A Sporting legyőzésével továbbra is száz százalékos a csapat
2018-10-26 14:01 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Az Arsenal idegenben, Danny Welbeck góljával, 0-1-re legyőzte a portugál, Sporting csapatát az Európa-Liga 3. fordulójában, ezzel továbbra is száz százalékos csoportjában, és kilenc ponttal vezeti az E jelű kvartettet. A mérkőzés után Unai Emery nyilatkozott a médiának.

Emery

„Egy mérkőzés 90 percig tart, és ezalatt az idő alatt különböző dolgok történnek a pályán, mint egyénileg, mint csapatszinten. A csapatom megérdemelt győzelmet aratott ma, de az első félidővel egyáltalán nem vagyok elégedett.”

„Mind a két csapat kiegyensúlyozott volt az első félidőben, de mi a második játékrészre feljavultunk, sikerült gólt szereznünk, és megnyerni a találkozót. Nagyon fontos győzelem volt ez a számunkra, hisz első helyen szeretnénk végezni a csoportban, és ehez nagy lépést tettünk azzal, hogy legyőztük a Sporting csapatát. Úgy gondolom jó munkát végeztünk ma, láthattunk jó dolgokat a pályán, azok a játékosok, akik kevesebb lehetőséget kapnak, azok is jól teljesítettek.”

„Minden egyes mérkőzés egy nagy lehetőség hogy javítsunk a játékunkon, csiszoljunk azokon a dolgokon, amelyek kevésbé mennek. Minden egyes mérkőzést megelőzően beszélünk a célokról az öltözőben, ha valamit nem sikerül megvalósítani, akkor a félidőben újra átbeszéljük. Ez történt ma is.”

„Az első 45 percben nem sikerült átvinni a pályára, azt, amit a találkozó előtt megbeszéltünk, de a szünetben volt lehetőség átbeszélni ezeket, és tudtuk, hogy javulnunk kell a második félidőre, muszáj gólt szereznünk, folytatni a mérkőzés elején elkezdett munkát néhány változtatással. Véleményem szerint ez sikerült is a második 45 percben. A továbbiakban azon is dolgozunk, hogy az első félidőben is minőségi játékot tudjunk mutatni.”

Danny Welbeck

A spanyol szakember a szurkolókat is dicsérte a mérkőzés után, és szóba jött már a hétvégi Crystal Palace elleni találkozó is.

„Három meccs egy héten. Nem könnyű ez egy csapat számára, de most már csak a Palace elleni találkozóra koncentrálunk. Csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. Nagyon jó sorozatban vagyunk, és természetesen ezt szeretnénk folytatni. Minden mérkőzés egy nagy lehetőség a játékosok számára, hogy megmutassák mire képesek, így minden találkozón a maximumot akarják nyújtani.”

„Ma ismét velünk voltak a szurkolók, és nagyszerű dolog ez. Hatalmas erőt adnak a csapatnak, amikor nem igazán megy a játék. Nagyon fontos a számunkra, hogy szurkolók mindig velünk legyenek. Nagyszerű közösségről van szó, élvezem az itteni munkát.

