Összefoglaló
2019-05-18 10:13 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Mérkőzések

A sportigazgatói posztot egy korábbi Arsenal játékos fogja betölteni. Edu jelenleg a brazil válogatottal készül a Copa Americára, várhatóan annak végeztével fog csatlakozni csapatunkhoz. Bár januárban még visszautasította a csapat ajánlatát, úgy tűnik, hogy Sanllehi ennek ellenére sikeres tárgyalásokat folytatott a brazillal, aki a nemzeti csapatnál is hasonló feladatokat lát el jelenleg.

Orstein szerint az igazolásokra szánt pénzösszeg a következő képpen alakul:
- BL indulás nélkül 40 millió font
-BL indulással 100 millió font.
Ami kérdés felmerül, nem tudni pontosan, hogy az Adidassal megkötött szerződés ehhez hozzá jön vagy sem. Itt különböző ellentmondásos hírek jelennek meg. Ezen kívül még a játékos eladásokból befolyt összeggel tud a klub számolni.

A várható igazolásokat nagyban befolyásolja még a EL döntő szereplésünk, de ami biztos , hogy mindenképpen igazolna a csapat:
- középhátvédet: Samuel Umtit a fő célpont. Az Arsenal elvileg 40 millio € viheti.
Ha nem jönne össze akkor D. Dakoma lehet a befutó, a Getafe csapatából.
- box-to-box középpályást: Két PSG játékos a fő kiszemelt, Nkunku és Rabiot.
További igazolási sorrend, ha marad pénz: szélső, majd ezt követi, jobb hátvéd, balbekk csatár. Utóbbi három prioritása szinte megegyezik.

Ami kérdéses volt még: Welbeck biztosan nem kap új szerződést. Ingyen igazolhatóvá válik. Monrealról még nem döntött a klub.

Pletykák: Atl. Madrid szívesen látná Lacazettet a mára már biztosan távozó Griezmann helyére. Aubameyangot pedig a Real és a PSG is csábítja. Real Bale helyén képzeli el a villámléptű támadót, Tuchel pedig Aubába látná a megoldást a PSG gépezetének olajozott működéséhez Úgy tűnik viszont, hogy a csatár párosunk jól érzi magát Londonban, és nem akarnak távozni, valamint a klub se akarja eladni őket. Olyan hírek reppentek fel, hogy megnövelt bérrel kívánják őket hosszabb szerződés aláírására rávenni. Mellettük még a fiatal tehetség, Guendouzival szeretnének egy magas kivásárlási árat tartalmazó, hosszútávú szerződést kötni.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2019-05-30 12:40
Oruljunk ha Aubaek nem lepnek le a nyaron.. 3gol kulonbseggel kiszopni egy dontobol? Szanalmas. Elmehet mindegyik a jokurvaanyjaba.. Emery is.. A vedelem is.. De legfokepp az a pisztrang szaju köcsög ozil! H amikor szopjuk a faszt es lecserelik 2 vel setal le mint egy hulla. Utolso fereg
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2019-05-30 12:12
Tragédia, és én ezért a meccsért szabadságot vettem ki...beszarás! Olvastam amiket írtok, minden hsz-ben van igazság szerintem. Én annyit tudok biztosra, hogy ez a meccs teljesen visszaadta ezt a szezont. Egy nagy lófasz volt a játékosaink többsége és az edző is. Hibázott mindenki: a vezetőség az edző a játékosok, hogy ezt kellett átélni. Hibás mindenki kivéve a szurkolót. Nagyot csalódtam Özilben, de nem hívom Mr350K mert szerintem ha fele annyit keresne mint most vagy 2x-szer ennyit akkor se játszott volna másképp...! Meglátjuk mi lesz vele...sajnálom hogy ez van. Akik szerint nem Emery sara ez a helyzet azokat nem értem..első szezon, nem az Ő csapata. Guglizzátok már ki Sarri mester cselzis ELSŐ szezonját baszki. Ezekután akarják kibaszni...szálljunk már le a magas lóról. Oszt neki mennyivel jobb a kerete mint nekünk??? Kicsit reálisabban. Én azt mondom nicsn BL kibaszni Emeryt aztán keresni a köv edzőt míg nem jön Edu azzal meg igazolni 2 gamert a védelembe, kölcsön gamert (Nelson, Chambers, Beilek) visszahívni, fiatalt beépíteni (Saka, Willock), a fost (Musty, Elnyeni, Jenkinson, Özil (?)) eladni. +Weblapnak esélyt adni Ennyi baszki....nem atomfizika ez, csak foci.
 
