Emery jött, látott, győzött - 1-5-re győztünk a Fulham ellen
2018-10-07 17:12 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Fantasztikus támadások, nagyszerű mérkőzés, öt gól, 3 különböző gólszerző. Az Arsenal ismét megállíthatatlan volt. Unai Emery csapat 1-5-re legyőzte a Fulham csapatát, Lacazette két gólt szerzett, majd a csereként beálló Ramsey egyszer, míg Aubameyang kétszer volt eredményes, ezzel elkönyvelve a gárda kilencedik sikerét zsinórban. Lássuk a mérkőzés utáni nyilatkozatokat.

Alexandre Lacazette

Elsőként a csapat spanyol szakvezetője, Unai Emery nyilatkozott a lefújást követően:

„ Nem gondolnám, hogy ez volt a legjobb mérkőzésünk a szezonban. Attól függ, miként vizsgálunk egy adott 90 percet. Minden találkozó más. Ma megszereztük a vezetést, de a Fulham egyenlített a félidő előtt. Jól jött a szünet a csapatom számára. Sokkal jobban játszottunk a második félidőben, az ellenfél sem tudott akkora nyomást gyakorolni, jobban koncentráltunk, több lehetőséget alakítottunk ki, és nagyon keményen dolgoztunk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Örülünk, de higgadtnak kell maradnunk, mert újabb nehéz mérkőzések várnak ránk. Ahogy mondtam, boldogok vagyunk, hogy megszereztünk a három pontot, de folytatjuk a megkezdet munkát, és haladunk tovább az úton.”

A szurkolókról is szólt pár szót a mester:

„Együtt harcolunk a szurkolókkal minden egyes mérkőzésen. Nagyon fontos az ő támogatásuk, és ezt olyan mérkőzésekkel, mint a mai szeretnénk meghálálni. Ha, győzünk együtt győzünk, és együtt vagyunk boldogok is. Szükségünk van a szurkolókra, és nekik is ránk, még az idegenbeli mérkőzéseken is. Nagyszerű volt ma a közönség, és jó látni, ha idegenben játszik a csapat, akkor is maximális támogatottságot élveznek.”

Természtesen szóba került a kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat is, így Emery erről is nyilatkozott.

„Sajnálom, de nem szeretnék visszatekinteni. Nagyszerű sorozatban vagyunk, de minden mérkőzés más, minden mérkőzés egyenlően fontos. Meccsről-meccsre haladunk, megvannak a céljaink, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezeket elérjük. Győztünk ma,de már a Leicester City elleni hazai mérkőzésre gondolok. Szeretnék hazai pályán győzni, hisz a szurkolók megérdemlik, hogy minden hétvégén a legjobbunkat nyújtsuk, mindezt teljes elkötelezettséggel, és megfelelő koncentrációval.”

Pierre-Emerick Aubameyang

A csereként beálló, majd két gólt szerző Aubameyang is nyilatkozott a mérkőzés után.

„Igen megcsináltuk! Nagyon jól játszott ma a csapat, annak ellenére, hogy egy nagyszerű együttes volt ma az ellenfél, akik jól játszanak, szervezettek, és jó támadókkal rendelkeznek. Beálltam, tudtam, hogy mit várnak tőlem, és tettem a dolgom. Meg kell tartani a jó mentalitásunkat. Nagyszerű formában van a csapat, ezt a pályán is megmutattuk, de tesszük tovább a dolgunkat, és csak a győzelemre törekszünk.”

Majd ezen a mérkőzésen is jó teljesítményt nyújtó Alex Iwobi is szólt pár szót az összecsapásról.

„Nehéz mérkőzés volt. Főleg az első félidőben volt nehéz dolgunk, de hamar átvettük a vezetést, szereztünk 5 gólt. Tudtuk, hogy nyernünk kell, nem szabad leszakadnunk az élbolytól. Aubameyang nagyszerű teljesítményt nyújtott, Lacazette ismét parádés volt, Ramsey gólja pedig fantasztikus.

Premier League table, October 7

 

Az Arsenal legközelebb a válogatott szünet után, október 22.-én fogadja a Leicester City csapatát.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-08 20:07
Mivel ebből volt x is Chelsea és City ellen pl, igen jó !!! Amúgy nem nekem fontos ez , hogy mit csináltunk tavaly idegenben , szóval ???? Engem a mutatott játék érdekel . Csupán annyit írtam , hogy nem tudom fejből kitől kaptunk ki idegenben , ami baj mivel szakértő vagyok !!! :D
 
Profil
Üzenet
sinnfein véleménye:
2018-10-08 19:58
VÉGRE!!! Újból az ADIDAS lesz a kedvenc angol csapatom mezbeszállítója! [link] Már most nyertek maguknak egy tuti vásárlót!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-08 19:57
Mivel ebből volt x is Chelsea és City ellen pl, igen jó !!!
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2018-10-08 19:57
4-4-11 volt a mérleg, 8-5-6 már BLt ért volna, ez nem egy megoldhatatlan feladat volt. Otthon tényleg jól ment, főleg ha az MU elleni meccset is nézzük, ami az év vicce volt, hogy behúzták.
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2018-10-08 19:54
Roszko te miről beszélsz? A szezonban volt 4 győzelmünk idegenben, abból egy 2018-ban. Szóval ősszel volt 3 győzelem, az jó? 12 ponttal maradtunk le a Pooltól, 4 győzelem meg egy x a hurka csapatok ellen már BL-t ért volna.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-08 19:10
Ezen ki lehet akadni a ti bajtok , emnyit tudok erre mondani . Azt írta ezek a csapatok ellen kaptunk ki . Erre írtam , hogy nem tartom számon . Mivel ez , hogy rosszul ment idegenben erre a naptári évre igaz és nem a,szezonban . Érthető legyek tavaly ilyenkor nem azért állt rosszul a szénánk mert idegenbe nem ment( legalább nézd meg ) . Hanem mert alapba rosszul teljesítettünk. Alapjáraton nem tartom már fontosnak ezt , hogy idegenben vagy otthon játszik a csapat . Mindig van valami pozitiv ,negatív sorozat amit meg kell dönteni kb ez is ilyen . Most akkor én mondhatnám tavaly milyen jó szezonunk volt otthon mert az volt egyébként, és 1000 , hogy idén a közelébe se leszünk annak mert ilyenhez szerencse is kell . Amúgy igen xg-nek több köze volt tavaly is teljesítményünkhöz szerintem mint hogy idén 2018-ban nem nyerünk idegenben .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (62 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design