Hírmorzsák - 2018.11.02
2018-11-02 10:29 | Írta: GoldHand | Kategória: Egyéb

Az Arsenal szerda este – valljuk be, igen nehéz mérkőzésen – legyőzte a Blackpool csapatát a Ligakupa (Carabo Cup) negyedik fordulójában. A mérkőzésen az Ágyúsok szereztek vezetést, méghozzá Lichsteiner révén, majd a második félidő elején, Smith-Rowe is betalált, ekkora úgy tünt, hogy sima lesz a mérkőzés, azonban az 56. percben Guendouzi megkapta második sárgalapját, így idő előtt mehetett zuhanyozni. A vendég gárda kihasználta az emberelőnyt, és 66. percben O’Connor révén szépített, de egyenlíteni már nem tudott, így az Arsenal, ha nehezen is, de továbbjutott. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a Blackpool játékosát, és egyeben gólszerzőét, O’Connort is kiállították a 84. percben.

A mérkőzés után Emery dicsérte a szervezetten játszó Blackpool csapatát, elmondta, hogy kő kemény 90 perc volt a csapata számára, főleg a kiállítás után, mert küzdeni kellett az utolsó percig. A menedzser nem hibáztatta Guendouzit a piroslapja miatt, ahogy ő fogalmazott, amikor a pályán vagy, történnek jó, és rossz dolgok is. Mindenkivel előfordulhat ez. Elmondta, hogy nincs változás a Ramsey ügyben, itt van a csapattal, edz, minden mérkőzésen száz százalékos teljesítményt szeretne nyújtani, és csak a mérkőzésekre koncentrál.

Mint ismeretes kiderült, hogy a Tottenham csapatával játszik a gárda a kupa következő körében, így jöhet Unai Emery első Észak-londoni derbije a csapattal.

A spanyol menedzser elmondta, hogy nagyon várja a mérkőzést, mindig különleges hangulata van ezeknek a találkozóknak, külön örül, hogy hazai pályán játszhatnak, emellett a nagyszerű közönség mellett, így nem szeretnének csalódást okozni. Szerinte mind a két csapat jó formában van, de csak egy egyikük nyerhet ezen a találkozón.

Legutóbb 2015-ben játszottak egymással a kupában, akkor Flamini két góljával, 1-2-re győztek az Ágyúsok idegenben.

A további párharcok:

Arsenal–Tottenham Hotspur
Leicester City vagy Southampton–Manchester City vagy Fulham
Middlesbrough (II.)–Burton Albion (III.)
Chelsea–AFC Bournemouth

Mint ismeretes a hétvégén az Arsenal újabb nehéz feladat elé néz, hisz a bombaformában lévő, eddig 8 győzelemmel, és 2 döntetlennel álló, Liverpool csapatát fogadja az Emirates stadionan. Jurgen Klopp csapata a tabella második helyén áll 26 ponttal, de csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően a Manchester City mögött. Az Arsenal a hétvégén a Palace ellen elvesztette 11 meccs óta tartó győzelmi szériáját, hisz 2-2-es döntetlent játszott idegenben. Emery csapata sem panaszkodhat, hisz legutóbb még augusztus 18.-án kapott ki a gárda a Chelsea csapatától, azóta 12 győzelem, és egy döntetlen a mérlegük. Egy biztos, hogy nagyszerű mérkőzésre van kilátás, Guendouzi eltiltását tölti, Monreal, és Kolasinac valószínűleg ott lesz a csapatban, Koscielny, és Elneny még sérült, ahogy Mavropanosra sem számíthat a mester.

A mérkőzést szombaton 18:30-tól a Spíler 1 élőben közvetíti, a találkozó játékvezetője, A. Marriner lesz.

A végére pedig, hogy szavazhattok a október hónap legszebb góljára, és legjobb játékosára a csapat hivatalos honlapján.