Profil
Üzenet
Gunn3rheart véleménye:
2019-05-30 11:48
Fifa- Nem állítom hogy Emerynek nincs elelősége a történtekben, csak tettem egy olyan megállapítást hogy a board kommunikációja illetve tevékenysége milyen rossz hatással van a csapatra. Beleértve az edzőt is! Én Emeryn is azt látom hogy megtört. Már nem ugtál annyit az oldalvonal mellett, már nincs benne az a lelkesedés mint az elején. Szerintem ő is csalódott és nem erre számított amikor idejött. Lényegében egy báb akinek kifelé azt kell közvetítenie hogy ambiciózus a klub és fejlőni akar, miközben rádöbbent arra hogy ennek a fele sem igaz, minden a profittermelésről szól. Nyílván ez csak feltételezés, én is csak tippelgetek mi folyhat a színfalak mögött, de Emery viselkedésének megváltozásából és nyilatkozataiból csak ilyenekre tudok következtetni. Az is beszédes hogy fél év leforgása alatt lelép Gazidis, Mislintat...ez is azt mutatja hogy kurva nagy gáz van a háttérben. A kérdésedre válaszolva pedig, igen, határozottan úgy gondolom hogy ebben a közegben Klopp se tudna sokkal többet tenni.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-05-30 11:47
Az a baj, hogy idehoztuk azt a szarházi Sanllehit, na amíg ő itt van, tuti , hogy bérelt helye lesz Emerynek is. Már akkor hányingerem volt attól a barcás köcsögtől, amikor idejött. Nem volt nagy gond Emery kinevezése, egy próbát megért, de összességében ez a szezon egy nagy csalódás volt, pedig a kezünkben volt a sorsunk. Innentől kezdve nem igazán kéne maradnia...
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2019-05-30 11:43
Arsenal24: minden szavaddal! És igen, van még egy haszontalan sztár a világon óriási fizetéssel: egy bizonyos Alexis sanchez. Véletlen? Nem hiszek a veletlenekben, tudjuk az okát. FIFA: elő is kell venni az edzőt. De ne úgy ertekeljuk már, mintha belult volna a tutiba és ő baszta el az életünket... Kicsit olyan ez, mint amikor a dredd biroban RobSchneider beult a tűzharcban egy fenymasoloba, és dredd adott neki 30 év letoltendot, mire rob: "mit kellett volna tennem?" "Kiugani a 100emeletrol, mert az legalább törvényes lett volna..." Dettó emery, melyik döntésével húzott volna tegnap tutit? 4231/433ra, szervezett presszingre nincs játékosa. Minden döntésével az ujjaba harap. Az első 25 perc után én azt hittem, hogy ez meglesz, vártam a golt. A Chelsea a kapunkig nem jutott el, letamadtunk, labdákat szereztünk, aztán ozil baszott futni jorginhoval, és volt meccs, nincs meccs. Így is egyéni hibák miatt kaptunk 3 gólt (labdavesztés a vedoharmadban) Én örülnék neki őszintén, ha emeryt felállítana a klub a BL miatt, mert az azt jelentené, hogy cél a BL, és ehhez a tulaj a zsebébe nyúl. Vegre lenne felelősségvállalás. Alomvilag.
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2019-05-30 11:19
Akkor most kérdeznék valamit. Ha szerintetek csupán a játékosok hozzáállásán múlt ez a tegnapi meccs, és Emeryt nem igazán lehet érte elővenni, akkor is így mentek volna ki a pályára, ha az edzőnket úgy hívják, hogy Jürgen Klopp? Mert én meg azt látom, hogy a játékosok azért voltak ilyen tesze-toszák, mert Emery teljesen töketlenül állt ehhez a meccshez, nem akart igazán támadni, csak óvatoskodott, a játékosok meg ehhez a se nem támadunk, se nem védekezünk stílushoz nem tudtak alkalmazkodni, és egyre frusztráltabbak lettek. Nehogymár egy negatív sorozat után ne lehessen elővenni az edzőt, akár a mentális felkészítés miatt is. Ha egy kicsit is lenne az agyakban kraft, meg a lábak között golyók, simán megverjük az egyik középcsapatot a PL-hajrában. Amúgy a PSG-vel is azért szopott ki, mert akkor is tolta ezt a beszari stílust.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (194 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 16
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design