Europa Liga asztal

Összefoglaló

Az Arsenal legközelebb vasárnap 14:30-kor lép pályára a Crystal Palace otthonában. A mérkőzést a Spíler1 élőben közvetíti.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
cyrus77 véleménye:
2018-11-01 20:48
Még jó, hogy nem rajtam múlik Ramsey jövője, mert én még fizetnék is érte, hogy lelépjen végre innen..Mislintat pillanatok alatt talál tőle tehetségesebbet bagóért, nem pláne heti +200k-ért :DDDDDD csk + ráépíteni a csapatot :DD aki ezt szajkózza, remélem tisztában van azzal, hogy ezt akkor mondta Emery (már ha ő mondta egyáltalán, mert ez csak egy hír volt, miszerint Emery ezt meg azt akarja), amikor még csak éppen elkezdett dolgozni a csapattal, nem éles meccseken szezon közben, ahol látta, hogy mekkora fostalicska az ember. Mondjátok, hogy 10 éve itt van, hűség meg stb, így bánnak egy ilyen lojális játékossal..na, valamelyik nap szó volt róla, ki mennyit keres, Kosci nem jött szóba, pedig ő is a 8. évét tengeti itt, nem tudom hanyadik éve csk-ként (ha már ez annyit számít Ramseynél), volt egy idő amikor a PL egyik ha nem a legjobb CB-je volt, és mennyit keres? 90et kb..és mikor hallottátok őt követelőzni, vagy bármi..nem kellet 3 de 2 szerződést se elé tenni, hogy aláírja végre...van az emberben alázat..Rambóban nem sok, annyira nárcisztikus, hogy észre sem veszi magát..valóban lehetett volna profibb a klub (mint sok minden mással kapcsolatban), dehát se Sanllehi,Gazidis és Emery sem jós, hogy a jövőbe lásson, miszerint Ramsey nem fog hosszabbítani (elvileg nem azt az egyetlen szerződést rakták elé, amit visszavontak, csak a kevesebb nem kellett neki - de nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek - - sajnos én nem vagyok ebben annyira bennfentes, mint itt néhányan, hogy hogy is volt ez - -)..abba bele sem megyek már, hogy ő nyert nekünk FA kupát meg ilyenek, amiket írkáltatok nagyiksznagydé. Fogalmazódott bennem ez a sok - valószínűleg értelmetlen - sorocska, hol finomabban, hol ettől is alpáribban, de most nyugodtabban fogok aludni, hogy kiadtam lelkem minden gondját. :) (Senki ne vegye fel az inget, a kritikát elfogadom). Egyébként nyugodt megemlékezést Mindenkinek!
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2018-11-01 18:52
elvileg egy profi klub az Arsenal, ahol arra törekednek, h visszavezessék a csapatot az elitbe. ezt mondja a vezetés, erre mégis az jut eszembe, mikor egyszer a postán voltam és valami szarlelkű előttem, nem tudta, h nyaraláshoz most kössön biztosítást vagy ne. "hát nem tudom, csak kéne biztosítás, de hát ha meg nem lesz semmi baj, akkor meg fölöslegen kötöttem. de ha meg nem kötök és baj lesz? hát nem tudom, azért tényleg csak kéne. vagy nem? ..." valahogy így képzelem el a klub vezetését is
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-11-01 17:54
Lassan úgy kezdünk beszélni Ramsey távozásáról, mintha a klub a saját halálos ítéletét írná alá. Értem én hogy egyeseket a puszta távozás is zavar, másokat pedig az emögött rejlő üzleti megfontolatlansag. De ne csináljunk már úgy, mintha ez az egész az utobbi 10 év legnagyobb betlije lenne jatekospolitikai, pénzügyi, morális szempontból. Én egy cserejatekost látok, akinek év végén lejár a szerződése és amikor pályán van, semmi olyat nem tesz le az asztalra, hogy ezen bármi is változzon. Mondjuk Sagna elengedese miért nem váltott ki ehhez hasonló apokaliptikus hangulatot? Pedig kb azóta nincs védekezni képes RBnk...
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-11-01 15:03
Valamiből vissza kell hozni az 500 milliót . Majd szép sorban megy mindenki a levesbe mint anno . Mert ez a jövőkép -500-at gyorsba visszahozni . Szarjanak sünt . Nyáron meg majd bohóckodunk 40 millióval , keressük a kivételes játékost . :O Sanhelli nyilatkozatot olvasva majdnem összeszartam magam a,röhögéstől . Finoman azért leoltotta Gazdist is meg mondott azért igazságokat is . Aki tud olvasni a,sorok között tudja mi várható az következő évekbe. Annyi hogy Gazdistól balfasszabb már nem lehet senki .
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2018-11-01 14:38
és erre miért akkor kellett rájönni, mikor már majdnem meg volt a megegyezés?! nevetséges
 
Profil
Üzenet
Makaveli1971 véleménye:
2018-11-01 13:24
Ramseyvel elvileg olyan indokkal nem hosszabbitunk miszerint: nem passzol a club jovokepebe.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (156 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 27
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design