Arsenal - Sporting EL beharangozó
2018-11-08 14:09 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Sorsdöntő mérkőzés előtt az Arsenal, hisz ma este a Sporting csapatával játszik hazai pályán, az Európa Liga 4. fordulójában, és ha ma este győz Unai Emery csapata, akkor az utolsó két fordulótól függetlenül, csoportelsőként jut tovább az E jelű kvartettből.

Mesut Ozil

Két héttel ezelőtt az Ágyúsok idegenben, Danny Welbeck góljával 0-1-re legyőzték a portugál alakulatot, és már akkor nagy lépést tettek a továbbjutás, illetve a csoportelsőség felé. Az Arsenal eddig száz százalékos az EL-ben, mind a 3 meccsét megnyerte, kilenc gólt rúgva, és mindössze kettőt kapva 9 ponttal az élen áll Unai Emery csapata. Az előző mérkőzést leszámítva, a két csapat még nem találkozott egymással az európai kupaporondon, így ez lesz rövid időn belül, mindössze a második mérkőzésük egymás ellen.

A hazai csapat nagyszerű formában várhatja a találkozót, hisz az augusztusi Chelsea elleni találkozó óta, továbbra sem kapott ki a gárda, legutóbb az elmúlt időszakban igen jól teljesítő, Jürgen Klopp vezette, Liverpool csapatával játszottak 1-1-es döntetlent az Emiratesben, így 14 meccs óta nem találtak legyőzőre. A Sporting legutóbbi 5 meccséből hármat tudott megnyerni, kiestek a kupából az Estori ellen, legutóbb viszont a Santa Clara csapatát győzték le 1-2-re idegenben. A csapat jelenleg a második helyen hazája bajnokságában, két ponttal lemaradva a Porto mögött. Ami az Európa Ligát illeti, a második helyen, két győzelemmel, és egy döntetlennel Tiago Fernandes legénysége.

A szokásoknak megfelelően ma is felforgatott csapat lép pályára, Emery a sajtótájékoztatón beszélt a sérültek állapotáról.

„Monreal és Sokratis is már edz a csapattal, a mérkőzés előtt döntünk arról, hogy játszanak-e a mérkőzésen. Elneny a jövőhéten állhat edzésbe, míg Koscielny továbbra is könnyített munkát fog végezni. Mavropanos november végén térhet vissza.”

Nacho Monreal

A spanyol szakvezető Unai Emery kérdezték a találkozóról a mérkőzés előtt.

„Kellemes délutánt mindenkinek. Fontos mérkőzés vár ránk csütörtök este. Jelenleg két dologra koncentrálunk. Az Európa-Liga fontos a számunkra, minden mérkőzést megszeretnénk nyerni, mert aki megnyeri ezt a sorozatot automatikusan indulhat a Bajnokok Ligája következő szezonjában. A másik pedig a csapatösszhang. Folyamatosan fejlődnünk kell, javítani a hibáinkon, és ezeket a megbeszélt dolgokat alkalmazni a mérkőzésen. Nagyszerű közönség előtt játszhatunk hétről-hétre hazai pályán, így megszeretnénk hálálni azzal, hogy próbálunk folyamatos jó teljesítményt nyújtani a mérkőzéseken. A holnapi mérkőzés egy jó tesz lesz olyan szempontból, meglátjuk, hogy tudjuk-e alkalmazni az eddig tanultakat.”

„Teljes mértékben tiszteljük az ellenfelet. Nagyszerű csapatról van szó, tele jó játékosokkal, és nagyszerű történelemmel. Edzőváltást volt náluk, de ez kicsit sem fogja őket megviselni a holnapi találkozón, utolsó percig harcolni fognak, hisz ők is szeretnének jó eredményt elérni, illetve csoportelsők lenni. Nagy mérkőzés vár ránk csütörtökön, de szeretnénk győztesen kikerülni belőle.”

