kell a BL, igaz ez összeesküvés szagú .... de a csapat akkor is egy zsák fos, nem csak mentálisan
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2019-05-30 06:51
Fifa: a magam részéről el tudom fogadni, hogy AMN összehoz egy 11est, mert fiatal, posztján kívül játszik, amúgy meg keres hetente max 50et. Dettó Kos vagy Monreal, vagy akár xhaka. Egyiknek sem volt jó meccse, de nem nekik kell vinniük a csapatot a hátukon, nem is olyan összeg szerepel a szerzodesukben. Viszont Auba/Miki, de foleg Mr350k felelősségre vonasat nem tudom elengedni. Ozilunk a legjobb számait egy labdatemeto sanchezzel, egy hamis7 ramseyvel és egy bojagirouddal hozta. Azóta a teljesítménye total lejtmenet, miközben a fizetése az egekben és elvileg 2 klasszis csatár játszik elotte. Ebből a fizetésből mondjuk egy fekir/rabiot parost el lehetne tartani... Nagyobb zse, nagyobb felelősség, ezen szerintem nem kell mit magyarázni. Emery mar egyszer leiskolazta sarrit, szervezett presszinggel: ozil pad, ramsey/bellerin a kezdőben. Most a meccs elején ozil meg tapadt jorginhora, aztán a nemetunknek elment ettől a kedve, onnantól kezdve vette át a Chelsea az iranyitast, a többi történelem. Most mit csináljon ezzel emery? Amúgy ha emery vállalta a BLt az ev elejen, akkor vállalja a felelősséget a kudarcért és álljon fel. Ozil igazoljon el vagy kérjen kisebb fizut. Kérdezze ki a tulaj sanllehit, hogy mi a fasz történt ebben a szezonban ramseyvel, a kurva nagy téli erositesunkkel, a head of scoutunkkal, a dof-fal, és küldje el a picsaba, ha nem kér belőle. És végül tegye fel magának kroenke a kérdést, hogy mégis mi a faszt akar ezzel a klubbal. Valaki egyszer az életben mondja azt, hogy az én hibám volt srácok, vállalom. Az egész klubunk bűzlik, ahogy van vagy 10 éve. Erről nem a frissen igazolt edző tehet, aki az első szezonjában alsohangon háromszor hozta vissza a szezont. Ebben az egészben az a kibaszott frusztráló, hogy a pool/spurs úgy játszik BL döntőt, hogy gyengebb kerettel kezdtek és kevesebbet költöttek nálunk az utóbbi években. Persze kroenket lehet kikialtani fogecinek, de igazából a top6bol ő költötte a 3. legtöbbet az elmult években a csapatra. És ez kurva gáz.
 
Profil
Üzenet
tomko véleménye:
2019-05-30 06:13
Emeryt nem ekézném, mi itt tartunk. Nem az ő hibája,nyilván mivel a csapat része az ő felelőssége is. Tavalyhoz képest egy picit előrébb vagyunk. A keserűség az,hogy mindenről csak egy lépésre voltunk és nem tudtuk elérni a célvonalat. A több éve tartó totális dilettáns vezetés egy maximális szétesést produkált. Ezt nem lehet Emery nyakába varni. Az elmúlt évek komunikációja,hogy a 4. hely megszerzése a cél egy magára adó nagy klub meg sem merné említeni. Még akkor sem ha így van. Ezzel megcéloztuk és elkönyveltük magunknak a középszert. Játékosvásárlás teljes csőd az elmúlt években a szerződés kezelésekkel együtt. Nagy tisztogatásnak kellene bekövetkezni de nem lépjük meg a kevés pénz miatt. Részemről aki mehet és pótolható sorrendben : Özil,Neny,Mustafi,Kos ( a kor miatt ), Monreal ( kor miatt ),Xhaka,Miki,Kolasinac ( elgondolkodtat ). Welbo a sérülései miatt de ő egy szívvel játszó játékos aki ha kell tud védekezni. Persze mivel nincs pénz,nézhetjük jövőre is a csapatot 2-3 változással.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (194 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 9
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design