Legjobb játékos szavazás

Legszebb gól szavazás

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-05 12:15
Ezt adom én is várjunk ki . Ilyenekről szerintem a,szezon végefelé érdemes beszélni . Engem a következő 4 bajnoki izgat piszkosul . Azokon tudnánk hozni 10 pontot akkor elég komolyan közel kerülnénk a célunkhoz idén .
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-11-05 11:38
Ha mbappe kepes volt berobbanni, akkor Nelsonnak is meg van az eselye. Nem hasonlitgatok senkit senkivel, de ronaldo is 18 -19 evesen kerult a mu hoz, es nem surun padozott.. Fabregas a masik.. Varjuk csak ki mit alkot a srac. 5 gol mindossze 6-7 meccsen.. Nem rossz.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-05 11:22
Maka mondjuk ,úgy,a szélen is tud . Alapjáraton nem játszunk klasszis szélsővel ezért fordulhat az elő , hogy Auba és Iwobi , Welbeck , Miki és szélen játszanak . Egy 18 éves srác meg gyerek a,rutint csak játszva lehet megszerezni és ha visszajönne keveset játszana szerintem . Niles , Rowe-nak is többet kellene játszania . Ma 19 évesen azt mondjátok rájul tehetség , de 22 évesen majd mindig a,padot koptatja már kutyának se kellenne egyik se . Iwobit nem véletlen játszatja Don !!!! Welbo is nyáron szerintem megy ingyen ,Lichti Kosi már rokkant parkolóban fognak parkolni . És még kitudja kivel mi lesz addig . A védőink messze nem a legjobbak. Vannak és lesznek itt fontosabb dolgok mint egy szélső igazaloása .Ha nagyon kellene egy biztos visszafogják hozni de de csak a,sokaid opció lesz .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-11-05 10:56
Nem gondolnám, hogy Rabiotra szükségünk lenne. A Xhaka-Torreira páros nagyon izmos, + Guendouzi és Maitland-Niles is itt vannak, akik már vannak azon a szinten, hogy én egyáltalán nem aggódom, ha be kell őket dobni. Elneny pedig elmegy, itt marad szinte mindegy... Tölteléknek elmegy. Középhátvédet mindenképp hoznék, vagy egy nagy potenciállal rendelkező fiatalabbat, vagy egy kiforrt klasszist. Balhátvéd pedig az idei szezon függvénye lesz. Ha Kolasinacra lehet számítani, akkor nem fog kelleni oda sem senki, ha ilyen sérülékeny lesz végig, és szinte formába sem tud majd lendülni a sok sérülés miatt, akkor igencsak esedékes lesz hozni ide is valakit. Leno (Cech, Martinez) - Bellerín (Lichtsteiner) ÚJ KH (Sokratis, Chambers) Holding (Mavropanos, Chambers) Kolasinac (Monreal) - Torreira (Niles, Elneny) Xhaka (Guendouzi, Elneny) - ÚJ SZÉLSŐ (Nelson) Özil (Mkhitaryan) Aubameyang (Iwobi) - Lacazette (Welbeck). Na ez így nagyon odabaszna, és csak 2 új ember kéne hozzá. Koscielny a kora és a sérülései miatt szerintem távozni fog, Ramsey pedig tuti megy.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-11-05 10:37
Elneny Ramsey Koscielny OUT Rabiot IN meg előre visszahozni Nelsont es hozni Martialt :D Tok ingyen ez igy elegge adná, a többit meg egy jo KH-ba lehetne fektetni + esetleg egy BHVbe.Ja meg adnék egy esélyt Chambers-nek is!
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2018-11-05 10:33
Nelsont visszahozzuk, meg van egy olyan érzésem, hogy Rabiot hozzánk fog jönni. Lejár a szerződése, Emery nagy kedvence volt a PSG-ben... A játékosfigyelőnk meg megint húz egy-két meglepi embert a kalapból ;)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (73 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 5
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design