Arsenal - Brentford - Mérkőzés utáni nyilatkozatok
2018-09-27 13:03 | Írta: GoldHand | Kategória: Interjúk

Az Arsenal labdarúgó csapata szerdán a Brentford gárdáját győzte le 3-1-re hazai pályán a Ligakupában (Carabo Cup), és így bejutott a legjobb 16 csapat közzé. Az Ágyúsoknál Danny Welbeck duplázott, majd Lacazatte a hajrában volt eredményes, míg a túloldalon Alan Judge szerzett gólt szabadrúgásból. A mérkőzés után nyilatkozott a duplázó Welbeck, Unai Emery, és Mkhitaryan is.

Danny Welbeck

Először a spanyol szakvezető Unai Emery értékelte a találkozót a lefújást követően, aki beszélt a mutatott játékról, a második félidőben igen jól játszó Brentford csapatáról, és Welbeckről is.

„Igen, nagyon boldogok vagyunk. Szerintem nagyon jó mérkőzést játszottunk, jó 90 perc van mögöttünk. Nagyszerű mérkőzés volt, hogy 1-2 fiatal is megmutassa a tudását, gyakorolja a taktikai elemet, és olyan játékosok is pályára lépjenek, akik kevesebb lehetőséget kapnak. Nagyon fontos ez győzelem számunkra, és nagyon hasznosak azok a dolgok, amit itt ma este a 90 perc alatt tanultunk. Jó mérkőzés volt arra, hogy egyes játékosok nagyobb önbizalmat kapjanak, legyen lehetőségük a felnőtt csapatban szereplő játékosokkal együtt játszani. Véleményem szerint mindent megtettünk ma a győzelemért.

„Dicséret illeti a Brentford gárdáját, hisz egy kiváló csapatról van szó. Jól teljesítenek a másodosztályban, emlékszem az előszezonban játszottunk velük, és akkor 2-1-es vereséget szenvedtünk. A mérkőzés előtt kielemeztük a játékukat, tudtuk, hogy nagyon szervezettek, jól védekeznek, és nagyon veszélyesek a szabadrúgásaik. Az egész mérkőzésen keményen védekeztek, és nem sok lehetőséget adtak arra, hogy a tizenhatoson belülre jussunk. Összeségében nagyon jó mérkőzés volt, küzdöttek az utolsó pillanatig, dicséret illeti őket” – így Emery az ellenfél csapatáról.

„Boldog vagyok, hogy Danny Welbeck a csapatunk tagja. Minden nap keményen dolgozik, és nagyon elkötelezett, és ha lehetőséget kap, akkor meg is hálálja, úgy, mint tette azt ma este is. Örülök, hogy ilyen jó teljesítményt képes nyújtani, számolok vele a következő időszakokban is.

Danny Welbeck heads in the opening goal

Az eddig a szezonban kevés lehetőséget kapó Danny Welbecknek köszönhető is nyert a csapat 3-1-re, lássuk mit mondott a lefújást követően az angol támadó.

„Boldog vagyok, hogy két gólt szereztem, de ami ennél is fontosabb, hogy győztünk egy nagyszerűen játszó csapat ellen, és ott vagyunk a következő fordulóban. „

„Sokat elemeztük a játékukat, egyálltalán nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Nagyszerűen játszottunk, gyorsan szereztünk két gólt, ezután sikerült szépíteniük, de mindent megtettünk, hogy ne tudjanak egyenlíteni. A mérkőzés vége fele aztán eldöntöttük a találkozót, így boldogok vagyunk, hogy megnyertük ezt a nehéz mérkőzést, és folytatni szeretnénk a jó formánkat”

https://www.arsenal.com/sites/default/files/styles/large_16x9/public/images/mkhitaryan.jpg?itok=V76GIW11

Végül Henrikh Mkhitaryan nyilatkozatát olvashatjátok:

„Fontos volt ez a mérkőzés számunkra, nem szorul háttérbe ez a kupasorozat sem. Az első félidő kicsit könnyebb volt, mint a második, de harcoltunk, és továbbjutottunk, végül szereztünk egy harmadik gólt is, és ez mindent eldöntött. Gratulálok az ellenfélnek.”

„Smith Rowe nagyszerűen játszott, és mindenki más is. Mindenki megmutatta, hogy készen áll a játékra, és nem számit, hogy Premier League, Ligakupa, vagy Európa-Liga mérkőzést játszunk. Mindenki készen áll, hogy segítse az Arsenalt.