A mérkőzést ma este 21:05-től a DigiSport élőben közvetíti. A találkozó játékvezetője, Gediminas Mazeika lesz.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-12 09:24
gezababa szerintem Matteo behozatala meddő volt . Előtte is nálunk volt a labda . Elöl voltak gondok mert statikusak voltunk , nem volt elég helyünk . Vagy ki kellett volna őket mozgatni vagy mélységi mozgásokkal a védelem mögé kerülni . Na Ramsey Miki csere ezt hozta . Az meg hogy valaki kihagy egy helyzetet az a játék képéhez semmi köze . Magán vélemény de ennyi idő alatt még be se lehet melegedni rendesen . A többivel egyet értek . Mikor az edző a szünetben cserél az felér egy beismerő vallomással . Meggyőződésem normális esetben Rambo előbb jött volna mint Matteo aki nálam hatalmas flop volt tegnap .
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2018-11-12 08:57
Én csak annyit teszek ide, hogy: a spursz má megint előttünk van baszki! Azzal jönni, hogy más is (aki nekünk számít az nem fog...mert nem) megfog szenvedni ezzel a wolves gecivel...szánalmasabb mint a tegnapi teljesítmény hazai pályán. Így hogy weblap szögre akasztotta a stoplist télen támadó kell és kp is mert ramsey is megy. Sajna belőle se látunk pénzt de ez van. Ő se ágyús...abban bízhatunk hogy talán a MIlán ad érte alamizsnát. Nketiah mélyvíz januárig...nincs idő szararkodni. 2-3 fordulóval ezelőtt a shitty 2 pontra volt. Most 8. Faszom kivan. Hála az égnek túl sok gamerünk nem érdekelt saját válogatottjában...szóval maradhatnak edzeni és fejben összerakni az életüket! Mert ami most van az leszállóág...csak nem kellene berendezkedni erre az életérzésre.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-11-12 08:47
Az egész társaság szar volt egy-ket kivétellel, és ramsey nem tartozott a kivételek közé. Milyen szép is volt, amikor a ziccerét követően a fejét fogta és nézett ki a világba, ahelyett hogy a labda után ment volna. Nagy mákja, hogy pont abból a szögletből jött a mák gólunk. Guendozi sokkal jobban lendített a játékon. Tegnap Leno, torreira és guendozi játszott, mindenki más kuka. (Mind új igazolás) Sajnos mindkét szélre sikerült olyan párosokat tenni, akik között nagyon nincs kémia. Ezt most Emery benezte. Aubanak vissza kell mennie a padra... Tegnap nagyon kijött, hogy annyira szarul van felépítve a keret, hogy nincs olyan formáció és szereposztás, amivel a legjobb játékosainkat pályára kuldhetnenk. Nem véletlen, hogy még mindig nincs meg az alap kezdőcsapatunk se. És busz ellen nagyon kijött: No Monreal, No Party.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-12 07:39
Tegnapi mérkőzésről meg csak annyit , illetve az elmúlt hetek segítenek visszaszállni a földre. Ugyanis vannak hibák , amik nem idő kérdése , hanem nemes egyszerűséggel tökéletes csapat nincs . A Rambo fanaktól kérdezném , hogy akkor ezt is fogjuk rá ugye ? Csak azért kérdezem mert kb 15 perc alatt többet csinált mint a komplett középpályánk addig , és nem azért mert hu de nagy formában van, hogyan is lenne ha nem játszik , hanem hogy egy más típusú játékos mint a többi . A Wolfs egy nagyon jó csapat és bárkinek komoly erőpróba lesz ha éppen formában vannak . Örülök ,hogy túl vagyunk rajtuk és ,hogy nem kaptunk ki , idén a szerencsénre nem lehet panasz . A szünet most nagyon jól fog jönni mert szerintem elfáradt a társaság nem fizikálisan hanem mentálisan !!!
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2018-11-11 20:42
Fringe. Remélem a szégyen jó munkát végez és végre eltünsz innen a francba :)
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-11 20:37
:D :D Fringe Azért szégyenkezni nem kell .A Wolfs komoly ellenfél , mások is szenvedni fognak ellenük . Komoly duma volt jót nevettem :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (78 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 12
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design