Hírmorzsák
2019-03-19 17:00 | Írta: Lordarsenal | Kategória: Pletykák

Bár a 18\19-es szezon javában tart, ennek ellenére nem múlik el nap, hogy újabbnál újabb átigazolási, vagy eligazolási hír ne kapjon szárnyra. Amíg játékosaink készülnek, a nemzeti csapatuk megmérettetéseire, addig van időnk kicsit a klubunknál zajló eseményekről elmélkedni.
A vezetőség folyamatosan dolgozik, a megfelelő sportigazgató szerződtetésén. Mint ismert télen távozott az Arenaltól napjaink egyik, ha nem a legjobb játékos megfigyelője Sven Mislintat. Ivan Gazidis milánói kinevezésével, Sven nem kaphatta meg a neki ígért pozíciót. Sanllehi más személyben gondolkodott.
A sportigazgatói állás fő várományosa Monchi volt, akit a római kirúgása után mindenki Arsenal színben látott. Nagy meglepetésre azonban visszatért Sevilla csapatához, ahol korábban már sikerrel töltötte be ezt a szerepkört.
Második vonalba a csapat egykori volt játékosa Marc Overmars tűnt fel, aki rögtön rövidre zárta a találgatásokat, és napokban hosszabbított jelenlegi csapatával (Ajax), akik az mostani BL kiírás meglepetéscsapata, miután búcsúztatták a Real Madridot.
Télen még félig pletyka szinten Edu neve is felmerült, de ő kijelentette, marad a brazil válogatott technikai igazgatója. Amennyiben nem sikerül senkit találni, nagy eséllyel Stewe Morrowot nevezhetik ki, aki most az Arsenal ifiakadémiáján dolgozik.


Távozók: Petr Cech az idény végén visszavonul. A klub nem tervez helyére új kapust igazolni. Emiliano Martinez lehet Leno cseréje.
Télen tudni lehetett, hogy Ramsey is elhagyja csapatunkat. Ő már előszerződést kötött a torinoi együttessel.
A sérülékeny Danny Welbeck szerződése lejár az idény végén. Klub nem tervezi meghosszabbítani. Nagy eséllyel nem látjuk őt többet Arsenal mezben.
Stephan Lichtsteiner, Carl Jenkinson, és Nacho Monreal, szerződése is a szezon végén jár le. Nincsenek információk, az esetleges hosszabbításokkal kapcsolatban. Nagyon úgy fest, közülük csak Monrealnak van esélye a csapattal maradni.
Kölcsönbe levő Ospina jelenlegi csapatához, a Napolihoz távozhat, míg Elnenyt Emery látványosan mellőzi, nem számít a játékára. Elképzelhető, hogy ő is átadó listára kerül, éppúgy mint a német Mustafi, akivel sem a szurkolók, sem a klub nincs megelégedve. Takuma Asanoról még pletyka szinten sem találni említést. Kicsi az esélye a játékos csapatba építésének. Legnagyobb kérdés a csapat német sztárjátékosának a sorsa. Özil a szezon során sokszor kimaradt még az utazó keretből is, taktikai okokra hivatkozva. Ez mellett gyakran betegeskedett. Lehetett hallani, hogy Emery nem állt volna útjába Özilnek ha télen távozás mellett dönt. Ez azonban jelenleg megfordulni látszik, hisz utóbbi mérkőzéseken rendre a kezdőben kapott helyet Mesut. Valószínűleg nyár folyamán vele kapcsolatban lehet majd a legellentmondásosabb híreket olvasni.