Forrás: Arsenal.com

 


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
Scared24 véleménye:
2018-09-29 22:07
Valóban nagyon meggyőző ez a 7 győztes meccs zsinórban. Meccs előtt, közben meg főleg azt gondoltam, hogy ma lesz az első döntetlenünk, de behúzták. A Poolt nem gondolnám, hogy meg tudjuk verni, maximum egy x, de az MU és Spurs ellen már kellenek a pontok! Plusz a kötelezőket ugyanígy be kell húzni és jöhet a BL. Aztán kiderül mennyit kap Emery legközelebb igazolásokra. Azért a január közepét, majd április elejét megvárnám az értékelésig, mert ezek szoktak számunkra a kritikus időszakok lenni.
 
Profil
Üzenet
Chory véleménye:
2018-09-29 21:05
Ezek után nem mondhatja senki sem, hogy nem látszik emery munkája! Még ha nem is játszunk jól időnként (főleg az első félidőkben) de mentálisan és fizikailag is az ellenfelek fölé növünk a meccs végére! Kíváncsi leszek nagycsapatok ellen is sikerül e!? Mi sem bizonyítja ezt jobban hogy még finsbury sem károg! :))
 
Profil
Üzenet
finsbury véleménye:
2018-09-29 20:56
Melyen meghajolok Emery előtt .Valamit tud a pasi, amivel, ha rosszul játszunk is nyerunk.Felolem,ha ezt így tesszük, soha többet ne játsszunk jól, csak mindig nyerjünk.
 
Profil
Üzenet
gezababa véleménye:
2018-09-29 20:51
Azt hiszem ez volt a szezon egyik legmakosabb meccse. Az Everton elleni után azt hittem, hogy egy letisztultabb meccset fogunk játszani, hát ez most nagyon vékony volt. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy a bíró ott tolta a watfordot ahol nem szégyellte, kezdve a meg nem adott 11estol, az összes mezonyfaultig, stb.. nyertünk, sorozatban 5szor, de egyre karcsúbb teljesítménnyel. Nagyon jó lenne már helyre tenni a labdakihozatalt. Az esetek többségében esélytelen ivelesekkel rúgtuk előre a labdát. Ami még önmagában nem is lenne baj, pl a pool is sokszor ezt nyomja, csak 1: ott a csapat tamadosora olyan pozíciókat vesz fel, amivel nyerik a second ballokat, 2: pontosan tudják, hogy mikor adják labra és mikor indítsanak teruletre. Nálunk semmi sincs. Ezt illene rendbe rakni lassan. A második félidőben hosszú ideig csak nyomoztuk a labdát, ha megszereztük, nem tudtuk kihozni. Már azon gondolkodtam, hogy húzzuk ki ezt 0-0ra... És jó lenne, ha mar az első perctől élesek lennénk, mert látványosan közünk sincs a meccsekhez az első 20 percben. Es persze ramsey... Na, befejeztem a karogast. Mentálisan nagyon ott van a csapat :)
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2018-09-29 18:06
Nekem tetszett a meccs. Az egyik legjobb bajnoki mérkőzésünknek éreztem idén. Rohadt profin hozzuk a meccseket, valljuk be nem mostanában volt ilyen hosszú győzelmi szériánk. Az egyéni teljesítmények is többnyire rendben voltak. Cech sérüléséért kár, de úgy tűnik Lenot nem kell félteni. Holding tanárian játszott, Mustafi elbújhat mellette. Özil is végre jó volt, ami annak köszönhető, hogy többet volt középen, mint a szélen. Ramsey és Aubameyang sajnos gyengén játszottak, Lacazettetől viszont csak a gólt hiányolom, egyébként ő is nagyot ment. Xhakával is elégedett vagyok. Ja és kiemelném még Iwobit és Welbecket, úgy tűnik idén rájuk is lehet számítani, rendre élnek a lehetőséggel, ma sem volt ez másképp. Ja igen, Torreira helyére jöhetett volna Guendouzi, mert az uru valóban nem nagyon érezte a ma.
 
Profil
Üzenet
arsenal1220 véleménye:
2018-09-29 18:03
Nem volt egy szép győzelem de csak a 3 pont számít!Holding ezt a szintet hozná akkor sima kezdő lenne nálam, remélem nem csak fellángolás.Xhaka is hatalmasat játszott ma.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (87 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 92
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design