Sorsoltak a Ligakupában - újabb korábbi PL csapat ellen játszunk
2018-10-01 11:14 | Írta: GoldHand | Kategória: Mérkőzések

Mint ismeretes az Arsenal a múlt héten 3-1-re legyőze a Brentford csapatát a ligakupa (Carabo Cup), harmadik fordulójában.

https://pbs.twimg.com/media/DoSdS-aXoAEfaZw.jpg:large

Nem sokkal később megtartották a negyedik forduló sorsolását, ahol eldőlt, hogy Unai Emery csapata a korábban még a Premier Legaue-ben szereplő Blackpool csapatát fogadja hazai pályán. A két csapat legutóbb, szintén az Emiratesben játszott egymással, akkor az Ágyúsok 6-0-ra győzek, Walcott mesterhármasával, Arshavin, Diaby, és Chamakh góljaval.

A mérkőzést október 29.-én rendezik.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-02 15:58
fifa11 én 2 mérkőzést néztem meg,eddig konkrétan , mert kiváncsi voltam hogyan is játszatja Emery a, srácokat mik voltak a változtatások. Na most voltak különbségek Özil esetében is de az biztos , hogy Özil nem szélsőt játszik és rendre főként beljebb helyezkedik . A többi mérkőzés csak megfigyelés de az utolsó 2 konkrét tények . Az Everton ellen Auba balról a,félterületbe és hozzá közel kihuzodva Rambo összejátszik játszik , míg Laca kissé visszalépve a6 előterében megtalálható és hozzá nagyon közel összejátszik Özil. A Warford,ellen Laca centerben és Auba , Rambo , Özil bent középen egymáshoz közel keresték egymást . Ez a 4-2-3-1 torz rajzocska ma már nem jelent semmit !!! Láthatólag Emery a 2 csatárunkra építi a támadójátékot . Az Everton ellen Rambo területeket nyitott Aubénak , míg Özil Lacát támogatta . Watford ellen már variált ezen de az látszik , hogy Emery nagyon fontosnak tartja , hogy a támadói közel legyenek egymáshoz , ami passzol ahhoz ,hogy játszos csapat szeretnénk lenni .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-10-02 11:41
roszko: A Watford ellen Özil szerencsére sokat mozgott középre, de a korábbi meccseken annyira nem volt ez jellemző, ami meg is látszott a teljesítményén. Illetve a számok, amiket produkált a szélen, jóval-jóval gyengébbek, mint amiket 10-esként megszokhattunk tőle. Szóval attól, hogy nem korlátozódik le teljesen a jobb oldalra a játéka, ő sajnos ebben a rendszerben igenis szélsőt játszik, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-02 11:26
Lefty Özil nem a,szélen játszik , annyi hogy oda rajzolják . Ami most van az tudatos . Nem véletlen az , hogy Auba ,Ramsey , Özil szenved . Ramsey nem a csatár mögött játszik ,Özil meg most is bemozog . Viszont sok a helyváltoztatás . Na egy szélső már szerkezeti változtatással járna .Ez pedig Emeryn múlik . Meg is teszi , de nem véleten az , hogy a jelenlegi rendszerben nincs szélső fixen , legalábbis én tudatosmak gondolom , mert ha nem így lenne Iwo , vagy Welbo kezdő lenne .
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-10-02 11:17
Védő mindenképp kell, ha télen nem hozunk, majd hozunk nyáron. Holding most jónak tűnik, jövőre jön vissza Chambers, Mavropanoshoz én személy szerint nagy reményeket fűzök, de mind fiatalok, és nekünk több fronton kell harcolni. Mustafi felőlem mehet a picsába, a fiatalok is lehozzák azt, amit ő fele annyi pénzért. Sokratis már javuló formát mutatott, nem klasszis, de azért rá szerintem lehet majd számítani. Koscielny meg már veterán. Egy klasszis védőre szükség van, akkor meg lesz hátul is az egyensúly a Holdingék és a rutinosabbak közt. Ez lenne most Mustafi egyébként, csak hát tudjuk, hogy vele sajnos nagyon mellélőttünk anno. Ramsey helyére pedig szélső kell!
 
Profil
Üzenet
Lefty véleménye:
2018-10-02 11:01
Annak viszont semmi értelme ebben a rendszerben, hogy Ramsey helyére egy ugyanolyan gamert hozzunk. Hiszen ő se játszik a posztján és tovább megyek Özil se. Pont kettejük közül játszik valaki a szélen, tehát a walesi helyére jól jönne egy Özil pedig mehetne vissza a helyére és máris van irányító. Xhaka nálam még mindig kérdés, de ha tudná hozni amit várunk tőle és láttuk is mondjuk az előző meccsen meg is van a támogatás a támadók mögül. Ezen felül persze egy védő is elkéne, de még megnéznék egy Mustafi nélküli felállást.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2018-10-02 10:18
Nem hiszem , hogy cserélni fogjuk Rambot , inkább az tűnik valószínűleg , hogy pénzt kapunk érte vagy tényleg nyáron ingyen távozik . Ráadásul , elég képlékenynek tűnik az a dolog , hová is kellenne erősítenünk . Egyedül a védelem az tuti onnantól kezdve pedig maga Emery se tudja még szerintem . Megnézve a játékosok mozgását , passztérképeket , hogy Iwo , Welbo epizodista , nem gondolom hogy plusz egy támadóba gondolkodik . Főleg úgy , hogy a játék irányítását a kezdetektől fogva emlegeti és ez még messze nem az igazi . Eddig mikor lehozott egy középpályást és fel vitt egy támadót , a meccsett eltudta dönteni vele, viszont a kontrolt elveszitettük . Simán eltudom képzelni , hogy egy középpályás érkezne Rambo helyére , vagy védő ahol hatalmas gondok vannak . A csapat helyezése és , hogy hová fogja kiforrni magát a játékunk és a lehetőségek együttesen fogják meghatározni mi is lesz januárba véleményem szerint. Rajtam múlna én minden pénzt védőre költenék . Emery csapatai nem a védelmeikről voltak híresek soha , így hátra fontos lenne a minőség minél előbb . Előrefelé azért van miből meríteni kezdetnek szerintem több mint jó a helyzet .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (25 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 8
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design