Lehetséges érkezők: Csapat szeretné megerősíteni a védelmet. Mustafi távozása esetén lehetséges befutó Djené Dakonam, a Getafe labdarúgója, akit hétvégén Emery élőben tekintett meg. Hector Bellerin társának, a Palace tehetsége wan-Bissakat jelölik meg angol lapok.40 millió fontos vételára elrettentő lehet, viszont erősen kacsa szagú, hogy a klub AMN és Nelson játékjogát is adná a fiatal védőért cserébe. Így csökkentve az összeget. Ugyancsak a védelembe érkezhet a Man. Utd 33 éves játékosa Antonio Valencia, aki nem hosszabbított a csapatával, így szinte biztosan ingyen távozik. Több kérő közül az Arsenal neve is felmerült, mint célállomás.
Télen nagy erőkkel dolgoztunk, egy vérbeli szélső leigazolásán, de a pénz hiánya végett nem jártunk sikerrel. Talán egy esetleges BL indulással lehetőség lesz egy megfelelő játékost szerződtetni. Pletyka szinten Gelson Martin neve vetődött fel.
Viszont sikerült kölcsön venni a spanyol Dennis Suarezt, aki nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatban. A kevés játékperc arra enged következtetni, hogy nem fogja aktiválni a csapat a szerződésbe foglalt 20 milliós megvásárlási opciót. PSG fiatal tehetségét, Nkunkut csak egy hajszál választotta el télen a csapattól. Őt nagy eséllyel nyáron megint megpróbálja Emery megszerezni. Thomas Tunchel a párizsiak kapitánya nagy valószínűséggel el is enged, egy megfelelő összeg esetén.


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2019-05-19 16:38
Hányhatnékom van ettől a city-től és a nagy Pep-től,aki mindig a leggazdagabb csapatokhoz fészkeli be magát...Remélem lesz abből a bűntiből valami,megérdemlik,biztos sok csalás van a háttérben...Feltettek neki egy financiál fair play-s kérdést(pepnek)és lángolt az a kopasz buzi feje!Nekem ettől még a Fergie dominancia is szimpatikusabb volt.Megjósolhatom hogy lesz ez még a Psg és a Juventus edzője is és majd ott is mindent meg fog nyerni,azt majd mindenki róla fog áradozni hogy mekkora király...Undorító!
 
Profil
Üzenet
Gunn3rheart véleménye:
2019-05-17 23:29
Zijec, Rabiot, Umtiti hármasból már kettőnek is nagyon tudnék örülni, de van egy olyan érzésem hogy kevésbé ismert nevek fognak érkezni. Mindenesetre a döntőt muszáj lesz megnyerni, életbevágóan fontos ez most nekünk.
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2019-05-17 23:09
Üdv Urak! Sajnos idő hiányában még nem volt időm kinyilvánítani dühömet az elszórakozott utolsó három vesztes meccs miatt, fájó hogy kezünkben volt a bronz, de ez már a múlt! A dinamot LE KELL GYŐZNI a fináléban! Ez az egyetlen feladat és remélem mindenki profin és szívvel hozza le a döntőt, ugyanis nagyon sok kérdést el fog dönteni a jövőre nézve. Kezdve Lacazette-el, aki a legjobbunk és égető szükségünk van rá! Olvastam Zijec nevét az ajaxból. Nyilván ő és sokan mondjatok Rabiot akkor jönne, ha van Bl. Ezzel a két játékossal és egy védővel (Untiti) azt hiszem rendben lennénk, persze egy-két foltozás mellett. Nekem bebizonyította Emery, hogy megérdemli olyan csapatot rakjon össze ami a saját ízlése, nem pedig Elneny, Mustafi, Iwobi féle Wenger maradványokra kelljen támaszkodnia! GO GUNNERS!
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2019-05-17 22:28
Bab: olvastam en is a hivatalos kozlemenyt. Tetszett ahogy a club megnyilvanult. Nem tetszesuket konkretan kinyilvanitottak. Teljes mmertekben a szurkolok mellett allnak. Es a vegere odatettek, h esetleg segiteni tudnak legkozelebb abban h elkeruljek az ilyet akkor nagyon szivesen allnak az uefa rendelkezesere.. :D
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2019-05-17 10:38
Most olvasom a honlapon, hogy sikerült 6000-6000 jegyet adni a szurkolóknak a bakui döntőre egy 60000es stadionba... 20% szurkoló egy döntőn, nevetséges. Az ok: nehéz megközelíthetőség. Hogy a picsaba fordulhat elő, hogy egy olyan ország/stadion nyeri egy európai kupadöntő rendezési jogát, ami nehezen megközelíthető? Értem, pénz, de ne már... A kisvárdai stadionnal nem akarunk pályázni valamit? Hátha megtelne egyszer...
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2019-05-16 22:49
Henryet sem tudtam, Fabregaset meg kevésbé , mégis elmentek barcelonazni, s mi lett a vége?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (796 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 31
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design